Beszélgessünk!!

Témakör: Real life
aktuális téma
Beszélgessünk!!
Sziasztok!

...ez egy olyan fórum ahol mindenről beszélgethetünk ami az eszetekbe jut...normális keretek között természetesen...
Nézzetek be minél többet
...és beszélgessünk bármiről, ami érdekel benneteket...

Kötekedésnek, politizálásnak , kuncsorgásnak, káromkodásnak helye nincs

Aki azért jön ide, hogy sértegesse az itt beszélőket,az ban-t kap!!!!!! EZ alól senki sem kivétel!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Roccsa
2017. január 09. 22:19
Sziasztok
a képre kattintva kérhetek egy LIKE ot?
Remélem nem baj hogy ide irtam és vannak akik segítenek. Január 12 estig lehet
[ link: www.facebook.com ];
kbel
2017. január 05. 06:18
kadi418
2016. november 27. 13:12
Olyat soha nem fog leírni egy magyar újságíró, hogy a mi államunk önmagával határos. A többi mondat is tipikus magyaros saját országunk gyalázása. Ha van is benne igazság, az elmondható a többi európai országra is, sajnos napjaink tendenciája, nem Magyarországé. Nekem csak egy nyugati országról van tapasztalatom a hétköznapi életből, de pl. ott is a kereszt alatt istenkáromlás megy, még olyanabb. Az emberek sokkal felszínesebbek mint a magyar, a cégeiket szintén felvásárolják külföldi befektetők, és a demokráciát még ennyire sem ismerik mint nálunk (pl pár hete a hotel tulajának engedélye NÉLKÜL vittek oda migránsokat). Annyi, hogy a fizu 3-4-szerese a magyarnak, már ha valaki talál munkát. Elhiszem hogy az emberek mindennapi gondokkal küzdenek, de ne mindig a rosszat lássuk, máshol sem jobb a helyzet. Hiába a többszörös fizetés, ha sötétedés után nem mehetsz az utcára. Az jobb lenne?
PapaMaci
2016. november 27. 12:39
Egy amerikai újságíró cikke Magyarországról

