ELLOPTÁK A PASSATUNKAT
aktuális téma

Sziasztok!2008 márc 26 án az esti órákban Tatabányáról elloptak egy 2001 es ezüst színű kombi VW Passat TDI t....rendszáma KBR-620...volt régebben hollnad autó volt ezért NL es rendszám van az összes üvegbe belegravírozva...segítségeteket kérném abban ha valaki bármit tud róla vagy hall vagy (esetleg vásárol belőle valami darabot ) kérem értesítsen a megtalálónak illetve a nyomravezetőnek magas jutalom...(ha esetleg valaki visszaszerezné akkor visszavásárolnám....Köszönet...Srác
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
,, Ha egy sima gyári melós így végezné a dolgát, akkor nagyon hamar kirúgnák. ,,
na itt a kúrva nagy igazság, nem csak 1 sima gyári melós, hanem meg merem kockáztatni ha bármelyikőnk így végezné a munkáját ahogy nagyon sokan a kékek közül végzik (tisztelet a kívételnek!) akkor nagyon sok munkanélküli lenne hirtelen plusszban ebben az országban

a másik kedvenc dolgom zsarukkal kapcsolatban hogy ha nagy ritkán elkapnak valami kis tyúktolvajt akkor kitüntetik őket meg pénzdíjat is kapnak, könyörgöm, miért is??! Nem ez a dolguk, nem ezért kapják a fizetésüket az adónkból???!
na itt a kúrva nagy igazság, nem csak 1 sima gyári melós, hanem meg merem kockáztatni ha bármelyikőnk így végezné a munkáját ahogy nagyon sokan a kékek közül végzik (tisztelet a kívételnek!) akkor nagyon sok munkanélküli lenne hirtelen plusszban ebben az országban

a másik kedvenc dolgom zsarukkal kapcsolatban hogy ha nagy ritkán elkapnak valami kis tyúktolvajt akkor kitüntetik őket meg pénzdíjat is kapnak, könyörgöm, miért is??! Nem ez a dolguk, nem ezért kapják a fizetésüket az adónkból???!

