Állj meg mert ő előz!!!

Témakör: Real life
aktuális téma
Állj meg mert ő előz!!!

ez azoknak készült akiknek már elegük van az olyan autósokból akik előznek "lesz**va" azt hogy te mész vele szembe és meg kell állnod miatta!!!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5
Robert9
2009. március 20. 18:53
Hát igen... Nem kell sok! Sajnálom a Vectrást, meg az autókat...
VWsanyesz
2009. március 20. 18:53
jóóó persze de az megint más mint egy főúton ahol folyamatos a forgalom....
VWsanyesz
2009. március 20. 18:52
mondjuk nekem volt olyan hogy lakott területen tolt le egy yarisos de nem tudott elmenni mert jöttek szembe,majdnem kiértünk 50-el mentem 4esben elkezdtem gyorsítani láttam hogy elkezd előzni de nem érdekelt úgyseem jöttek szembe aztán a végén 100ig mentem és majdnem hogy egymás mellett mentünk folyamatossan végül lasítottam kicsit és beengedtem de nem jött szembe akkor sem senki aztán végig mentem a seggébe hagy zavarja a lámpám fénye a sötétben és hozzá kell tegyem lakott területen nem bírta ki az 50-et kint meg ment 100-al!!!na ez a teljessen idióta....
Andrisss
2009. március 20. 18:50
fReak
2009. március 20. 18:49
én sem száguldozok...ilyenfutóművel, kerékkel ezeken az utakon nem is érdemes... de azért egyszer 1-2 alkalommal kipróbáltam mit megy... egy vasárnap hajnalban egy 4 sávoson...mikor se előttem, se mögöttem nem volt senki...
Robert9
2009. március 20. 18:48
Oda nem megy, mert ott elverik...
tsanci
így van had menjen ha menni akar minek szívózni vele csak még jobban menni akar
VWsanyesz
a másik fele aki annyira menni akar az menjen ki egy gyorsulásira akármien autója is van aztán nyomja neki huzassa tiltásig miegymás!!!!ennyííí...ne közúton csinálja....
VWsanyesz
2009. március 20. 18:46
hát igazából a másik fele a száguldozás!!!értelmetlen egy több milliós full biztonságos autóval száguldozni,mert úgyis rosz vége lesz és túl éli aki a full biztonságos autóval száguldozott az ártalmatlan pedig meghal!!!az én passatom is megy 180-at is de soha nem megyek szinte anyival!!!annyira ez is megy mennyire kel meg szerintem a tied is!!!!!
Andrisss
2009. március 20. 18:44
igen, azok a vagyány gyerekek otthon meg elmesélte h legyorsult egy gsi-t pedig elején nagyon ment de utána elfogyott az a szar
Andrisss
2009. március 20. 18:42
ht ez helyzet függő, eddig még egyik se olyna volt h megforduljak miatta és utánamenjek kiszedni, ez megint olyan kérdés h a jogsival vezetési tudást nem adnak se értelmet sajnos, ismerek olyat aki olyanokba is belemegy aminél már én szégyellem el magam de még ne mvolt gondja belőle mer 1technika van alatta 2ismeri az autóját
én is mennék ha lehetne ezzel a szarral de ez nem az az autó viszont segítek az ilyeneknek, sokszor még az ezres szaroknak is bár ott főleg azért mer a fényezésem féltem
fReak
2009. március 20. 18:41
vagy mint tegnap...10km-en keresztül nyomomba sem ért egy Golf, aztán lakott területen, mikor lassítottam 50-re a 40-es táblánál, akkor nagy lendülettel megelőzött...
VWsanyesz
2009. március 20. 18:37
ez is megoldás, de ezzel veszélyezteti mások életét ami azért nem vicc!!!!
Andrisss
2009. március 20. 18:36
pontosan, az ezres rettenetekkel a legvagányabbak, olyanokat szeretem beengedni aztán elmenni elöttük az első adódó lehetőségnél
street oli
2009. március 20. 18:35
köd a legkeményekk 50 m se lehet látni de megelöznek (én se szoktam lassan menni!
Andrisss
2009. március 20. 18:33
ht pedig ha menni kell hát menni kell nagyon ritkán esik meg, sőőt igazából 1re emléxem h lelöktem asszem egy twingot a szembesávból mer már kurvára unatam a dugót és volt már bajom rendesen viszont ha nekem csinálják szemből segítek neki h be tudja fejezni nem kirefizem a szemét mint néhány fasszopó
fReak
2009. március 20. 18:30
én úgy vagyok vele, hogy legyen tisztában mindenki az autója képességeivel... általában engem szoktak előzni, nem szoktam rohanni, de arra is volt már példa nem egyszer, hogy én előztem 3 kamiont egyszerre... néha rossz nézni mikor egy kávédaráló max 5-10km/h-val gyorsabban akar menni mint én és nekiáll előzni...alig tud elmenni...aztán meg néz át az ablakon, hogy miért nem engedem el...pedig csak tartom az addigi sebességemet... szóval na...
morgabe1
2009. március 20. 18:27
Sok bénga azt hiszi,hogy erös autoja van,és mindenkit meg tudnak elözni...
Sookat járok úgy,hogy épp beférna elém,de nem azért megpróbálja...
Arra nem is gondolnak,hogy esetleg az elözendö auto épp gyorsit,és semmi esélye sincs az elözésre...

Szóval a sok erösködöt leckézteni kell, mert sose tanulják meg csak egy baleset árán, hogy lehetne okosan is.

Mellesleg én nem szoktam hagyni,ha olyan helyzetben elöznek,ami veszélyes lehet.
Mikor kiteszik az indexet,szépen visszaváltok,és 2-3másodperc mulva már csak a tükörböl látom.
Utána szépen tudnak mögöttem jönni.

Vannak helyzetek,mikor inkább elegendem a barmát, de ha olyan a helyzet,akkor tanulja meg mi hány méter...
VWsanyesz
2009. március 20. 18:22
ez igazából nem a címre illik de azért megemlítem!!!egyszer Tatán voltunk pecázni jövünk hazafelé vasárnap estea kis 1-esen!!!jövünk lazán a sorban másodikként egyszer arra lettem figyelmes hogy aki előttem megy elindul a szembejövő sáv felé index minden nélkül,hirtelen visszarántja a kormány,mondom biztos nézett valamit a kocsiban.Mentünk tovább megint eljátsza elkezdtem lemaradni,láttam hogy éppen telefonál aztán többet nem nagyon,megint húzodott a túloldal felé leléptem már a gázról is mert nagyon átment a másik sávba lement az útról mire hirtelen visszarántotta a kormány a rendes oldalon is lement az útról felment egy kis dombra az út mellett onnan visszacsúszott az útra,de közben felbolrult,egyből satu,elakadásjelző kiszálltam és az emberke 2-3 méterre feküdt az autómtól amit előtte nem is vettem észre!!!nagyon rossz élmény este mikor hazaértem alig tudtam aludni...az emberkét elvitték a mentők nem volt halálközelben de súlyos volt az állapota azt mondták,nem tudom mit csinálhatott az emberke...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5
Összesen 90 találat 5 oldalon