Autómentes nap Szept.22

Témakör: Real life
aktuális téma
Autómentes nap Szept.22

helló!! lehet hogy sokan megköveznek ezért a topikért, csak gondoltam szólnék pár szót, hogy szeptember 22-én csütörtökön 18órától bringás felvonulás lesz az autómentes nap végett. mivel autós oldalról van szó, szeretnélek arra kérni titeket, persze akiket érint, hogy legalább ha máskor nem is de aznap legyenek elnézőbbek a bicósokkal szemben.. aki esetleg még az autót is letenné annak bővebb infó(meg persze bárkit akit érdekel)ITT előre is köszike mindenkinek

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
14 15 16 17 18 19
Cintiacska
2005. szeptember 01. 12:38
nem azért írtam, hogy akkor midnenki gyalog mászkáljon, bár ha megtenné az biztos sokat segítene a közlekedésben, csak arról lenne szó, hogy egy kicsit legyenek türelmesek a belvárosban autókázók aznap, mert lelesznek zárva az utak
Mazlee
2005. szeptember 01. 12:36
igérem aznap nem megyek kocsival sehova
Cintiacska
2005. szeptember 01. 12:34
helló!!
lehet hogy sokan megköveznek ezért a topikért, csak gondoltam szólnék pár szót, hogy szeptember 22-én csütörtökön 18órától bringás felvonulás lesz az autómentes nap végett.
mivel autós oldalról van szó, szeretnélek arra kérni titeket, persze akiket érint, hogy legalább ha máskor nem is de aznap legyenek elnézőbbek a bicósokkal szemben..
aki esetleg még az autót is letenné annak bővebb infó(meg persze bárkit akit érdekel)ITT

előre is köszike mindenkinek
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
14 15 16 17 18 19
Összesen 363 találat 19 oldalon