Üdv :)
Quad ot meginformáltam és készithetek ilyen forumot :) nah szoval akkor, ide mindenki leirhatja élete legnagyobb égését, autos, vagy simán csak az életben történt, égés, amin a mai napig röhög.
ezzel egyben a segitségeteket is kérném, ugyanis egy portált szeretnék csinálni, ahova ezek kerülnének fel. (egyenlöre az alap: http://hu-yeah.hu << csak belépni tudsz de a menük még nem müködnek tartalom hiányában)
szoval ha valakinek van egy szaftos története, vagy haverja történetét elakarja mesélni, akkor hajrá ! Köszi elöre is :) cserébe talán beirok egy nagy égést amelyik nem mondom el kivle történt.
egyik haverral mentem pár hete és lakótelepen közlekedtünk... ment előttem egy puttonyos doboz kettőésféllel...megiuntam rávillogtam és gondloltam balról beelőzöm... erre elfordul balra én satufék duda anyáadfeeling erre srác kiszállNA dee csak a nyitott ajtóig jut mert benézett az autómba és nem látta haverom homlokát a jobb1be :D aztán két brümmögéssel visszaült :D és elhajtott
zeg, kossuth út:dugó, disztérről engedem kedvesen az embereket, kb 15 autót, mögöttem vw tuareg, kisgyerek integet dudál, majd kiszáll anyósülés alól bézbóllütő előkerül, aztn hirtelen visszaugrott a dzsippbe, a fél disztér azon röhögött
multkor egy haverom ellen toltuk városban, (golf 4 gti vr6 zegiek tudják kiröl van szó) és egyik lámpánál volt ugye balra kanyarodo meg egyenesen menő sáv. egyenesen menőben épp áll 2-3kocsi, balra kanyarodó fele közelítünk igen lendületesen éppen hogy pirosra váltott, haver sztem még gondolkozott picit h átmenjen e de végül ugy gondolta h nem és csikorgó/blokkoló kerekekkel megállt pont az első kocsival egyvonalban. Erre az leengedi az ablakot, és elkezdi osztani az észt bunkó paraszt módjára orditva "MICSNYÁSZ TE BAROM KI AKAROD IRTANI A CSALÁDOMAT???!!! TÉRJÉ ÉSZHEZ KISKÖCSÖG" STB. kb ezt kimondta és elindult előre nézés nélkül egyenesen csak ugy reflexböl vagy nemtom. ÁT A PIROSON maJnem totálra törte az uj yarisát az idióta mert jöttek mindkét irányból:)
Estét!
Tavaly mikor a Rudas fürdő kigyulladt aztán meghalt a biztonsági őr...
Megyünk haza az öcsémmel és lelkesen mutogatom, h itt van a Rudas itt volt a tűz...közben én is lesek, mert hátulról nem úgy néz ki az épület mint előlről! hirtelen előre nézek és látom, h jönnek szépen a zebrán át az emberek én meg csak haladok intenzíven...Az öreg embert majdnem elcsaptam. Erre az öcsém kiordibál az ablakon, h mi van öreg, mit csinálsz, hát nem látsz??? Óvatosan megütögetem a vállát és halkan szólok neki, h az öreg szabályosan közlekedett! Ugyanis kajak belementem a pirosba 50-nel a nagy városi idegenvezetésem miatt!
egyik srác részegen lerúgta a tükrét egy skodának majd kiszállt a kocsiból egy félhegyomlásnak mondható kétajtós szekrény...hát Ben Johnson semmi hozzánk képest szerintem....
egyszer gyorsuláson voltam a környéken (persze illegális há mimás :D) és meg akartam fordulni...először majdnem lecsúsztam a fűbe aztán majd rükvercbe megszámoltam megvanminden fogaskerék (3xor) kiesbbfajta humorforrásként megjelenve :D dee jóvolt mert aranyosan többször rápróbálkoztam és lányoszavaromban nem engedtem fel a kuplungot csak dikháztam a botot jobbkézzel
Én még nagyon régen a régi autómmal beálltam kurva bénán egy kiülős hely elé, ahol sok fiatal pár méterre ült a parkolótol, és eleve nagy figyelemmel nézték az érkezőket, újszerű is voltam, és egy akkora reccsenős lükvercet húztam, hogy nem győztek jobban lenni! Köszönöm!