Beszélgessünk!!

Témakör: Real life
aktuális téma
Beszélgessünk!!
Sziasztok!

...ez egy olyan fórum ahol mindenről beszélgethetünk ami az eszetekbe jut...normális keretek között természetesen...
Nézzetek be minél többet
...és beszélgessünk bármiről, ami érdekel benneteket...

Kötekedésnek, politizálásnak , kuncsorgásnak, káromkodásnak helye nincs

Aki azért jön ide, hogy sértegesse az itt beszélőket,az ban-t kap!!!!!! EZ alól senki sem kivétel!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
YELLOW
2016. június 23. 16:29
hát én ha ideges vagyok elküldök mindenkit a halál f@szára. és persze szaporítom az ősz hajszálakat. sajnos volt már neme gy elbeszélgetés ez ügyben, oszt azt mondja a főnök, hogy szedjek nyugtatót. mondom majd gyógyszerfüggő leszek a sok barom, gyengeelméjű miatt, én nem leszek olyan mit a többi kolléga, bár lehet némelyik csak kamuzza, hogy nyugtatót szed. én max 1 napig mérgelődök valamin, de lehet csak 5 perc az egész, oszt kész. én így adom ki magamból. tudom olykor tapló, bunkó, de hát ők hozzák ki belőlem.
hondagirl
2016. június 23. 16:00
jó, hát persze a szertartás az szertartás

hát igen... az az előttem megy, és szívja a cigit, azt én is utálom, főleg, hogy sietek, erősen veszem a levegőt, és tüdőzöm le azt... :S ezért utálom ha a lépcsőházban is szív valaki... :S 4 emeletet megyek fel, kellemes, amikor majd meghalok egy kis levegőért, de alig tudok azt szívni :S
na, mindegy...
ahogy a közelekedésben úgy sok mindenben nincs tolerancia.
Leu
2016. június 23. 16:00
ROHADT DOLOG EZ A BAGÓZÁS! Igazi se vele se nélküle életet élek, nem bírnék egész nap folyton bagózni, büdös is nem is kívánom szerencsére. Munka helyen szinte shoa nem gyújtok rá, max ha nagyon ideges vagyok. De mondjuk este meló után ha meg iszom mondjuk egy pohár sört élek halok egy szál cigiért. SAJNOS De egy biztos, nem füstölök senki orra alá! Sajnos valóban ronda látvány mikor anyuka a pici gyerekkel sétál és mellette bagózik. Mivel magam is rágyújtok így nem ítélkezem, de tényleg fontos lenne, hogy ne a gyerek emellett illetve ne másokat zavarva tegyék, ha már nem bírják megállni.
YELLOW
2016. június 23. 15:24
most félre ne értsd, de mondjuk egy tavaszi, vagy őszi napon reggel kiülsz a teraszra erkélyre, rágyújtasz és megiszol egy csésze kávét az tiszta flash. aztán elmész szarni
tehát én a mérték és a ceremónia ellen nem vagyok. de amikor pl munkaidőben valaki többet van kint a dohányzóba, mint bent...
