Beszélgessünk!!

Témakör: Real life
aktuális téma
Beszélgessünk!!
Sziasztok!

...ez egy olyan fórum ahol mindenről beszélgethetünk ami az eszetekbe jut...normális keretek között természetesen...
Nézzetek be minél többet
...és beszélgessünk bármiről, ami érdekel benneteket...

Kötekedésnek, politizálásnak , kuncsorgásnak, káromkodásnak helye nincs

Aki azért jön ide, hogy sértegesse az itt beszélőket,az ban-t kap!!!!!! EZ alól senki sem kivétel!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Lee
2015. szeptember 17. 13:09
nagy mértékű agyvérzése volt 5 hónapja kb, 1 deciliter vér volt az agyában, megkellett lékelni a koponyáját, hogy kivezessék a vért, és az agyvíz tudjon keringeni! mesterséges altatásban volt kb 3 hétig Pécsen, utána erős fájdalomcsillapítókat kapott az éber kómánál jobb állapotban volt egy hajszálnyival mert nézelődött. Most ott tartunk 5 hónap után, hogy segítséggel tud sétálni, jobb keze és lába is mozog, csak gyengébb mint a bal oldalán! beszélni tud, de nem sokat beszél, meg nem is mindent lehet érteni. Amikor bekerült pécsre azt mondták,hogy meghal pár óra, vagy pár nap múlva... ahhoz képest él és egyre jobban van!
Tart még a rehab, nem végleg küldték haza mert sokat javult és javulhat is még , csak annyira sok volt már neki ez az 5 hónap korházi lét, igaz hogy hétvégente hazahoztuk, de akkoris... kell neki ez a kis szabadság!
Leu
2015. szeptember 17. 10:27
Nagyon piszok egy betegség ez az epe probléma. Mocskosul meg kell nézni mit eszel iszol össze, és nekem elég egy kis kilengés, és már nagyon sz@rul is vagyok.
PapaMaci
2015. szeptember 16. 23:03
Ha szabad kérdezni, mi sérült, és mennyire nála? Rechab, ilyesmi kell?
Lee
2015. szeptember 16. 20:09
jól, most hogy itthon van már! ma hoztuk haza, 3-4 hétig itthon lesz, aztán majd meglátjuk mit mond az orvos.
Pixiemat
2015. szeptember 13. 12:03
Hoztad a formádat, látom. Ezen már meg sem lepődöm.
Ahelyett, hogy meghúznád magad, beismernéd, hogy mekkora ordas baromságokat írtál, még tovább rohangálsz tátott szájjal a f@szerdőben.

"Valóban. Ha találkozol egy rozsdás csavarral, gondolom neki esel egy sarokcsiszolóval, mert előre látod, hogy a kulcs, meg a csavarlazító nem fog segíteni. Gondolom a fokozatosság és az arányosság fogalmait nem ismered, ha igen, nem írnál hülyeséget. A rendőri intézkedést pedig nem időben mérik, hanem abban, hogy elérte a célját, vagy sem. "
Igen, egy gondolkodó, felkészült, szakember ezt tenné, az olyan képzetlen, munkájukra alkalmatlan birkák, mint, akiket az említett videón látni és ezek szerint amilyen te is vagy nem így cselekedne. Te időt, pénzt, energiát nem sajnálva basznál szét valamit, aminek megoldására sokkal kézenfekvőbb és hatásosabb megoldás is létezik. Csak, hogy "fokozatos és arányos" legyél. Jól van, gratulálok.
Igen, elérték a céljukat, csak közben feleslegesen megkínoztak egy embert és tették ezt sok ártatlan ember szeme előtt.
Ennyi erővel tarkón is lőhették volna, majd a kocsi után kötve behúzhatták volna az őrsre. Igen, megoldották, a cél a lényeg. Ezért a gondolkodásodért is jár a cukorka.

Nem a szövegértelmezéssel van a gond, hanem, hogy nem tudsz fogalmazni és magad sem érted, hogy mit is akarsz írni. Nem gondoltam volna, hogy a kisegítő iskolából egyenes út vezet a rendőrséghez...

Még egyszer:
"Amerikában kerülik a testi kontaktot, csak akkor vállalkoznak rá, ha nagyon kell, vagy éppen biztosított a túlerő."
Nem az a baj, hogy nem kerülték a kontaktot, hanem, hogy amit érintkeztek, annak sem volt semmi értelme. Úgy tudom, ilyen esetekre külön képzés van(adófizetők pénzéből), hogy a szakember hatásosan, gyorsan kiiktassa, lefegyverezze, földre vigye a támadót, elkövetőt. Ez itt többszöri próbálkozásra sikerült csak, közben lőtték, ütötték, lefújták. De igen, arányosak voltak és szakszerűek...

Ezek után el kéne gondolkodnod, hogy így 15 év "tudással" a hátad mögött, arcon köpöd magad a tükör előtt és belátod sok értelme nem volt, hogy koptattad a padot.
Cinikus vagy és nagyképű, ráadásul úgy, hogy nincs mire.

