Gondolom sokunknak van már sok sok cetlije, amikro rendörök megvágták, csak azért mert modositott a kocsija, vagy kicsit gyorsan hajtott :)
Én pancsernek még csak egy van kezdö létemre :) És nem is szándékozom többet összeszedni, de hát ismerjük a rendöröket.... Nem azt mondom, sok rendes van, de egyre több bunkozik.
Tahát Miért is azokat kergetik akik csak a kocsijukat csinositják, modositják ?! Lesötétitik. Amikor nem lopnak, nem ölnek embert, nem veszélyessek senkire sem. De ugye ennek ellenére, nagyon szeretik a tuningkocsikat kiállitani a sorbol.
Nah akinek van cetlije rakja fel ide, Irja hozzá a történetet, és hogy mennyit fizetett.
a végén meg számoljuk össze, hogy mennyit is nyultak le fölöslegessen :)
ha jol sejtem lesz itt egy kis összeg.
kaposváron voltam....hazafelé megállitottak igazoltatni.......hozzáteszem tegnap fullra lesötétitettem a pug üvegeit.......na szóval:
megálitottak,gondoltam itt helyben leveszik a rendszámot a folia miatt.......és nem......kérték a forgalmit,személyit,lakcimkártyát és a mübizonylatokat:kormyányról + a fólia...(hála isten olyanom volt mindenről)de elvileg elöl nem lehet fólia!...mindent renben találtak.........erre megbüntettek 3000ft tal.....nem voltam bekötve..........ugyhogy ennyivel megusztam...
nekem is volt 1 ilyen pozitív élményem.. csak azért még ránk ránkhozták a szvbajt..
dec 23 este 9 óra körül.. lámpánál beáll mellénk 1 gsi astra.. a hídig tolja mellettünk (330 Ci) ott ő elment a híd alatt,mi meg toltuk tovább.. a híd tetején kb 130nál járhattunk.. az utak csúsztak,zsaru kiáll elénk (félénken) haverom padlófék.. abs.. stb.. épp hogy nem csapjuk el a rendőrt.. ő meg kéri a papírokat.. minden rendben.. utána meg annyit kért,h ne higgyük azt,h a városban a 2x2 sáv az autópálya.. mi is megúsztuk.. (amúgy trafipax nem volt.. szerencsére)
Téli csúszkálás alkalmával is néha kinéznek a fakabátok...volt is razzia, hogy mit csúszkálunk itt. Végül az egyik kocsiba bele tudott kötni és elhúztunk, de azért nem volt szép tőlük.
Vasúti átjárón hajtott át fater, de iszonyat látszott, hogy nem 30-al ahogy kellene és a rendőr megállít.
Hát akkor bizony rögtön az jutott eszébe,hogy van-e trafi. Szerencsére nem volt, de a rendőr rendes is volt, csak annyit kérdezett, nem is kért papírt, hogy hova sietünk. Fater meg válaszolt: Pestre rokonokhoz. Mire a rendőr: akkor ezután kicsit lassabban ha lehet, rendben? És már mentünk is tovább mint a meszes
jaja.. sajna ezt győrben is tapasztaltam már.. de nekem volt olyan,h az autó jobbra indexelt,aztán amikor elérte a záróvonalat (2 út elvált) fogta magát és rámrántotta a kormányt.. még szerencse,h nem jöttek a mellettem levő sávban.. aztán még ő villantott rám,eg dudált.. én meg belassítottam előtte és majdnem kiszedtem a fazont.. hát fakk..
És a legnagyobb poén, hogy ez Siófok történt az M7-esről lejövet, ahol van egy Stoptábla, amit soha nem szokott annak vélni, de akkor kivételesen megállt és csak utána indult, persze a mocsok rendőr mindenáron büntetni akart és nem voltak egyébként sem kivilágítva, elbújtak, ez a legrosszabb fajta.
ehhh nekem olyan volt szintén 5,5 t teherkocsi szeged belváros hogy hajtanék ki balra egy szűk utcából , jobbra balra parkoló autók tehát csak egysávban fértél el de 2 irányú volt szóval hajtanék ki de bazinagy forgalom .. octaviás festett kiskosztümös picsa meg hajtana be... megáll oszt nyomja a dudát...(!?!?!?!!?!) ilyenkor poattan el valami.. elkezdtem hangosan káromkodni hogy a jó k****a anyádékrt dudálsz te pi**a hogy nemlátod hogy nemférek ki várd meg meg míg elmennek és hasonló... komolyan mondom hogy egyesek honnann vették a jogosítványuk... manapság boldog boldogtalannak szórják
Faterom nem tudom mennyit fizetett már büntetésért, de szerintem sokat, mert volt már megfigyelési időszaka.
Legtöbbször gyorshajtás, de volt már nagy herce-hurca abból is hogy az iratostáskát ottfelejtette Pesten. Daciánk volt és majdnem hogy azt mondták, hogy loptuk a kocsit.
Szabályosan megyek egy kis utcában rendőr utánam, leállok.
Rendőr jön illedelmesen köszön, kéri a papírokat, odaadom. A zöldkártyám még az előző rendszámomhoz volt ezért az újon nem volt matrica. Odaadtam az adásvételit + megnézték az alvázszámot. További jó utat. És már mehettem is.
Kötekedhetett volna a zöldkártyával + le van sötétítve az egész kocsi. Illetve még elég fiatal vagyok, úgyhogy ha akart volna biztos tudott volna szivatni valami hülyeséggel. De teljesen rendes volt.
Persze szerintem a miskolci rendőrök amúgy is rendesek, nem szolnak az átalakítások miatt.
Hát ennyi.
megálitottak,gondoltam itt helyben leveszik a rendszámot a folia miatt.......és nem......kérték a forgalmit,személyit,lakcimkártyát és a mübizonylatokat:kormyányról + a fólia...(hála isten olyanom volt mindenről)de elvileg elöl nem lehet fólia!...mindent renben találtak.........erre megbüntettek 3000ft tal.....nem voltam bekötve..........ugyhogy ennyivel megusztam...