na igen a gyerek mellett való dohányzás.... én utcán sem engedném meg akárhol. bosszantó mikor úgy mész valaki után, se megelőzni nem tudod, de lassítani sem akarsz akármi miatt és szívja előtted, vagy épp ugyanúgy buszmegállóba mikor nem szabad. nem azt mondom, hogy totálisan legyen kirekesztve a dohányosok, de semmi empátiát nem látok bennük, hogy érdekelné őket, hogy a másikat mondjuk zavarja. ha szólsz még neki áll feljebb.
hondagirl
2016. június 23. 15:13
Igen, sajnos a mai világban ez sem szokatlan. Vagy éppen megszült, de már gyújt rá a gyerek mellett... :S alig bírta kivárni gondolom, hogy kibújjon a gyerek borzasztó
számomra már az is undorító amikor tolja a babakocsit és ott a cigi a kezében :S
én dohányoztam, elismerem, de már csomó ideje nem, és ezt is pasiért tettem... azonnal letettem, úgyhogy nem voltam egy nagy dohányos... munka közbe sosem gyújtottam rá, általában csak délutáni szórakozások alkalmával... na, mindegy, az már a múltté
YELLOW
2016. június 23. 13:32
ez sajnos nem csak a romákra jellemző. tudod mennyi magyar csajt, nőt láttam, akik tényleg dekoratívak voltak, még terhesen is, hogy kb 8 hónaposan hogy szívta a cigit és rezzenéstelen arccal kért tüzet más nőktől. és egy sem merte volna oda mondani nekik, hogy nem szégyenli-e magát, vagy hazudni, hogy nincs tüze, hanem még ki is szolgálta. hányok ezektől. nem azért mert soha nem dohányoztam, de nem sok gusztustalanabb van, mint részeg és bagós nő.
komolyan egyetlen 1 nőt ismerek, akin egyáltalán nem érezni a bagószagot, se a száján, se a ruháján, se a haján. igaz már az utóbbi időben ő is csak az E-cigit szívja. munkatárs, ha bejön a dohányzóból sem érezni rajta. na ő az egyetlen egy dohányos, akiről el tudom hinni, ha baba lesz, akkor biztos nem fog rágyújtani. mondjuk tervezik is már egy ideje. nekem pl, barátnőnek nem hiszem, hogy kellene dohányos nő, szerencsére párom nem dohányzik. ha volt is olyan, aki igen próbáltam leszoktatni. számomra a legszebb nőt is megcsúnyítja ahogy a szájában füstöl a cigi.
a mostani sok kis csitrit valahogy nem tartom semmire, illegnek billegnek, oszt füstölnek mint egy gyárkémény. ahogy mondanám, "f@szom nem adom a szájukba". na mindegy már másfelé mentem el.
szóval nekem rettentően szörnyű ez az egész.
hondagirl
2016. június 23. 11:29
Vagy a terhesség alatti alkohol, és drog fogyasztást, vagy hogy a hasukat ütik, stb...

