Büntetés gyüjtemény! Mutassuk meg!

Témakör: Real life
aktuális téma
Büntetés gyüjtemény! Mutassuk meg!

Gondolom sokunknak van már sok sok cetlije, amikro rendörök megvágták, csak azért mert modositott a kocsija, vagy kicsit gyorsan hajtott :) Én pancsernek még csak egy van kezdö létemre :) És nem is szándékozom többet összeszedni, de hát ismerjük a rendöröket.... Nem azt mondom, sok rendes van, de egyre több bunkozik. Tahát Miért is azokat kergetik akik csak a kocsijukat csinositják, modositják ?! Lesötétitik. Amikor nem lopnak, nem ölnek embert, nem veszélyessek senkire sem. De ugye ennek ellenére, nagyon szeretik a tuningkocsikat kiállitani a sorbol. Nah akinek van cetlije rakja fel ide, Irja hozzá a történetet, és hogy mennyit fizetett. a végén meg számoljuk össze, hogy mennyit is nyultak le fölöslegessen :) ha jol sejtem lesz itt egy kis összeg.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
momoP206
2008. október 29. 18:17
kaposváron voltam....hazafelé megállitottak igazoltatni.......hozzáteszem tegnap fullra lesötétitettem a pug üvegeit.......na szóval:
megálitottak,gondoltam itt helyben leveszik a rendszámot a folia miatt.......és nem......kérték a forgalmit,személyit,lakcimkártyát és a mübizonylatokat:kormyányról + a fólia...(hála isten olyanom volt mindenről)de elvileg elöl nem lehet fólia!...mindent renben találtak.........erre megbüntettek 3000ft tal.....nem voltam bekötve..........ugyhogy ennyivel megusztam...
momoP206
2008. október 29. 18:16
Chaos 18
2006. április 09. 00:59

nah énis lépek asszem.. byez all
Zsolteee
2006. április 09. 00:58
Engem a múlt hét vasárnap mértek be az M0-áson, 106-al 80 helyett. 5 rongyal megúsztam.
Chaos 18
2006. április 09. 00:56
nem kaptunk semmit.. (a karácsony miatt)
Elmör
2006. április 09. 00:52
Szép álmokat mindenkinek és büntetésmentes éjszakát!
Elmör
2006. április 09. 00:49
Chaos 18
2006. április 09. 00:48
hát majdnem elcsaptuk szegényt.. ha nem áll félre,akkor tuti,h felült vna a motorháztetőre
Elmör
2006. április 09. 00:45
"kiáll félénken" akkor tudhatta már a dörgést!
Chaos 18
2006. április 09. 00:42
nekem is volt 1 ilyen pozitív élményem.. csak azért még ránk ránkhozták a szvbajt..

dec 23 este 9 óra körül.. lámpánál beáll mellénk 1 gsi astra.. a hídig tolja mellettünk (330 Ci) ott ő elment a híd alatt,mi meg toltuk tovább.. a híd tetején kb 130nál járhattunk.. az utak csúsztak,zsaru kiáll elénk (félénken) haverom padlófék.. abs.. stb.. épp hogy nem csapjuk el a rendőrt.. ő meg kéri a papírokat.. minden rendben.. utána meg annyit kért,h ne higgyük azt,h a városban a 2x2 sáv az autópálya.. mi is megúsztuk.. (amúgy trafipax nem volt.. szerencsére)
Elmör
2006. április 09. 00:40
Téli csúszkálás alkalmával is néha kinéznek a fakabátok...volt is razzia, hogy mit csúszkálunk itt. Végül az egyik kocsiba bele tudott kötni és elhúztunk, de azért nem volt szép tőlük.
Elmör
2006. április 09. 00:38
Pozitív élmény:

Vasúti átjárón hajtott át fater, de iszonyat látszott, hogy nem 30-al ahogy kellene és a rendőr megállít.

Hát akkor bizony rögtön az jutott eszébe,hogy van-e trafi. Szerencsére nem volt, de a rendőr rendes is volt, csak annyit kérdezett, nem is kért papírt, hogy hova sietünk. Fater meg válaszolt: Pestre rokonokhoz. Mire a rendőr: akkor ezután kicsit lassabban ha lehet, rendben? És már mentünk is tovább mint a meszes
Chaos 18
2006. április 09. 00:38
jaja.. sajna ezt győrben is tapasztaltam már.. de nekem volt olyan,h az autó jobbra indexelt,aztán amikor elérte a záróvonalat (2 út elvált) fogta magát és rámrántotta a kormányt.. még szerencse,h nem jöttek a mellettem levő sávban.. aztán még ő villantott rám,eg dudált.. én meg belassítottam előtte és majdnem kiszedtem a fazont.. hát fakk..
Elmör
2006. április 09. 00:35
Elmör
2006. április 09. 00:35
És a legnagyobb poén, hogy ez Siófok történt az M7-esről lejövet, ahol van egy Stoptábla, amit soha nem szokott annak vélni, de akkor kivételesen megállt és csak utána indult, persze a mocsok rendőr mindenáron büntetni akart és nem voltak egyébként sem kivilágítva, elbújtak, ez a legrosszabb fajta.
Zolman
2006. április 09. 00:34
ehhh nekem olyan volt szintén 5,5 t teherkocsi szeged belváros hogy hajtanék ki balra egy szűk utcából , jobbra balra parkoló autók tehát csak egysávban fértél el de 2 irányú volt szóval hajtanék ki de bazinagy forgalom .. octaviás festett kiskosztümös picsa meg hajtana be... megáll oszt nyomja a dudát...(!?!?!?!!?!) ilyenkor poattan el valami.. elkezdtem hangosan káromkodni hogy a jó k****a anyádékrt dudálsz te pi**a hogy nemlátod hogy nemférek ki várd meg meg míg elmennek és hasonló... komolyan mondom hogy egyesek honnann vették a jogosítványuk... manapság boldog boldogtalannak szórják
Elmör
2006. április 09. 00:32
Faterom nem tudom mennyit fizetett már büntetésért, de szerintem sokat, mert volt már megfigyelési időszaka.

Legtöbbször gyorshajtás, de volt már nagy herce-hurca abból is hogy az iratostáskát ottfelejtette Pesten. Daciánk volt és majdnem hogy azt mondták, hogy loptuk a kocsit.
Steelman
2006. április 09. 00:31
Csak, hogy pozitívabb vélemény is legyen:

Szabályosan megyek egy kis utcában rendőr utánam, leállok.
Rendőr jön illedelmesen köszön, kéri a papírokat, odaadom. A zöldkártyám még az előző rendszámomhoz volt ezért az újon nem volt matrica. Odaadtam az adásvételit + megnézték az alvázszámot. További jó utat. És már mehettem is.
Kötekedhetett volna a zöldkártyával + le van sötétítve az egész kocsi. Illetve még elég fiatal vagyok, úgyhogy ha akart volna biztos tudott volna szivatni valami hülyeséggel. De teljesen rendes volt.
Persze szerintem a miskolci rendőrök amúgy is rendesek, nem szolnak az átalakítások miatt.
Hát ennyi.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 526 találat 27 oldalon