Autómentes nap Szept.22
aktuális téma

helló!!
lehet hogy sokan megköveznek ezért a topikért, csak gondoltam szólnék pár szót, hogy szeptember 22-én csütörtökön 18órától bringás felvonulás lesz az autómentes nap végett.
mivel autós oldalról van szó, szeretnélek arra kérni titeket, persze akiket érint, hogy legalább ha máskor nem is de aznap legyenek elnézőbbek a bicósokkal szemben..
aki esetleg még az autót is letenné annak bővebb infó(meg persze bárkit akit érdekel)ITT
előre is köszike mindenkinek
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ha tehetem, belváűrosban nem is autózom
eccer rendőrrel üvöltöttem...
nem tudtam,hogy egy bicós csúnyán összetörte magát,mert nem a jó ívet válaszottta osz kocsival koccant:-)erre meg ,hogy nem mehetek arra éés megrántott a bicon én eldobtam és agresszív kismalac módon üvöltöttem meg visszalöktem.utána efel a bicóra és tépés le:-)
többiek eg hallották ahogy a rendőr szól a társainak,hogy állítsanak meg:-)
nem tudtam,hogy egy bicós csúnyán összetörte magát,mert nem a jó ívet válaszottta osz kocsival koccant:-)erre meg ,hogy nem mehetek arra éés megrántott a bicon én eldobtam és agresszív kismalac módon üvöltöttem meg visszalöktem.utána efel a bicóra és tépés le:-)
többiek eg hallották ahogy a rendőr szól a társainak,hogy állítsanak meg:-)
ez a teljes mértékü tolerancia hiánya ám....

és amíg nincs bringaút, kénytelenek vagyunk az úttesten menni
ha meg épp a barátnőddel sétálsz pl a járdán, és egy biciklis elmegy emlletted 30, al azért fogsz anyázni:_)
tehát semmi se jó, tehát ne biciklizzenek a városban, csak mert a gyalogosoknak nem tetszik, és mert az autósoknak sem.
LOL!
ha meg van bringaút(felfestve egy járdára lol) a sok puhatestű birka tuti ott megy, egyenként kell leöldösni őket, lásd retek utca
ha meg rendes bringaút van, akkor meg az autósok parkolnak rá.
ha meg megkérdezik őket miért, "hát mert máshol nincs parkolóhely"
iszonyatos önzőség amit művelnek..
(ja, én is autós vagyok részint, rengeteget vezetek, de figyelek, és nem állok rá se járdára, se kerékpárútra)
minimális figyelmesség.

és amíg nincs bringaút, kénytelenek vagyunk az úttesten menni
ha meg épp a barátnőddel sétálsz pl a járdán, és egy biciklis elmegy emlletted 30, al azért fogsz anyázni:_)
tehát semmi se jó, tehát ne biciklizzenek a városban, csak mert a gyalogosoknak nem tetszik, és mert az autósoknak sem.
LOL!
ha meg van bringaút(felfestve egy járdára lol) a sok puhatestű birka tuti ott megy, egyenként kell leöldösni őket, lásd retek utca
ha meg rendes bringaút van, akkor meg az autósok parkolnak rá.
ha meg megkérdezik őket miért, "hát mert máshol nincs parkolóhely"
iszonyatos önzőség amit művelnek..
(ja, én is autós vagyok részint, rengeteget vezetek, de figyelek, és nem állok rá se járdára, se kerékpárútra)
minimális figyelmesség.
gyalogként eddig sem akadályoztam senkir sem
jah, az ilyen mamika meg minden féle béna gyalog, aki a bringaúton közlekedik, de még körül sem néz előtte, eh
jaja!én még gyalogosként is megpróbállok sietni az átkelésnél,hogy ne akadályozzam a kocsisokat.
jah, fontos körültekintően bringázni, én azóta bringázok újra aktívabban, mióta jogsim van, teljesen másképp látom az autós bringás viszonyt
pfejj..ujpesti dudát????

ez király, agresszív mamika...
én szereztem nagy lila dudát, ha gyalogos biciúton megy, akkor még a bokorba is félreugrik a hangjától

én szereztem nagy lila dudát, ha gyalogos biciúton megy, akkor még a bokorba is félreugrik a hangjától

max néha megpróbálltak utánunk futni:-)
meg volt 1x bicóról leszállós üvöltős is,de amúgy semmi:-)
eccem mamika hátonvágott egy bottal:-)csak nem éreztem semmit mert a dájníz mellény(gerinc,váll,könyök,mell védős) rajtamvolt:-)
meg volt 1x bicóról leszállós üvöltős is,de amúgy semmi:-)
eccem mamika hátonvágott egy bottal:-)csak nem éreztem semmit mert a dájníz mellény(gerinc,váll,könyök,mell védős) rajtamvolt:-)
a gyalogosoknak is?

volt nálunk az 40is:-))igaz hogy néha 10méteres gumicsíkot húztunk,de jó buli volt:-)
ott tízzel lehet menni

azért szerintem az ilyesmi hülyeség ,bennem mindig felmegy a pumpa a futóversenyek miatt is. azért van autóút, hogy autóval mehessek rajta, nem pedig azért, hogy minden második héten dugóban álljak, vagy kerüljek egy rendezvény miatt
nmonnyuk a sok láma bicós nem is tud technikásan bringázni.
parádé nem hétköznap van azzem.
köcsögfesztivál sem!
köcsögfesztivál sem!
egyébként ez elég gáz, ha 35tel tekerek biciúton, akkor egy mellettem érkező, majd jobbra bekanyarodó autós előtt nem sok esélyem van lefékezni. és erre még csak kevesen figyelnek, nekem kell elsőbséget adnom

inkább bringáznának a járdán!
ott sem szabad asszem,de én mindíg ott bicóztam!főleg nagy sebességgel szlalomozni a járokelők között+így nem tarottam fel a forgalmat!
ott sem szabad asszem,de én mindíg ott bicóztam!főleg nagy sebességgel szlalomozni a járokelők között+így nem tarottam fel a forgalmat!
persze
öregtatter szenved az útközepén, félúton 70 és a halál között.
én se szeretem őket:(
balesetveszélyesek
de lámpától lámpáig nagykőrúton felesleges előzgetni, meg morogni, mikor úgyis utolér, és lehagy a biciklis...
felesleges a macsakegér harc
szerintem!
öregtatter szenved az útközepén, félúton 70 és a halál között.
én se szeretem őket:(
balesetveszélyesek
de lámpától lámpáig nagykőrúton felesleges előzgetni, meg morogni, mikor úgyis utolér, és lehagy a biciklis...
felesleges a macsakegér harc
szerintem!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
utána teszik a sértődőtt sírós kurvát hgoy így meg úgy...
de az ilyenek max közröhej tárgyai.