Kolleganőm mesélte, volt egy cikk roma asszonyokkal... egy példa: A 8. gyereknél tudta meg, hogy a gyerek a férjjel való sex útján lesz. Első kérdése: akkor most mindenki tudja, hogy lefeküdtem a férjemmel? Sajnos kellene ilyen téren felvilágosítás is...
YELLOW
2016. június 22. 16:12
a szándékos családon belüli nemzést, vagy a szomszéd bolondjával történő nemzést ne is említsük, mert ugye fogyatékos gyerek után több jár.
hondagirl
2016. június 22. 15:51
Azokról a mondásokról nem beszélve, hogy a sanyarú körülmények miatt intézetbe viszik a gyerekeket, ahonnan aztán kiveszi az unokatesó, kap érte szép summát, és a gyerek ugyanott él... De ne gyártsunk összeesküvés elméleteket...
Manapság egyszerű a képlet. Ha rendesen dolgozol, akkor neked mindent saját erődből kell előteremteni a rengeteg adó, és járulékok levonása után/mellett...
YELLOW
2016. június 22. 15:13
szerintem a céghez (elméletem), akik jelentkeztek ilyen stílusú népek, max fél évig dolgoznak. mert tán állítólag kell az is a CSOK-hoz, mármint 180 nap ledolgozott munkaidő. eljön fél évig eltengődik, felveszi a CSOk-ot, amennyit csak meg tud igényelni, aztán viszlát munkahely
Leu
2016. június 22. 14:53
ÓÓ dehogy, nem dolgozik ez mellette semmit. Csinálnak 2-3 gyereket, így már nem kell fizetni sem adót sem TB-t, és még családi pótlékot is kap. Ebből már simán el tengődik, ja és még reklamálnak is hogy milyen nehéz itt megélni, milyen kevés a fizetés, meg a közmunkások nem kapnak CSOK-ot. Há pedig Ő dolgozik, és különben is attól, hogy nem kap erkölcsi bizonyítványt, mért ne kaphatna 10 Millát hisz kell a lakás, itt a 3 gyerek. (Aki meg nem váélal három kölköt a vak világba, az fizessen adót tb, azt vegyen házat ahogy akar. )
hondagirl
2016. június 22. 14:40
Ráadásul emellett van ideje fekete munkát csinálni még pénzért... Nem igazán szorítják ezzel vissza azt...
YELLOW
2016. június 22. 12:33
ja csak mikor odabent a cégnél megtudják, hogy 12 óra, akkor jah inkább meg 6 órás közmunkára 60-70ezeré, a többit meg megoldja.
igen amit írsz az pont úgy van.
Leu
2016. június 22. 11:41
Az egész közmunka program egy vicc! Ezzel maszatoljuk a statisztikát, meg kábítja a Viktor a népet. Mert van munkanélküliség nincs! Teljes foglalkoztatás van! Az más kérdés hogy fele köz munka, ami szinte azonos a segély osztással. Nem csinálnak sok mindent, meg amit csinálnak is értelmetlen idő töltés. Még maguk a köz munkások is bevallják, hogy bohóckodás az egész, de hát ha ezért fizetnek.....
YELLOW
2016. június 22. 11:36
én amit látok itt a környéken, mint közmunka... többet ülnek, mint dolgoznak, pedig a nagy része csak sepregetés. vagy mint a vicces képeken, 1 dolgozik, másik 3-4 pedig pofázik, támaszkodik. van aki rég csinálja már, pedig éppen el tudna helyezkedni jobb pénzért, igaz műszakolni 12 órázni kellene. így meg 4-6 órát elbohóckodik, oszt el van abból a kicsi pénzből. igényei nem nagyok. amolyan, csökkentett módban fut.
mondjuk én nem engedném azt, hogy pl közlekedési szabálysértés kiváltása közmunkával. akinek olyan a keresete, az fizesse ki, ne válthassa ki. mert erre szoknak rá, hogy el lébecolnak. híres emberek is baxus. mondjuk ebből is csak hír lesz, amiért pénzt zsebel be. részben azt is megértem, aki azzal magyarázza, hogy ő bizony nem fizet ennek a csaló bandának, inkább ledolgozza. az is fizetés az időddel fizetsz, na meg nem kell közmunkásnak fizetni addig sem, hanem helyette dolgozol a büntetés mértékéig.
Leu
2016. június 22. 10:06
Tulajdon képen nyitott kapukat döngetünk, csak kicsit át kéne fésülni a rendszert. Most is dolgozhatnak, csak ugye most jutalom jár érte meg pénz. Dolog egyszerű, nem dolgozhatnak, hanem dolgozni kell, és aki nem dolgozik, ne is egyék. Ennyire egyszerű, nem kellene csoda csak ésszel átnézni a jelenlegi rendszert. AMI NAGYON IGÉNYELNE EGY TÜZETES ÁTVIZSGÁLÁST, ÉS NÉHÁNY NAGYON SZIGORÚ REFORMOT!!!
PapaMaci
2016. június 22. 07:02
Már kikölcsönöztem. Este remélem, rá tudok nézni.
wydoo
2016. június 21. 21:49
Ezt töltsétek le, nagyon állat
[ link: play.google.com ]
hondagirl
2016. június 21. 14:57
úgy tűnik sok dologban egyetértenénk, és sok dolgot, szerintem (is) jobb irányba változtatnánk, csak hát kicsik vagyunk ehhez... Sajnos...
YELLOW
2016. június 21. 14:55
400 nap? azt is nézted? ha nem akkor keríts rá időt. mert engem nem hagy nyugodni a film leírtam amoda.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Összesen 97138 találat 4857 oldalon