Elhunyt Potzner Ferenc R.I.P.

Témakör: Real life
aktuális téma
Elhunyt Potzner Ferenc R.I.P.

Most olvastam a hírt, hogy a hétvégén halálos közlekedési baleset áldozata lett Potzner Feri. Ha jól emlékszem, itt is fent volt az autója egy ideig. Nyugodj békében Feri! Cikk az újságból: 200-zal repült a halálba a magyar motorosvilágbajnok Kétszázzal száguldott Audijával a Budaőrsi úton egy gyáli fiatalember, amikor megdobta a padka és egy villanyoszlopnak csapódott. Információnk szerint P. Ferenc egy fehér színû Golffal gyorsult, amely a hatalmas csattanás pillanatában megállt, majd segítségnyújtás helyett tőgázzal elhúzott a helyszínről. Az Audit vezető egykori motorosvilágbajnok szörnyethalt, feleségét életveszélyes állapotban vitték a Szent János kórházba intenzív osztályára. Halálos gyorsulás történt szombaton késõ este Budapesten a XI. kerületben, a Budaörsi úton. Egy Audi típusú személygépkocsi villanyoszlopnak vágódott olyan erõvel, hogy az autóból kiszakadt a motor. A Bors megtudta, hogy az Audit a szabadstílusú motorozás 2005-ös világbajnoka vezette. A fiatalember így vallott magáról a blogján. „A Szemerébe jártam általánosba, közben Óbudára költöztünk. Úsztam a Spartacusban, később autószerelőnek tanultam majd úgy is végeztem. Katonaság: Ady liget határőr ezred ellátó század. Hobbiból a peca mellett motoroztam, aztán hipp-hopp világbajnok lettem. Van egy 8 éves fiam és egy asszonyom a háznál. Motoros bemutatókat vállalok világszerte. A versenyzéstől végleg visszavonultam. Így tudnám összefoglalni az elmúlt 30 egynéhány évet” –írta magáról P. Ferenc egy önéletrajzi összeállításában. Akkor még bizonyára nem is sejthette, hogy a Budaörsi úti száguldás lesz az utolsó út. A gyáli fiatalember egyébként április végén jelentette be, hogy a jövőben az autóversenyzésre vált, utolsó motoros bemutatóját augusztus elején tartotta volna Jászszentandráson. Bartha László, a BRFK szóvivője elmondta, hogy az Audis nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett, megdobta a padka, ez követve repült a villanyoszlopnak. Lapunk a helyszínen szemtanúktól úgy informálódott, hogy egy fehér Golf hajtott még az Audi mellett, így igyekeztek egy gyorsulási versenyre. S. János, az egyik tanú elmondta, hogy a Golfban ülők megálltak, amikor a dráma bekövetkezett, de aztán ugyanolyan sebesen el is hajtottak. A rendszámát nem tudta megjegyezni.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
8 9 10 11 12 13 14 15 16
boci2108
2007. május 29. 17:59
van benne igazság amit irsz.
ott felelőtlenség volt ennyivel menni.
egyik haveromat már vontattam haza ebből a kereszteződésből mert összetörte magát.
arról nem beszélve h nemvéletlenül szoktak itt mérni.
a hely az megvan mert az m1/7 rávezető de szar az aszfalt és sok a sávotváltó sügér.tom mert a közelben lakom
másnap reggel néztem a képeket a lánglovagokon. még most se tudom megmondani miylen tipusú kocsi volt.
vwnilo
2007. május 29. 17:57
Ki fent laksz már a magas égben.
Ki vigyázol rám onnan fentről,
S lelkemhez szólsz a végtelenből.
Ez a gyertya most érted égjen,
Ki életed áldoztad értem,
Ki meghaltál a szeretet oltárán,
Pedig még oly fiatal voltál!