Van a Balkánon egy állam, amely önmagával határos. Ahol a legszebb nők élnek, mégis csökken a népesség. Ahol a munkanélküliek dolgoznak a legtöbbet, ahol a legtermékenyebb földön éhező emberek élnek. Ahol a vonatok menetrend szerint késnek. Ahol mindenki focizik, mégis vízilabdában, kosárlabdában, kézilabdában és röplabdában jeleskednek. Ahol mindenki siet a munkába, de senki sem érkezik be időre. Ahol a nyolcórás munkaidő tizenkét órás. Ahol az egészségügyi ellátás ingyenes, de a gyógykezelés drága. Ahol az újságírók szabadon írhatnak bármit, amit parancsba kapnak. Ahol a világválság állampolgárságot kapott. Ahol a közbeszerzések titkosak, az államtitkok nyilvánosak. Ahol a háborúk sosem érnek véget. Ahol a történelem naponta megismétlődik. Ahol a leggazdagabbak azok, akik egy napot sem dolgoztak. Ahol a külföldi valuta felváltotta a hazait. Ahol az emberek megünneplik a családi védszent napját, de káromolják Istent. Ahol az okosakat, értetlenségből bolondnak nézik, a bolondokat meg tehetségesnek. Ahol az írástudatlanok írják a történelmet. Ahol a törvények törvénytelenek, az anarchia pedig normális állapot. Ahol a hatalom megveti a polgárokat, mint nem kívánatos tanúkat. Ahol a jövőből élnek, mert a jelenhez nincs joguk. Ahol mindenki mindenkire mosolyog, de senki senkinek nem jóakarója. Ahol a bírósági eljárások tovább tartanak, mint egy élet. Ahol az árvíz a talajöntözés egyetlen módja. Ahol megidézik a diktátort, a demokráciát pedig a hülyék adójának tekintik. Ahol úgy gondolják, az ország annál jobban fejlődik, minél jobban visszafejlődik. Ahol nem vagy normális, ha nem bolondultál meg. Ahol csak azért élsz, hogy meghalj. Ahol az idő végtelen, és a butaság múlhatatlan…
YELLOW
2016. november 26. 18:01
nekem a munkahely 1,2 km hátszélben 2-3 perc arra is van egy külön bringám. a 8 év alatt, talán 10x voltam autóval, de nem otthonról mentem, vagy épp volt valami dolgom.
PapaMaci
2016. november 26. 17:39
Én szerencsére viszonylag közel lakom. Kb 1/4 óra bringával. Sokkal többet nem is bírnék ki, mert legtöbbször 2x kell bejönnöm egy nap.
kadi418
2016. november 25. 21:52
Én imádom a robogót, kb 10 éve azzal jártam dolgozni minden nap, szerettem. Azóta nem volt rá lehetőségem pedig szerettem volna, így idén nyáron rászántam magam és béreltem egyet egy napra, imádtam. Azt hittem nehéz lesz visszaszokni, de úgy vezettem mintha minden nap használnám
Leu
2016. november 25. 15:21
Robogóhoz messze vagyok próbáltam 25 km az sok vele, "nagy" motort próbáltam, térd kalács törés lett a vége, nem nekem való. És ugye ezekbe is be esik az eső, így valóban leginkább a beköltözés segíthet. Gondolkodom, valamelyik kocsi eladásán, és venni helyette egy polgári járművet, de egyiket sem könnyű eladni, meg nem is nagyon akarom. Cabrio-t max tavassal lehet eladni akkor meg már minek onnantól én is szeretem!
YELLOW
2016. november 25. 11:40
a helyi busz nálunk sem jár sűrűn. talán sulis időszakban van 30 perc szünet, bizonyos időpontban, de amúgy 45 perc és 2 óra is lehet két indulás között. éppen mehetnék bringával is, na de a közös pincét sem kell gondolom bemutatni senkinek. esőben meg ugye megint nem nyerő, meg mindig nem izzadhatok le ez a baj ha az ember két hely között ingázik.
néha agyalok valami kotványon, de azt is félteném szerintem... meg szemezgetek egy kis autó gondolatával, amit leginkább asszonpajti használna. robogón is gondolkoztam már, de azzal is hasonlóak a dolgok, mint minden mással. ha végre összejönne egy közös kéró, akkor nem lenne igazából probléma. de ez sem egy egyszerű történet. én az a fajta vagyok, aki nagyon ár/érték centrikus. sok házért annyit kérnek amennyit nem ér. ahol olcsóbb, ott meg alakosság olyan, vagy ingázni kellene keveset meló miatt. amivel lehet ugyanott lennék, mintha egy drágább ingatlant venne az ember központban, vagy az adott városban.
Leu
2016. november 25. 10:43
