ÉLETÜNK NAGY ÉGÉSEI :)

Témakör: Real life
aktuális téma
ÉLETÜNK NAGY ÉGÉSEI :)

Üdv :) Quad ot meginformáltam és készithetek ilyen forumot :) nah szoval akkor, ide mindenki leirhatja élete legnagyobb égését, autos, vagy simán csak az életben történt, égés, amin a mai napig röhög. ezzel egyben a segitségeteket is kérném, ugyanis egy portált szeretnék csinálni, ahova ezek kerülnének fel. (egyenlöre az alap: http://hu-yeah.hu << csak belépni tudsz de a menük még nem müködnek tartalom hiányában) szoval ha valakinek van egy szaftos története, vagy haverja történetét elakarja mesélni, akkor hajrá ! Köszi elöre is :) cserébe talán beirok egy nagy égést amelyik nem mondom el kivle történt.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Wadmalac
2007. július 23. 13:44
Ettől függetlenül nem zárom ki, hogy máshogy készült a lezúzás, én csak az eredményt láttam.
Red_Shark
2007. július 23. 13:44
Én már csak ilyen hitetlen vagyok. Bennem van a hiba. További jó sztorizgatást mindenkinek
Wadmalac
2007. július 23. 13:41
Azt az egyből képet láttam amikor frissibe dicsekedett vele, kb 1-másfél másodpercet késik. Meg a betört lökhárítót is. ha még nem javíttatta meg, megtekinthető Tát-Kertvárosban a kis fradista kocsma előtt. A vonóhorgot nem láttam.
Red_Shark
2007. július 23. 13:39
Nem poénnak szántam. A priméras sztoridra meg csak annyit, egyből van kép, teljes látószögű kamera, és a csomagtartón van, a rendszámtábla tartó felett. Szóval vmi mamut vonóhorog lehetett. De jó kis sztori volt.
Wadmalac
2007. július 23. 13:38
Nemtom, de ilyenkor el szokta dobni az alsógyatyát......
Wadmalac
2007. július 23. 13:37
Szomorú lehet annak akivel nem történik semmi. Én speciel 17 éve vezetek, egy estén át sztorizhatnék és nem fogyna ki. És talán a harmadik átmesélt napon kezdhetnék vetíteni. Nem tom kire céloztál, de nem volt jó poén.
Dani GTI
2007. július 23. 13:36
Én "autószerelő vagyok"!Egyszer csináltam 1 Fiat tipot és járó motornál fújam a szilikont hogy szép legyen a moci a tulaj előtt!Aztán megtörtént a galiba ráfújtam a gyertyapipákra és egyből begyulladt az egész mondom a tulaj előtt!az autó is égett, én is égtem a tulaj is égett az idegességtől.De azért eloltotuk
Bercy
2007. július 23. 13:36
volt ideje 3szögezni??? , vagy 2 adag között félúton lehúzott gatyával csinálta??
Wadmalac
2007. július 23. 13:34
Nem, de apámat eccer a 71 esen meginterjúvolták zsblámpával cifrafosás közben. kiváncsiak voltak miért áll az út szélén a Samara elakadásjelzővel, tárt ajtóval. apám a vízvezetőárok alján terpesztett.
Bercy
2007. július 23. 13:34
Red_Shark
2007. július 23. 13:33
Ennek a szobának lehetne az is a címe, ki hazudik nagyobbat?
Wadmalac
2007. július 23. 13:32
Jujjuj! Ösmerős vett egy zsírúj Primerát, tolatókamerásat. Tecsóparkolóban jól letesztelte. Kb így mesélte el: há betótam lükibe, de ez a rohadt kamera lassan kapcsol be. Tolatok, tolatok, ecceecsak kivilágosodott a tévé, látom baxott nagy vonóhorog, puff oszt sötét.
Bercy
2007. július 23. 13:32
valaki hányt már le rendőrt??
Zombigt17!
2007. július 23. 13:31
Életem legnagyobb égése nem autóval, hanem motorral történt.
Még 92-ben megvettem az első nyugati motoromat egy 400-as hondát. Egy régi 81-es CB-t. Ennek a típusnak külön van a kormányzár a gyujtáskapcsolótól.
Maga a történet a következő: Az Autókernél dolgoztam. Az alkatrész áruház ( Ecseri Úton ami közben megszűnt ) pedíg tele volt 18 - 19 éves középiskolás tanuló csajokkal.
Meló után siettem, hogy vetítsek nekik. Felültem a motorra, beindítottam, bőgettem, majd elindultam. Ekkor jött az égés. Az egész vállalat kint volt az épület előtt buszra várva, köztük a tanulókkal. ( Kb. 50 - 60 ember ).
Én meg nyélgázon elindultam, akkorát estem mint ide Nagykáta.
Elfelejtettem kinyitni a kormányzárat.
Bercy
2007. július 23. 13:29
jah, ismerős... én is lestem mi a szar ami feltartja a kocsit, mert én még nyomtam neki, azt hittem valami nagyobb kő van a kerék alatt, aztán kis facsemete elhajlott rendesen.. hülye tolatások, nagyon utálok tolatni...
Xander
2007. július 23. 13:28
Xander
2007. július 23. 13:28
Egyik este, mikor még nem voltak meg a kocsim papírjai, nem bírtam magammal és imentem a helyi versenypályának kinevezett körútra körülnézni. Találkoztam egy haverommal, aki sörözött éppen. Nem volt részeg, de lehetett rajta érezni a piát. Beűlt mellém és úgy indultunk el autókázni. zonban a rendőrök is kint razziáztak. Egy haverom mögött mentem, aki egy Vento-val ment. Kiszedtek minket a sórból. Mivel egy buszmegállóba terelték be az emberket, így véges volt a hely. Haveromra és rám jutott 1 hely. Kezdtem örülni, hogy majd engem elengednek, mert haver beparkolt oda. Erre a rendőr odamegy és elengedte, mondván, hogy őt nem akarták kiszedni, rám pályáztak. Mikor láttam, hogy jön a rendőr, szóltam havernak, hogy tetesse magát részegnek. Ő így is tett. A rendőr elkérte a papírokat, amiben be volt írja, hogy ideiglenesen forgalomból ki van vonva. Én egyből előadtam, hogy nem jöttem volna ki vele, de haver nagyon részeg és nem mertem egyedül elengedni, mert nagyon verekedős típus. Ezután haver elkezdett ökrendezni, mintha rókáznia kellene. Már löktem volna ki a kocsiból, mikor egy másik rendőr odaállt az ajtóhoz, hogy haver ne oda űrítsen. Erre, aki mellettem állt, visszaadta a papírokat és tovább engedtek.
Ez után vissszamentünk haverokhoz és elmeséltünk nekik mindent. Ahogy elkezdtünk röhögni, a rendőrök elmentek mellettünk. Majd kiestek az ablakin, mikor megismertek minket...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Összesen 4623 találat 232 oldalon