Beszélgessünk!!
aktuális téma

Sziasztok!
...ez egy olyan fórum ahol mindenről beszélgethetünk ami az eszetekbe jut...normális keretek között természetesen...
Nézzetek be minél többet
...és beszélgessünk bármiről, ami érdekel benneteket...

Kötekedésnek, politizálásnak , kuncsorgásnak, káromkodásnak helye nincs
Aki azért jön ide, hogy sértegesse az itt beszélőket,az ban-t kap!!!!!! EZ alól senki sem kivétel!
...ez egy olyan fórum ahol mindenről beszélgethetünk ami az eszetekbe jut...normális keretek között természetesen...

Nézzetek be minél többet

...és beszélgessünk bármiről, ami érdekel benneteket...

Kötekedésnek, politizálásnak , kuncsorgásnak, káromkodásnak helye nincs

Aki azért jön ide, hogy sértegesse az itt beszélőket,az ban-t kap!!!!!! EZ alól senki sem kivétel!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Milyen tuning élet legyen egy olyan országban, amiben minden átalakítás tiltott, és a tuning show kijáratánál a résztvevők sorban állhatnak lóf@szért?
egyébként már ha csak azt nézem, hogy itt ehlyben is úgymond virágzott a tuning élet, mára mondhatni nincs semmi. nincsenek bandázások, meg iylenek. úgy vélem mindenki felnőtt. gyerekekik lettek. persze attól megmaradt mondjuk a tuning szeretete, de már nem fiatalok. én is ezt érzem már rég.
viszont nincs utánpótlás, mert a fiatalok 80% legalább elfajzott, semmiről nem szól az életük, csak amit látunk.
swag meg yolo, meg páwa meg ilyenek. nem is tudom, de tök szar ezt látni az utcákon. de már nagyon sok minden nem olyan, nem csak az autós része. nem lennék a mostani korban gyerek. de tényleg. nem volt az a felhőtlen gyerekkorom, de ez sokkal rosszabb, az tetszett mindennel együtt.
viszont nincs utánpótlás, mert a fiatalok 80% legalább elfajzott, semmiről nem szól az életük, csak amit látunk.
swag meg yolo, meg páwa meg ilyenek. nem is tudom, de tök szar ezt látni az utcákon. de már nagyon sok minden nem olyan, nem csak az autós része. nem lennék a mostani korban gyerek. de tényleg. nem volt az a felhőtlen gyerekkorom, de ez sokkal rosszabb, az tetszett mindennel együtt.
az a baj, hogy vannak, akik sok ember kedvét elveszik tartalmak megosztásában. aztán még annyi téma sem elsz mint addig. én azt mondom, aki kritizál, vagy akinek nem tetszik valami, az csinálja jobban. mégsem történik meg. pofázni, trollkodni a legegyszerűbb mindenhol. aztán meg nem elsz tartalom sehol, aztán le lehet húzni a rolót.
pont minap gondolkoztam, hogy igen halott ez az oldal. én simán elfogadtam az új nézetet, bár a régi jobban tetszett, de azt mondom, akinek ezen múlt az egész, azt nem értem. ha valahol van egy társaság, egy élet, azt külsőségek nem tehetik tönkre.
én azt is el tudom képzelni, hogy akár szervezkedés is lehet emögött. nagyon hirtelen csappant meg minden.
pont minap gondolkoztam, hogy igen halott ez az oldal. én simán elfogadtam az új nézetet, bár a régi jobban tetszett, de azt mondom, akinek ezen múlt az egész, azt nem értem. ha valahol van egy társaság, egy élet, azt külsőségek nem tehetik tönkre.
én azt is el tudom képzelni, hogy akár szervezkedés is lehet emögött. nagyon hirtelen csappant meg minden.
Bizony ez van! Már zavar hogy úgysem reagál senki, ezért inkább nem is írok semmit.

Két éve karácsonykor Te voltál a téma az ömlesztettben. Napi 100-200 hsz. Most heti 1...
Ha vigasztal, én nézem! És ha jöhet kritika, a fake képek nagyon zavarnak, és értelmüket sem látom. Amúgy mostanában sokkal válogatottabbak a csajok
Régebben válogatás nélkül linkeltél mindent.

tény marhára nem pörög... már néha kínosnak érzem, hogy csak én írok... még kibannolnak pár helyről, csak az aktos topic marad
eddig melóhelyről szünetben kaja közben olvasgattam az oldalt, mindig volt mit éjfél, vagy dél körül, most meg semmi. alig van valami.
egyébként már nekem is teher egy kicsit a képlinkelgetés... nem sok értelme van már. már visszajelzést sem akpok privátban sem. (most a szándékos lehordó visszajelzés nem érdekel, oylat mindneki tud írni, meg arról amúgy is ír mindenki, ha negatívat kell.)

eddig melóhelyről szünetben kaja közben olvasgattam az oldalt, mindig volt mit éjfél, vagy dél körül, most meg semmi. alig van valami.
egyébként már nekem is teher egy kicsit a képlinkelgetés... nem sok értelme van már. már visszajelzést sem akpok privátban sem. (most a szándékos lehordó visszajelzés nem érdekel, oylat mindneki tud írni, meg arról amúgy is ír mindenki, ha negatívat kell.)
Ezt észrevettem már én is.... Alig vannak már aktiv emberek itt.
Pedig látom, megy az oldalon a kapálózás, hogy többen legyünk.
Pár éve a golfos totyikban napi 100+ hsz-t generáltunk. most meg heti 1-2
Pár éve a golfos totyikban napi 100+ hsz-t generáltunk. most meg heti 1-2
Igen ez a baj... hogy csak felregiznek és ennyi
Csak most valahogy ha rányomok, hogy megnézzem, egy csomó már nem létezik
Valahogy az AMTS előtti időszakban mindig annyi autó regizik fel, érdekes

Ha valahol látok, én rátapadok. Látens tv-ző vagyok.
Szerencsére én sem nézek annyira...
csodálkozok is rajta, amikor körmösnél vagyok, vagy anyóséknál...
ha tv-zek is, akkor is commedy, vagy film+
vagy még discovery.
csodálkozok is rajta, amikor körmösnél vagyok, vagy anyóséknál...
ha tv-zek is, akkor is commedy, vagy film+

Dolgozom tv-nek. Nekem épp elég is annyi belőle!

Azt hiszem te csinálod jól, a tv egy népbutító szerkezet

Nekem vagy 15 éve TV-m sincs...
Filmezni szoktam, de most már gyakran ahelyett is inkább olvasok esténként.
Filmezni szoktam, de most már gyakran ahelyett is inkább olvasok esténként.
jopar evvel ezelott kedvencem volt, mindig neztem. Mostanaban evi 1x ulok le magyar tv ele, ugy latszik elkerultuk egymast ezzel a musorral. Amugy mar kb 5-6 eve nem tvzek. Igen ritkan egy, vagy egy fel filmet.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!