ÉLETÜNK NAGY ÉGÉSEI :)
aktuális téma

Üdv :) Quad ot meginformáltam és készithetek ilyen forumot :) nah szoval akkor, ide mindenki leirhatja élete legnagyobb égését, autos, vagy simán csak az életben történt, égés, amin a mai napig röhög. ezzel egyben a segitségeteket is kérném, ugyanis egy portált szeretnék csinálni, ahova ezek kerülnének fel. (egyenlöre az alap: http://hu-yeah.hu << csak belépni tudsz de a menük még nem müködnek tartalom hiányában) szoval ha valakinek van egy szaftos története, vagy haverja történetét elakarja mesélni, akkor hajrá ! Köszi elöre is :) cserébe talán beirok egy nagy égést amelyik nem mondom el kivle történt.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
GFF
2007. július 23. 15:38
Hozzászólás törölve -- admin
figyelj... a képét miért raktad ki?
miért a calibrások a kemények...........mivan ha leveri mind az ötöt?

én pl BMW-s ből azt nem szeretem aki levillogtat 190 nél mert azt hiszi az menő.. Mégsem szidom az összeset.. hanem lehúzódok vagy odalépek neki..
Figyelj... lehet egy ismerőse védelmére kelt, mert azt fikáztad. Ahogy az ember rákeres a "nevedre" dob egy pár dolgot....
Amúgy meg... azzal kezdődött, hogy visszaütött?
Amúgy meg... azzal kezdődött, hogy visszaütött?
szóval szerinted az autó teszi az embert?nem félsz,h valaki egyszer nem tűri,h ilyenekel traktáld és sértegesd?bátor vagy
GFF
2007. július 23. 15:36
Madd Dogg
2007. július 21. 21:09 | Válasz erre | #360
egész feldobta a képem az oldalad. majd lesznek frissek, ahol már kopaszon kacsintok az ilyen gennyes fasszopókra mint te vagy
remélem repeszt a maruti, spórolj, hátha 5év múlva megveheted az Alto-t.
"Én soron kívül majd megkapom a csajodat,
És nézheted ahogy leszopja a faszomat
Mert nem volt még ilyen jó kurva,
holnaptól csak egy ugyanolyan rúvnya
Az anyádra ütött és ütött az óra
De ne tegyél soha a fekete lóra..."
(GDZ)
miért nem pontozhatom a verdád? igazán szívesen adnék 10est, a fun kategóriában viszi a prímet. na csá csá
Madd Dogg
2007. július 19. 00:58 | Válasz erre | #359
engem amúgy irritál az ilyen kis gennypofa mint a tiéd.
ezek utan nem jogos?
2007. július 21. 21:09 | Válasz erre | #360
egész feldobta a képem az oldalad. majd lesznek frissek, ahol már kopaszon kacsintok az ilyen gennyes fasszopókra mint te vagy
remélem repeszt a maruti, spórolj, hátha 5év múlva megveheted az Alto-t.
"Én soron kívül majd megkapom a csajodat,
És nézheted ahogy leszopja a faszomat
Mert nem volt még ilyen jó kurva,
holnaptól csak egy ugyanolyan rúvnya
Az anyádra ütött és ütött az óra
De ne tegyél soha a fekete lóra..."
(GDZ)
miért nem pontozhatom a verdád? igazán szívesen adnék 10est, a fun kategóriában viszi a prímet. na csá csá
Madd Dogg
ezek utan nem jogos?
Én nem mondtam, hogy az enyém 400 lovas, azt mondtam, hogy Muha Csabiék, és Gaburáék csináltak már, pl. gsi turbós kadettet, 2 bar-os turbónyomással.

GFF
2007. július 23. 15:34
Madd Dogg
ezzel kezdodott az egesz... es kepek kirakdosasaval. en hozza se szoltam. az hogy utana visszaadtam a kolcsont az mas. mas ne ugasson egy 16 eves pattanasos hulyegyerek ok nelkul a baratnomre, anyamra. ennyi
ezzel kezdodott az egesz... es kepek kirakdosasaval. en hozza se szoltam. az hogy utana visszaadtam a kolcsont az mas. mas ne ugasson egy 16 eves pattanasos hulyegyerek ok nelkul a baratnomre, anyamra. ennyi
akkor tartsd meg magadnak. De a személyes adatok nyílvánosságra hozása azért erős. Amiket leírsz sokszor, az meg a rágalmazást is kimeríti. Ennyi. Az ilyen problémáid ne ilyen helyeken intézd. Menj el személyesen beszélni a problémáidról az érintettekkel..
Én se csipek egy-két fajta autótipust, de attól még nem kezd el az ember szitkozodni nyilvánosan!!! De ez az én véleményem. 

megnyugtatlak,h a lexmaul tuning 750 lóerőt hozott ki egy c20let blockból.3-400lóerő alab dolgokal mególdható.de én mielött kijelentéseket teszek utána nézek nem pedig megálmodom azt mondom.szóval egy telefon a lexmaul műhelybe és választ kapsz a kritikádra
az én gyári 250 lovas blokkom 1000 lovat bír 550 et csak turbó és ac cserével ki lehet hozni belőle igaz nem tartósan mert a dugó elfogy...
én is, ha lesz egy hasonló autóm 

GFF
2007. július 23. 15:32
mert baj az ha ruhellem a calibrat? meg van ra az okom. mindnek a tulaja egy felfuvalkodott holyag. tisztelet a kivetelnek.
háháááá... C20LET... miért ne? Persze nem gyári alkatrészekkel, de 500-tól több is kijön belőle...
Én is ha jó lesz a 4x4-em.

Ne viccelj turbós calibra 4x4 ilyen szépen összerakva... Vaszleg nincs esélyem a gyári cuccal ...
GFF
2007. július 23. 15:30
milyen gyalog kakukk te nehez felfogasu? ugy hiszem ezt mar megbeszeltuk. az, hogy nem hiszem el, hogy egy sima C20LET blokkbol kilehet hozni 400 loerot es ezen osszerugtuk a port az mas. akkor se lehet. ezt vagy elhiszed vagy nem.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!