Autómentes nap Szept.22
aktuális téma

helló!!
lehet hogy sokan megköveznek ezért a topikért, csak gondoltam szólnék pár szót, hogy szeptember 22-én csütörtökön 18órától bringás felvonulás lesz az autómentes nap végett.
mivel autós oldalról van szó, szeretnélek arra kérni titeket, persze akiket érint, hogy legalább ha máskor nem is de aznap legyenek elnézőbbek a bicósokkal szemben..
aki esetleg még az autót is letenné annak bővebb infó(meg persze bárkit akit érdekel)ITT
előre is köszike mindenkinek
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
huhú, 14es villamosok vezetői soha nem aggódtak, egyszer kilökött egy kispolákot a sínről (azt hitte, hogy még átfér)
mindíg nedves

áh, sajnos a villamos nem tolja le az autót, múltkor 10 percet állt a 6os villamos az oktogon elején, mert 2 birka a villamossínen ragadt
villamoscsengő okosság engem s érdekelne:-))
jah, mert nedves mi? és lassan megy el :D
apropó, villamossínen már állt elém keresztbe autó, akkor találtam ki, hogy szerzek olyan csengőt, ami a villamos csengőjéhez hasonló... az autós arcán tuti halálközeli élmény tükröződne

és a leg nőiesebb

igazad van, a csiga is állat :D
én mostanában újra görivel nyomulok:-)
elég tempósan:-)
ott annyi még a bibi,hogy nincsenek fékek!!:-)
elég tempósan:-)
ott annyi még a bibi,hogy nincsenek fékek!!:-)
:-D
huligánok!
amugy jaja.
a "vigyázz" felkiáltásnál ált PONT a bicó, autó stb elé ugrik be az ember
mert alapvetően kerekek nélkül minden ember hülye/buta/idióta...
miközben ha nem szólna neki, akkor semmi nem történne.
lol:-)
huligánok!
amugy jaja.
a "vigyázz" felkiáltásnál ált PONT a bicó, autó stb elé ugrik be az ember
mert alapvetően kerekek nélkül minden ember hülye/buta/idióta...
miközben ha nem szólna neki, akkor semmi nem történne.
lol:-)
persze persze..mentél mint állattttt

volt egy arany sztorim. A hősök terénél egy darabon nixt bringaút, mondom tekerek a járdán, szigorúan fél 2es tempó. Buszmegálló, ugye széle járda, a járda külső szélén 4-6 éves forma kislány, falnál anyuka, volt köztük vagy 2 méter, mondom figyelek, mert ez nem lesz jó. Jövök, anyuka rászól a kislányra, hogy vigyázz, a kiscsaj automatikusan hátralép, ő az autókat nézte, nem látott engem, persze telibe kaptam. Bringáról le meg minden, szerencsére lassan mentem. De a looser anyuka láthatta volna, hogy bőven van hely, én meg direkt nem szóltam, tudtam ez lesz belőle
jaja...ha látom,hogy jön bicós a járdán megállok és kikerül ha meg súrol akkor meg besólok:-)
aki ment már járdán az tudja milyen.,
volt hogy le kellett ülnöm hogy ne lincseljem már meg a következő idióta gyalogot...
egyszerüen van egy határ, a sok puhatestű meg...
összevissza meg, ugrál, sikítozik..
pedig a kikerülés az én dolgom, az hoy félreugrik.. max elém esik be.
akkor meg:-
volt hogy le kellett ülnöm hogy ne lincseljem már meg a következő idióta gyalogot...
egyszerüen van egy határ, a sok puhatestű meg...
összevissza meg, ugrál, sikítozik..
pedig a kikerülés az én dolgom, az hoy félreugrik.. max elém esik be.
akkor meg:-
kb:-)
de akkor kiderült hogy nem a "sportolókkal" van a gond..
sokkal inkább akik hetente 1szer felülnek a bicóra....
legalábbis mikor autóval megyek, eddig egy extrémebb arcot sem vasaltam ki majdnem, cserébe annál több lúzert(szintén csak majdnem:D)
áhh, lököttség.
amúgy simán ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI
kölcsönös tolerancia.
én spec NEM fogok autóval belvárosba menni csak hogy suliba menjek.
szigorúan bicó. és szigorúan autók között, vagy villamossinen(inkább utóbbi, ott nem zavarok senkit) de onnan meg a rendőrök szednek le különböző indokkal (lol)
tehát...
arról meg nem tehetek hogy sok autós szív saját maga miatt a dugóban,.. oldják meg.
de akkor kiderült hogy nem a "sportolókkal" van a gond..
sokkal inkább akik hetente 1szer felülnek a bicóra....
legalábbis mikor autóval megyek, eddig egy extrémebb arcot sem vasaltam ki majdnem, cserébe annál több lúzert(szintén csak majdnem:D)
áhh, lököttség.
amúgy simán ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI
kölcsönös tolerancia.
én spec NEM fogok autóval belvárosba menni csak hogy suliba menjek.
szigorúan bicó. és szigorúan autók között, vagy villamossinen(inkább utóbbi, ott nem zavarok senkit) de onnan meg a rendőrök szednek le különböző indokkal (lol)
tehát...
arról meg nem tehetek hogy sok autós szív saját maga miatt a dugóban,.. oldják meg.
és itt a belvárossal van a gond..
úgyse halad, akkor minek féltékenykedni a biciklisekre? mert haladnak?
szentendrei úton, 6os bevezető szakaszon stb stb nem egyek én se bicóval.
az az autósoké.
de ahol ilyen van hogy 2*1 sáv, vagy folyton dugó és 2*2 sáv(nagykörút) na ott szabad a jaszkari.
úgyse halad, akkor minek féltékenykedni a biciklisekre? mert haladnak?
szentendrei úton, 6os bevezető szakaszon stb stb nem egyek én se bicóval.
az az autósoké.
de ahol ilyen van hogy 2*1 sáv, vagy folyton dugó és 2*2 sáv(nagykörút) na ott szabad a jaszkari.
jaja ezt vágom én se kocsikázom bicóúton meg parkolok trében,de akkor is..faszomé jön be elém a köcsög ha nem tud közlekedni..
na mind1..ezen annyit "vitázhatunk" hogy estére 3aranymazeratim lenne
na mind1..ezen annyit "vitázhatunk" hogy estére 3aranymazeratim lenne

Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
vigyor a villamosvezető arcán, és TELIBE.
ilyen irányba még nem láttam haladni autót,.. 2 keréken(síelés ala knight rider) oldalirányba...
fincsi fincsi.
vannak ilyen gyökerek
meg mikor megyek a margithídon a villamossínen, jön egy kóreai sevrolé és ledudál a sínről.. kiröhögtük, és bemutattunk neki mindent, és még a 10.ik felmenőit is megemlítettük, a mesterségével kapcsolatosan(értsd k*rva)
idióták sietnek:-D