Biztosítók, idei GFB kampány
aktuális téma

Mint az köztudott, most kezdődik az az időszak, amikor lehetőség van a kötelező biztosítások tekintetében biztosítót váltani. Ide gondoltam leírni, az egyes biztosítókról a tapasztalatokat, hátha tudunk segíteni egyeseknek a döntésben.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
amennyiben törvényesen szeretnétek kevesebbet fizetni , esetleg csak áttérni másik biztosításra , abban az esetben állok rendelkezésetekre. én nem egy bizonyos biztosító kalkulációját tudom elvégezni , hanem mindet. független tőkepiaci tanácsadás. a biztositas.hu nagyságrandileg ugyan jó , de nem veszi figyelembe az egyes biztosításoknál , hogy éppen van-e valami különleges kedvezmény.
amennyiben érdekel a lehetőség , egy számcsere után összeülünk és megbeszéljük , hogy melyik számodra az ideális választás.
természetesen ingyenesen
Zoltán.
u.i.: lehetőleg az oldalamra írjatok , vagy privát üzenetet , e-mail-eket sajnos ritkán tudok nézni...
amennyiben érdekel a lehetőség , egy számcsere után összeülünk és megbeszéljük , hogy melyik számodra az ideális választás.
természetesen ingyenesen
Zoltán.
u.i.: lehetőleg az oldalamra írjatok , vagy privát üzenetet , e-mail-eket sajnos ritkán tudok nézni...
köszönet :)
Ha gondolod, akkor valamikor beszélhetünk és csinálok neked egy kalkulációt! (AHB-nál) Ez nem kerül semmibe és majd eldöntöd, hogy megfelel-e vagy sem.
A www.biztositas.hu- n be kell x- elni, hogy Autóklub- tag vagyok, és úgy megnézni a díjakat.
én most néztem, h a biztosítómnál 20K/negye3dév lenne, szóval várok minden ennél kedvezőbb fogadtatást :)
Meg én is keresek
Meg én is keresek
Ezt nem tudom még.
Valóban nem a legolcsóbb, de most rengeteg kedvezménnyel rukkol elő. Szinte mindenért kedvezmény jár. De a legjobban tényleg akkor jér az ember, ha a kötelező is és a casco is egy helyen van. Ebben az esetben az AHB-nál most a cascoból lejön 25%!
Azért ez nem így működik.
Ahoz, hogy valaki megköthesse, kárszakértői szemlére kell vinni. Magyarul a biztosító tájékozódik kötés előtt, hogy a szélvédő sérült-e. Évente max 2 cserére fizet, és csere esetén van 20% önrész. Viszont javításra annyiszor fizet, ahányszor javítani kell és ott nincs önrész. (biztosítási esemény: lopás, törés, repedés, kőfelverődés, elemi károk) Röviden így néz ki.
Ahoz, hogy valaki megköthesse, kárszakértői szemlére kell vinni. Magyarul a biztosító tájékozódik kötés előtt, hogy a szélvédő sérült-e. Évente max 2 cserére fizet, és csere esetén van 20% önrész. Viszont javításra annyiszor fizet, ahányszor javítani kell és ott nincs önrész. (biztosítási esemény: lopás, törés, repedés, kőfelverődés, elemi károk) Röviden így néz ki.
kötelező, szerintem válaszd a legolcsóbbat, nem neked lesz vele a gondod, ha fizetni kell, a biztosító fedezi a kárt, amit te okozol!
a többi a biztosító dolga, legfeljebb az jár szarul, akinek sajnos kárt okozol.
egyébként én azt vallom, hogy legyen minden biztosítás egy cégnél, így több a kedvezmény!!!
nekem minden a Generalinálvan, nem a legolcsóbb, de cimborám ott van így a betyárbecsület hozzá köt!
De megsúgom, szerintem a legkorrektebb az Allianz!! Miskolcon nagyon jó tapasztalatom volt, egy igen szar eset kapcsán!
a többi a biztosító dolga, legfeljebb az jár szarul, akinek sajnos kárt okozol.
egyébként én azt vallom, hogy legyen minden biztosítás egy cégnél, így több a kedvezmény!!!
nekem minden a Generalinálvan, nem a legolcsóbb, de cimborám ott van így a betyárbecsület hozzá köt!
De megsúgom, szerintem a legkorrektebb az Allianz!! Miskolcon nagyon jó tapasztalatom volt, egy igen szar eset kapcsán!
Az AHB-val egy gond van.Az árai. 
Sehol nem fizetnék annyit mint ott.

hát, ha történik vele valami, akkor azt igazolni kell vagy csak bemegyek megmutatom, hogy ezt történt és fizetnek. mert, ha így müködne, akkor az emberek elég hamar rájönnének, hogy hogyan szerezzenek egy kis pénzt!
Hogy érted?
és, hogy müködik a szélvédőbiztosítás?
Ebben is van valami.
Azonban már kötelező mellé is lehet olyan kiegészítő biztosításokat kötni (negyedévente pár száz forintos tételek), amik a saját kárunkat is rendezik bizonyos esetekben. Legalábbis az AHB-nál vannak ilyenek. (pl szélvédőbiztosítás, stb) Ilyenkor már számít, hogy tud-e fizetni a biztosítónk.

Azonban már kötelező mellé is lehet olyan kiegészítő biztosításokat kötni (negyedévente pár száz forintos tételek), amik a saját kárunkat is rendezik bizonyos esetekben. Legalábbis az AHB-nál vannak ilyenek. (pl szélvédőbiztosítás, stb) Ilyenkor már számít, hogy tud-e fizetni a biztosítónk.
de a kötelező a más kárát fizeti meg nem a sajátját és kis hazánkban midenki szarik a másikra! vagy nem?
Sajna ez mostanában elég jellemző. Sok (általában kisebb) biztosító, már olyan alacsony árakat szab ki, hogy nincs annyi bevétele, amivel az ígért szolgáltatást fedezni tudná.
Csak sokan ebbe nem gondolnak bele, csak azt nézik, hogy nekik meóilyen keveset kell fizetniük. Nem mindíg a legolcsóbb a legjobb...
Csak sokan ebbe nem gondolnak bele, csak azt nézik, hogy nekik meóilyen keveset kell fizetniük. Nem mindíg a legolcsóbb a legjobb...

Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
Zoltán.