In memoriam Ferko!
Lecavalier
2007. május 29. 17:56
igen.. cserbenhagyta, de ahogy itt mondták mások is... ilyenkor az emberben az adrenalin, kétségbeesés minden jelen lesz, és biztos vok benne, h nem érzi jól magát most egy cseppet sem, de sztem őt sem lehet hibáztatni.. nem ő okozta a balesetet... (a hírek szerint)
RéPusz
2007. május 29. 17:55
Nem tudom,hogy mi bántót írtam,te biztos tudod.

vwnilo
2007. május 29. 17:48
nem de ezt megtarthattad volna magadnak!
Kese83
2007. május 29. 17:48
1 oldalt ismerek itt akihez még a mai napig is járnak az emberek, csak sajnos nem zsírozni...én nemismertem de mégis nagyon sajnálom..
GáBor
Nildik
2007. május 29. 17:47
RéPusz
2007. május 29. 17:46
Na sziasztok!

Először is szeretném én is a tiszteletemet leróni,és sajnálom,hogy így kell egy ilyen embernek elmennie.
A másik,és lehet,hogy nem illik,de ez legyen mindenkinek intő példa...Ha jól tudom az esetet,akkor 200 km/h-val száguldott közúton.Ez elgondolkoztató,és sztem felelőtlenség is,főleg úgy,hogy a felesége is mellette ült.Ha utassal vagyok,háromszor annyira figyelek,mert FELELŐSÉGGEL tartozom érte.Fiatal vagyok,és én is szeretem az adrenalint,és a sebességet.De az emberek elfelejtik,hogy közúton vannak,és nem egy játékban,ahol nyomunk egy RESTARTOT,és ...
Oda akartam kilyukadni,hogy a felelőtlensége vezetett a tragédiához.Elhiszem,hogy nagyon tudott vezetni,-igaz személyesen nem ismertem-,de akkor sem kell észnélkül száguldozni.
Ennyit szerettem volna,remélem nem bántottam meg senkit...
vwnilo
2007. május 29. 17:44
erre ott van az oldala!
Szabiii
2007. május 29. 17:38
Christina
2007. május 29. 17:20
Lecavalier
2007. május 29. 17:16
Reddly
2007. május 29. 17:14
Nyugodjon Békében!!
Részvétem a családnak
naia
2007. május 29. 17:14
Nem neked, nekem, vagy akárki másnak kell elszámolnia a tetteivel. Csakis saját magának.
...és erre elég lesz neki a lelkiismerete egy életen át. Nem lennék a helyében. Nagyon nem.
chromemisi
2007. május 29. 17:06
naia
2007. május 29. 16:56
Én csak ismételni tudom magam, amit tegnap éjjel írtam, aztán részemről le is zártam a témát:

"Picit több, mint 3 éve vagyok stylingos sok régi ismerőssel egytemben (mint pl ChPh), és csak annyit tudok mondani, hogy a legtöbben közületek még itt sem voltak, amikor mi már őszinte részvétünket nyilvánítottuk - akár ismeretlenül is - jónéhány oldalon.
Miért van az, hogy ezek a balesetek feledésbe merülnek, az oldalak - ahol előtte olyan sokat zsíroztatok, és ahol a baleset után oly sokan nyilvánították ki részvétüket - elnéptelenednek, és az élet úgy folyik tovább, ahogy előtte.
Miért nem emlékszik senki erre a sok szomorú smileyra, mikor péntek este padlóig nyomja a gázt, és mindent egy lapra feltéve száguld bele az éjszakába?
Miért???
Hát senkiben nem merül fel, hogy holnap talán az ő oldalára jön sok ehhez hasonló beírás? Vigyázzunk magunkra, és egymásra.
...és amikor hétvégén tövig nyomod a gázt a frissen tuningolt autódban, jusson eszdbe, ez az oldal, és hogy valaki vár otthon.

Őszinte részvétem a családnak."
norbyka1
2007. május 29. 16:55
Jah ok!Kössz a felvilágosítást.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
8 9 10 11 12 13 14 15 16
Összesen 320 találat 16 oldalon