ÉLETÜNK NAGY ÉGÉSEI :)

Témakör: Real life
aktuális téma
ÉLETÜNK NAGY ÉGÉSEI :)

Üdv :) Quad ot meginformáltam és készithetek ilyen forumot :) nah szoval akkor, ide mindenki leirhatja élete legnagyobb égését, autos, vagy simán csak az életben történt, égés, amin a mai napig röhög. ezzel egyben a segitségeteket is kérném, ugyanis egy portált szeretnék csinálni, ahova ezek kerülnének fel. (egyenlöre az alap: http://hu-yeah.hu << csak belépni tudsz de a menük még nem müködnek tartalom hiányában) szoval ha valakinek van egy szaftos története, vagy haverja történetét elakarja mesélni, akkor hajrá ! Köszi elöre is :) cserébe talán beirok egy nagy égést amelyik nem mondom el kivle történt.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hierro
2008. január 11. 13:02
Én ugy meg tapostam volna az erdő szélén hogy csak na,csak ugy a sötétben ugyse tudta volna kivagyok........

Ásattam volna egy gödröt vele és belerugtam volna...

ja közbe kiabálltam volna hogy SPARTAAAAA........
viharfok
2008. január 11. 13:00
rajta kell kapni azt fel kell jelenteni a faszba, különben soha nem fogja abbahagyni
aS09
2008. január 11. 12:58
mondjuk a korrekt válasz erre: megmondod az öregnek h leveszed az össze ruhád adsz az erdő szélen neki egy ásót és azt mondod elkezdhetsz ásni, ha rádöbben mit ás, akkor ott hagyod
Macisz
2008. január 11. 12:58
és mi van ha a barátnő direkt élvezte

amúgy nem semmi story de a faszit én is megtéptem volna
aS09
2008. január 11. 12:57
énazért megruháztam volna az öreget, és ez még csak a finomabb verzió
viharfok
2008. január 11. 12:56
sőt, nyomtam volna egy fényképet az ügyről aztán irány a yard, egy életre elmenne a kedve mindentől
viharfok
2008. január 11. 12:54
tuti betoltam volna egy maflást a képébe az üvegen keresztül vén buzi
K-O-V-I
2008. január 11. 12:52
tegnap barátnőm oktatóját égettük be nagyon:
öreg faszi már többször is bepróbálkozott a bnőmnél, elvitte erdőszélre... de persze bnőm nem engedett neki semmit. Aztán szólt nekem h valamit csináljak, mert felpofozni nem akarja, végülis tőle függ a jogsija, szülöknek nem mert szólni, maradtam hát én. Megmutatta bnőm azt a helyet ahol azelőtt voltak. Kigondoltam egy tervet magamban, össze is jött: csütörtök este 4-6ig volt elviekben órája, gyanus volt az esti időpont nah fél 6kor szolok havernak (KryseeMAN), menjünk ki sasoljuk meg a helyet. Nem volt ott, de visszafele egy körforgalomban pont szembejöttek, és az erdő fele vették az irányt! kicsit lemaradva utánuk mentünk audival. Igaz először eltévesztettük a leágazót a sötét meg köd miatt, de utólag kiderült ez nem baj, mert épp jókor értünk oda, már nagyban ment a tapizás meg próbálta levenni a melltartót stb, barátnőm valamennyire hagyta magát mert nagyon parázott. Szépen lámpa nélkül odagurultunk, kiszálltunk (nem vették észre) aztán bekopogtam az ablakon. Rémült csönd kiszáll az oktató mondja:
őőő....izé....hát....kit keres...vagy mit akar...vagy izé,,,??
mondom Szalai Saroltát keresem
- őőő izéé háttőőőő ittvan mellettem...
kiszáll a bnőm röhögve aztán megmontuk öregnek finoman h leállhat. hazáig követtük 3km-es utón elszivott avgy 5 cigit parázott rendesen
KryseeMAN
2008. január 10. 07:36
nem is röhögtünk rajta kicsit...
Lumma CLR
2008. január 10. 03:45
Másik, ez inkább kínos:

Nyár, kora délután harmincakárhány fok, a város legforgalmasabb útján mentünk keresztül lassan a Ferrarival. Az út kétoldalán padok, sokan kinnt szoktak ülni jó időben. Mentünk, úthiba, a kocsi alja leért rendesen ... Félreáll, vészvillogó, kocsi alá beguggolós szituáció ... hát nekem elég kellemetlen volt
Lumma CLR
2008. január 10. 03:42
Na, éledezik a topic

Kimentünk autóval én és a haverom még nyáron a szokásos esti tali helyére. Vártunk a járdán, és dumáltunk, erre látjuk hogy jön egy piros autó, és megállt közel hozzánk. Na, megjött haver is. Odamentünk a kocsihoz, a két üveg kólát ami épp a kezünkben volt, felraktuk a piros kocsi tetejére, rágyújtottunk, és röhögtünk még valamin. Aztán olyan fél perc múlva benézek az ablakon.

- Sanyiiiii, mi van veled?
Hát nem bennt ült az autóban egy kopasz pali a szőke nőjével? Csak figyeltek némán.