Pontosan az általad említett okok miatt a Saab otthon pihen! (Persze garázsba) Am. saját zárt parkolónk van csak a dolgozóknak, és azért itt hál isten csak autós szakmában dolgozó emberek vannak. De tavaly évben is a Cabrio szezon után tettem egy próbát, aztán nekem tolattak egy kereszteződésben mindjárt lökös polír, fényszóró mosó kupak fúvóka csere aztán még kaptam egy követ, abból egyből szélvédő csere lett. És már ültem is a buszon boldogan. Csak tudod az a baj hogy ez helyközi busz van olyan időszak mikor 1,5 óra van két indulás közt.
YELLOW
2016. november 25. 10:20
nekem 99 óta folyamatosan van helyi buszbérletem. pedig amíg suliba jártam is kb. 2km messze volt. most meg kb. 5km-t megyek. a legnagyobb baj, hogy napi 1 órát igénybe vesz a buszmegálló és az ingatlanok közötti séta is összesen és a várakozás a buszra, meg annak a menetideje. de estére nem merem kint hagyni a gépet. kb 2-3 hete volt, hogy C revíziósok nem a saját szaruk mellett álltak, hanem ezek a letoltgatyás páwa csicskák, az én autómnak nekitámaszkodva bagóznak. mintha az egy köztéri pad lenne. szerencsére megérzésből figyeltem egy ideje ablakból őket. és kitudja miket nem láttam még. a paraszt ajtócsapkodókat ne is említsük, vagy a parkolni nem tudókat.
én féltem kint hagyni, néha muszáj. szóval inkább havi 3ezer párszázért bérletezek. pedig annyiból parkoló biztosítást is lehetne kötni. de még ha fizetne is kár esetén (ami a biztosítóknál NEM BIZTOS), akkor is csak a nyűg lenne az egésszel. bevásárolunk autóval, hazaviszem, aztán visszabuszozok. esőben, hóban, fagyban, melegben.
ugye nyáron az éjszaka esetleg lezúduló jégesőt ne is említsük.
Leu
2016. november 25. 08:23
Igen sok mindenben igazad van, de nem győztél meg. Utálok minden nap a megállóban vacogni, nyáron bőrig ázni télen agyon fagyok. Izgulni folyton, hogy most lekéstem vagy sem? Lehet már el is ment vagy csak mai is késik? Ja meg 7 évig ingáztam havi kétszer Budapest Sopron vonalon míg diák voltam, köszön ha lehet a Máv szolgáltatásait is kerülöm. Mind ezek ellenére lehet Januártól májusig buszozom kicsit!
kadi418
2016. november 24. 20:53
Elhiszem hogy nem úri dolog tömegközlekedni, de pl aki nem hajlandó és egyedül ül a kocsiban, főleg városban, na az ilyenek miatt alakulnak ki a dugók meg a szmog amitől meg engem kerülget idegbaj. Én pl szép helyen szeretek vonatozni, buszozni mert legalább tudok nézelődni, nem a vezetésre kell koncentráljak. Hosszú úton meg tudok olvasgatni. A baj az hogy olyan jegyárak vannak, ha valaki nem diák jobban megéri autóval menni. De pl holnap is vonatozok mert probléma lenne a parkolás egész napra. Amúgy meg buszozva + gyalogolva egy csomó olyan dolgot fedezek fel ami mellett kocsival elsuhannék. Bizonyos helyeken meg korlátoznám az autókat, ahol amúgy tiszta a levegő és csendes környék.
Leu
2016. november 24. 12:53
Tömeg közlekedés! Viszont az autó építéssel komoly sz@rba vagyok! A 9-5-öt csinálnám, de nagyon drága még jó formában tartani is. PEDIG ABBÓL NEM ENGEDEK! Ezért vettem a Cabrio-t olcsó pici játékos hobby autónak építgetni jó! Igen ám de itt a tél valamivel meg járni akarok dolgozni. Így most minden reggel egy 25 éves porig ültetett ici-pici Cabrio-val járok dolgozni, mert 6l-ből el meg. De vérzik a szívem, és így nem lehet építgetni.
kadi418
2016. november 24. 10:32
Igen én is öregszem. Már annyira nem fontos a kocsi külseje, na meg én azon ritka emberek közé tartozom aki kitart a régi kocsija mellett, már 2003 óta és nem egyszerű a fenntartása, inkább azon vagyok hogy fenntartsam. Meg annyira nem csigáz már fel a tuning, mondjuk úgy, tágult az érdeklődési köröm és szívesen tömegközlekedem is.
hondagirl
2016. november 24. 08:35
Ha itt is van valaki (mint pl én) az sem írogat linkre mindenhova talán ezért sincs már akkora élet
Leu
2016. november 24. 08:06
Jó hát öregszünk! Vagyis mármint ti öregedtek, én nem! Na de azt akartam csak írni, hogy sajnos tényleg csak pár régi törzstag van itt. És persze hogy Ők nem sem mindig aktívak. (bezzeg én! ) Sszv a fiatalok az új tagok már nem jönnek el vitte őket a Facebook! Ennyi!
PapaMaci
2016. november 24. 07:37
Amúgy meg magamon is érzem, hogy az autóépítésből elfogyott a lendületem. Ha a többi régi arv is így járt, akkor nem csoda, hogy kiürülünk.
kadi418
2016. november 24. 00:37
én kit szapultam??
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Összesen 97138 találat 4857 oldalon