"Szóval aranypofa, ha a kacsa nem tud úszni, még nem biztos, hogy a víz a hülye."
Ezt pedig pont neked nem kellene írnod, aki ezen az oldalon már akivel lehetett összeveszett és aki egyszemélyes hadseregként harcot vív a többiekkel.
De nem baj, pont ilyen bólogatójóska kiskatonákra van szüksége a jelenlegi kormánynak(is)...
PapaMaci
2015. szeptember 13. 00:44
Édesanyád hogy van?
PapaMaci
2015. szeptember 13. 00:39
Nekem nem fáj, csak ha túltolom a zsiradékot, akkor piszkosul hánykolódom. A margarin a legrosszabb. A vegyipar terméke hirtelen lefolyású. A természetes zsírokat jobban viselem.
Lee
2015. szeptember 12. 21:39
azzal meg vigyázni kell, mert nagyon rossz tud lenni, mamámnak is gondok voltak az epéjével és ő hányt is sokszor, meg szúrkált neki...
Lee
2015. szeptember 12. 21:38
PapaMaci
2015. szeptember 12. 21:11
Nekem sajnos vannak gondjaim az epémmel, szóval nagyon kell tudni, hol a határ!
PapaMaci
2015. szeptember 12. 21:10
Az ömlesztett hülyeségben volt egy videó. Amcsi rendőrök próbáltak megfékezni egy szupermenné drogozott embert.
PapaMaci
2015. szeptember 12. 21:05
Már bocsánat! Nem szeretnélek elítélni, mert tökéletesen megértelek, de állandóan beállsz boxzsáknak. Erre a videóra a helyedben simán nem reagáltam volna, mint ahogy a többi kollégád sem tette, holott tuti látta! A fórum ilyen. Az emberek meg pláne...
Lee
2015. szeptember 12. 20:54
hát igen, elég megterhelő a gyomornak. én nem is bírok sokat enni belőle, 1-2 max egész nap, nem is kívánom és annyi bőven elég
Vectra555
2015. szeptember 12. 14:33
"Dragonboy a mondókát első részére tökéletesen reagált, vagyis te magad ismerted most be, hogy a rendőrök hibáztak, alkalmatlanok munkájuk ellátására.
" hatástalan rá a paprika spray, meg akár a 90 ezer volt is, de akár keresztül is lőheted, azt sem fogja megérezni"
Mondhatjuk, feleslegesen ütötték, fújkálták, sokkolták.
Most vagy te vagy rettenetesen felkészült és képzett, ebben az esetben a videón láthatók nem azok, vagy te nem tudod mit beszélsz, írsz. Nem is tudom melyik a jobb, így 15 év tapasztalattal a hátad mögött."

Valóban. Ha találkozol egy rozsdás csavarral, gondolom neki esel egy sarokcsiszolóval, mert előre látod, hogy a kulcs, meg a csavarlazító nem fog segíteni. Gondolom a fokozatosság és az arányosság fogalmait nem ismered, ha igen, nem írnál hülyeséget. A rendőri intézkedést pedig nem időben mérik, hanem abban, hogy elérte a célját, vagy sem.

Így folytatod:
"Amerikában kerülik a testi kontaktot, csak akkor vállalkoznak rá, ha nagyon kell, vagy éppen biztosított a túlerő."
Ahogy látjuk, mégsem kerülték, hiszen többször is kísérletet tettek a drogos lefogására, rámásztak, érintkeztek vele. A túlerő pedig 2 "képzett" "szakember" személyében biztosított volt. Legalábbis annak kellett volna lenni.

Szövegértelmezéssel úgy látom gond van. Nem azt mondtam, hogy NEM, hanem azt, hogy ha nagyon kell, vagy biztosított a túlerő.

"Szóval arany pofa, hiába vered itt a melledet és óbégatsz a magas lóról, tisztán látszik, hogy csak erőlködés részedről a kollégák védelme, vagy ugyanolyan képzetlen, inkompetens vagy, mint a videón szereplők."

Szóval aranypofa, ha a kacsa nem tud úszni, még nem biztos, hogy a víz a hülye.
PapaMaci
2015. szeptember 11. 20:09
De szeretem a lángost! fokhagymával, tejföllel, sajttal. Csak nem bírja a gyomrom
Lee
2015. szeptember 11. 19:11
nem sok maradt, de azszerintem még ma el is fog fogyni
Lee
2015. szeptember 11. 19:11
ez így igaz sajnos az élet a legnagyobb tanító...
Roccsa
2015. szeptember 11. 15:29
Maradt még? Menénk enni és megkóstolni
Leu
2015. szeptember 11. 15:21
Nagyon sok mindenre csak akkor jössz rá hogy meg tudod csinálni, ha bele kényszerülsz. Vagy csak én vagyok ezzel így? Nem tudom de sok olyan dolog volt amire azt gondoltam, hogy ááá én ilyenre nem vagyok képes, aztán mikor az élet úgy hozta mégis csak meglett valahogy. Persze nem magátol....
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Összesen 97138 találat 4857 oldalon