Na voltam olyan böszme hogy még a bocsánatkérésen kívül elkezdtem magyarázkodni

Haverom, aki ott volt velem, nagyon visított rajtam ...
Dannikaa
2008. január 10. 00:26
Nekem is van 1 storim! Kint autóztunk a városba persze szőlőbuli után...kis pajeroval!
Nyomja neki haver... Fiestas rendőr meg utánunk. De csak jön..semmi villogó fény csak jön utánunk 2-3 percel késöbb még1 rendőr autó! Nah az villogó fény meg minden félre állunk. Haljuk mondja a fiestas rendőr a másiknak h nem tudja bekapcsolni a villogót röhögönk mit az állat. oda jön a rendőr kéri a papirokat meg minden az eggyik haver meg csak röhög mind az állat. Majd oda szól neki rendőr száljon ki uram. kiszál ha ver majd mondja neki hogy hivják önt. haver mondja neki Gábor. Rendőr: Gábor kérném a jogositványát de a csávó háttúl ült! erre Gábor ki röhögi izomból..mondja neki de nekem nincs jogsim..a rendőr el vörösödik akkor személyit. /személyit akart gondolom kérni csak véletlen jogsit kért/ Erre oda adja neki személyijét de csak röhög a gyerek mint atom. Meg kérdezi tőle a Rendőr Gábor fogyasztott alkoholt Gábor nem látszik?? Erre mondja neki a Rendőr h Gábor ha ilyen vidám mit szólna be kisérném az örsre. Erre Gábor hátha garantálha h rizses krumpli lesze rántott szelettel a kaja akkor önként bemegyek. Rendőr meg lepődik vörösödik mint az állat. erre na üljön viisza! Jah és mellesleg a haver meg küdték 5000el "hangos zene" Hát ennyi lenne!
Nicyvfts
2008. január 10. 00:12
Estét!
Visszaolvasva látom sok a tükörrugdosás Nekem is lerugták egyik este mikor épp hazafelemenet kifogyott a benya és a körforgalom közepén megállt az autó (lada) nagynehezen letolom jópáran kacagva az autóból néznek ..Jó mondom faxa gyalogolhatok kb éjfélvolt mehetek haza kannáér kb 10 percre Laktam hazaérek kanna beülök a szölők kocsiába megyek vissza a kocsifele 6 gyereket látok kijönni a kocsmából az autótól 100m-re má gondoltam baj lesz.Elmentem bankautomatához pénzt felvettem,megyek a kutfele de a ladafelé mentem kétsrác fut el a kocsitól,mondom csaknembaszták szét,megyek tovább a kutra.Kannába benya ,vissza a kocsihoz tükör a körforgalomba ficeg megnézem a kocsit lelett karcolva ahogy lerugta a tükröm beőrültem beszálltam az ősök kocsijába megkerestem őket eltettem messzebb az autót és mentem szembe velük az uccsót felismertem h ottvolt a kocsinál hát kiszedtem. Megkérdeztem te basztad szét a kocsimat??semmi válasz csak lefagyás elkeztem püfölni mint állat, azt kiderült nem ő volt
Haverjai is lefagyva végiginézték míg elverem.Nem ő volt hanem egy másik de az is azt kamuztah nemővolt eccer csak begurul nekem jön mint állat én félreállok elesik(kicsit bevótbaszva) de csak jött én meg hátrálok kérdezvén mér basztad össze a kocsimat nagynehezen elkeztünk dumálni erre jönnek a zsekák....Mivel rossz arcot zuztam nem köptem be őket és ő sem szolt hogy elpüföltemennyi
Adam Vito
2008. január 09. 23:02
annyira nem vicces de égés...
pár hónapja rongyoltunk két autóval egy harmadik után éjszaka... erre kifordulok az elkerülőre és látom h. nem jön mögöttem haver majd mire visszanéztem kiugrott egy 3.autó kék-piros-kék-piros...
na itt elindult az ajjajj itt mi lesz... megállít egy akkora állat h. a látványtól finoman megjelent a meleghúgy bokában és kéri a papírokat úgy közepesen morcosan rekedtes hangon kopaszhajával összképet alkotva... odaadom majd kérdés azonnal h. miért kell 120al rohanni a városban.. hát itt megálltam egy pillanatra h. mit mondjak a 150hez képest licitálásként :D majd kérdezte h. miért megyek enniyvel mondom sietek... de hogy hámondom egyik ismerősöm szarban van és megyek, de hol hámondom kertváros, melyk utca, hámomdom maj' visszahív :D 5percig megfordutl bennem még a szar is de haver járt a legjobban...
megállította rendőr ugyebár őt is velem együtt és tekerni az ablakot de elektromos ablak lent van valahol a fiat kunyhóban...rendőr áll és tágranylt pupillákkal sasolh ablak sehol :D majd kérdezi h. papírokat...haver mondja hát az nincs :D há mé nincs mert övé az autó (mutat a jobb1be)... tanakodás majd mondja a zsaru h. ok be kell jelenteni a kocsit műszakira (mert látták a neont:D) mire haver a jobb1ben.. gond van a rendszámmal?!?!? :D 3rendőr baktat hátulra... mire válasz azonnal "előőől". megint egy párc morgás majd jobb1ből haver elhozz a plecsnyit és nekem van egy ilyen mondattal megúszták ők :D
LeonCupra4
2008. január 09. 23:01
na csá zsiványok
K-O-V-I
2008. január 09. 23:01
remélem beindul a topic ujra ennyit még sose röhögtem mint amikor ezeket olvastam:)
LeonCupra4
2008. január 09. 22:55
40 de szálkás
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 4623 találat 232 oldalon