Biztosítók, idei GFB kampány
aktuális téma

Mint az köztudott, most kezdődik az az időszak, amikor lehetőség van a kötelező biztosítások tekintetében biztosítót váltani. Ide gondoltam leírni, az egyes biztosítókról a tapasztalatokat, hátha tudunk segíteni egyeseknek a döntésben.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Na, már csak írni kéne megtanulni, és boldog ember lehetnék 

Ja, spórolni jó dolgo
...csak az a kérdés, hogy mire? Olyan dologra, ami újból viszi a pénzt (kövezzetek meg, de pl. egy kocsi - főleg tunerek körében - nagyon is ilyen
), vagy olyanra, ami hozzá és termeli?
Nem minegy

...csak az a kérdés, hogy mire? Olyan dologra, ami újból viszi a pénzt (kövezzetek meg, de pl. egy kocsi - főleg tunerek körében - nagyon is ilyen

Nem minegy

áááá nekem a Máv bejött,Eddig!aztán majd méglátjuk,ennél olcsóbbat nem találtam!!!
ez egyértelmű,mindenhol érdemes spórolni,ahol lehet,én is így teszek!!!

Mellesleg miért kérdezted?
Az ügyfelem akarsz lenni?
Az ügyfelem akarsz lenni?

Nem.
Ez egy lehetőség, amivel lehet élni, és amit ki lehet hagyni.
Nekem személy szerint semmilyen plussz anyagi bevételem nem származik abból, ha igénybe veszitek a szolgáltatást, mivel nekem vajmi kevés közöm van a biztosításokhoz, úgyhogy nekem valóban mindegy, csak gondoltam jó arc leszek, azárt írtam amit írtam.
Amúgy én nem képviselek egy céget sem, nem akrok senkire rábeszélni semmit, mindenki úgy tesz, ahogy jónak látja, de ha megfogadjátok a tanácsomat, akkor megpróbáltok minél több pénzt visszatartani magatoknak...
Szerintem meg lenne az ily' módon megspórolt összegeknek a helye, akár a kocsiban, akár egy hosszútávu gondolkodást tükröző befektetésben.
A döntés a Tiétek, a lehetőség adott.

Ez egy lehetőség, amivel lehet élni, és amit ki lehet hagyni.
Nekem személy szerint semmilyen plussz anyagi bevételem nem származik abból, ha igénybe veszitek a szolgáltatást, mivel nekem vajmi kevés közöm van a biztosításokhoz, úgyhogy nekem valóban mindegy, csak gondoltam jó arc leszek, azárt írtam amit írtam.
Amúgy én nem képviselek egy céget sem, nem akrok senkire rábeszélni semmit, mindenki úgy tesz, ahogy jónak látja, de ha megfogadjátok a tanácsomat, akkor megpróbáltok minél több pénzt visszatartani magatoknak...
Szerintem meg lenne az ily' módon megspórolt összegeknek a helye, akár a kocsiban, akár egy hosszútávu gondolkodást tükröző befektetésben.
A döntés a Tiétek, a lehetőség adott.

Kuncsaftokat kerestek?

Még annyit, hogy a cég teljesen független...
Csak hátha érdekel valakit

Csak hátha érdekel valakit

hát nekm megfelel...1000 ft /negyedév,ennyit emeltek,így kemény 8000 kell majd fizetnem !
aha, blablaember...

sőt! azóta egyéb ügyekben is kerestek! de még a rokonaik is...

a blabla meg egyébként sem erre a cégre igaz , úgyhogy nem is vettem személyeskedésnek!

...vagy tőlem írhattok privátot vagy e-mailt is...
Ahogy tetszik
Úgy is többet vagyok onlione mint kelle... 
Ahogy tetszik

Akit érdekli egy biztosítási alkusz-cég szolgáltatása, az hívjon bizalommal, a cégünk egyik csoportja kifejezettem erre a szakterületre specializálódott.
Autó-flották esetében különösön megéri a dolog, mivel a biztosító társaságokat akár meg is tudják versenyeztetni(!!!), ilyen módon pedig különösen kedvező ajánlatok is elérhetővé válnak.
Hívjatok bizalommal!
06-70/236-3680
Ui.: én kevéssé értek a biztosításokhoz, úgyhogy a konkrét kérdéseitekre nem én fogommegválaszolni, ellenben ha befektetéssel kapcsolatos kérdéseitek lennének, akkor ne kiméljetek
A szolgáltatás amúgy teljesen ingyenes, és nem csak kötelezőre érvényes, hanem bármilyen jellegű kockázai biztosításra (lakás, üzlet, stb.). Gondoljátok át, megéri!
Üdv!
Autó-flották esetében különösön megéri a dolog, mivel a biztosító társaságokat akár meg is tudják versenyeztetni(!!!), ilyen módon pedig különösen kedvező ajánlatok is elérhetővé válnak.
Hívjatok bizalommal!
06-70/236-3680
Ui.: én kevéssé értek a biztosításokhoz, úgyhogy a konkrét kérdéseitekre nem én fogommegválaszolni, ellenben ha befektetéssel kapcsolatos kérdéseitek lennének, akkor ne kiméljetek

Üdv!

Balfasz vagyok
Összecseréltem az üzembentartót és a tulajdonost 

a biztositas.hu nem a legjobb, nekem azt írja ki, h a jelenélegi biztosítómnál 19XXX Ft lenne, a biztosítóm honlapján meg 20XXX FT a díjam :(
aki elmúlt 31 annak az uniqát ajánlom, az tuti jó díj és még a szolgáltatás is minőségi

Basszus mivan? Emelkedtek az árak? Én tavaly 13.000 Ft-ot fizettem negyedévente. Most meg a legolcsóbb is 20.000, ahol meg voltam ott 30.000...
Jól számol ez a biztositas.hu? Mert szerintem elég nagy felháborodás lenne, ha több, mint dupláját kéne fizetni mindenkinek...
Jól számol ez a biztositas.hu? Mert szerintem elég nagy felháborodás lenne, ha több, mint dupláját kéne fizetni mindenkinek...
balfasz a Máv, a saját dolgozói menekülnek onnan, pedig kedvezményt kapnának

De így is fele annyit fizetek , mint kéne mondjuk az alianznál...
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
Már előre felállt a szőr a hátamon (bocsi, előítéletek :) )