De két haveromnál is volt érdekes szitu! Az eggyiknek az autójából lopták ki a fejegységet, a másiknak a lakását rámolták ki! Újlenyomatot eggyik esetben sem vettek! Kimentek a lakásba és felírtak dolgokat és kész. A másik esetben havernak ekllett bemennie a rendőrségre, mert nem jöttek ki és még leb*szták, hogy mit türelmetlenkedik! Ott bent az irodán punnyadtak és beszélgettek az illetékesek, akiknek a dolga lett volna kimenni.
Ha egy sima gyári melós így végezné a dolgát, akkor nagyon hamar kirúgnák.
Ha egy sima gyári melós így végezné a dolgát, akkor nagyon hamar kirúgnák.
Pontossan! Posta Imre - REND-ŐR-KÖ-I-GAZSÁG című könyvét ajálom mindenki figyelmébe.
Személyes tapasztalat: Balesethez kihívtuk a rendőrt (folyóba borult a hídon részben megakadt robbanásveszélyes és szivárgó kamion) és a még nekünk kellett felvilágosítanunk a kijövő fő fejest, hogy ott van egy nagyon jól látható tábla a kamionon, ami robbanásveszélyre hívja fel a figyelmet és rá ne gyújtson! Ha nem szólunk neki simán rá is gyújt! Mondtuk még neki, hogy talán szólni kellene a katasztrófavédelmiseknek és a tűzoltóknak még mielött nagyobb környezeti kár lesz vagy éppenséggel felrobbanna. Nem ezzel volt elfoglalva, hanem, hogy mi mit keresünk kint hajnali 2 körül a szölős részen! Közöltük vele, hogy a birtok, ahol kint voltunk és ami itt van az eggyikünk őseinek a tulajdona és épp kint grilleztünk, amikor hallottuk a nagy csattanást. Ekkor ért oda az eggyik haver apja és megkérdezte a jardot, hogy hol a tűzoltóság és a katasztrófavédelem? Talán ideje lenne őket értesíteni, mert a kamion vegyianyagot szállított, ráadásúl robbanás veszélyes anyagot és a környezeti károkat helyre kell hozni és a kamiont is ki kell emelni a folyóból és nem ártana a robbanásveszélyt is emgszüntetni és mivel ilyen a szitu nem ártana a forgalmat is más felé elterelni!
Személyes tapasztalat: Balesethez kihívtuk a rendőrt (folyóba borult a hídon részben megakadt robbanásveszélyes és szivárgó kamion) és a még nekünk kellett felvilágosítanunk a kijövő fő fejest, hogy ott van egy nagyon jól látható tábla a kamionon, ami robbanásveszélyre hívja fel a figyelmet és rá ne gyújtson! Ha nem szólunk neki simán rá is gyújt! Mondtuk még neki, hogy talán szólni kellene a katasztrófavédelmiseknek és a tűzoltóknak még mielött nagyobb környezeti kár lesz vagy éppenséggel felrobbanna. Nem ezzel volt elfoglalva, hanem, hogy mi mit keresünk kint hajnali 2 körül a szölős részen! Közöltük vele, hogy a birtok, ahol kint voltunk és ami itt van az eggyikünk őseinek a tulajdona és épp kint grilleztünk, amikor hallottuk a nagy csattanást. Ekkor ért oda az eggyik haver apja és megkérdezte a jardot, hogy hol a tűzoltóság és a katasztrófavédelem? Talán ideje lenne őket értesíteni, mert a kamion vegyianyagot szállított, ráadásúl robbanás veszélyes anyagot és a környezeti károkat helyre kell hozni és a kamiont is ki kell emelni a folyóból és nem ártana a robbanásveszélyt is emgszüntetni és mivel ilyen a szitu nem ártana a forgalmat is más felé elterelni!
Stefi, jöhet az emailcím. :)
ezzel 1-et értek, én is úgy gondolom hogy nagyon megkéne válogatni kiből is legyen rendőr, aki meg mégis rendőr lesz azt továbbra is ,,tesztelni,, folyamatosan hogy alkalmas-e rá valóban....
mivel elég sok eszköz és nem utolsósorban a jog áll mögöttük azt gondolom nem lenne mellékes kérdés milyenek is a rendőrök...

aki meg nem felel meg azt ki kell rúgni, lehet az az ember még más szakmában nagyon jó de rendőrnek nem alkalmas
nincs ezzel semmi gond, csak sajna ez nem így van ma Mo.-n
mivel elég sok eszköz és nem utolsósorban a jog áll mögöttük azt gondolom nem lenne mellékes kérdés milyenek is a rendőrök...

aki meg nem felel meg azt ki kell rúgni, lehet az az ember még más szakmában nagyon jó de rendőrnek nem alkalmas

Okey.. majd éjjel szerintem mail... :)
most megyek..
most megyek..
erre már csak némileg kitérő válszt tudok adni: nem ez lenne a normális:D
köszönöm, hogy megoszthattam a gondolataimat veletek és legalább végighalgattatok.
kivánok mindenkinek nyugodalmas és kellemes élményekben gazdag hétvégét!
kivánok mindenkinek nyugodalmas és kellemes élményekben gazdag hétvégét!
amúgy még ez is más, mert ha mondjuk undorral foglalkozol ezekkel az emberekkel akkor nincs semmi, de pl a rendőrőkre a törvény betartását bíztuk, orvosokra meg az életünket, ezért szerintem jogos a magasabb elvárás, mert mondjuk ha én elbaszok valamit akkor max nem lesz olcsóbb vasárnaptól a cukor 5 forinttal

az állszent az john travolta:)
akkor majd keressük meg egymast msn vagy egyébb...
nem szeretek nyilvanosan oktatast tartani...
nem szeretek nyilvanosan oktatast tartani...
ó én ezt csak tanultam...
Ugyanolyan szarul keresek mint azzal, de legalább autókkal foglalkozom:D
Ugyanolyan szarul keresek mint azzal, de legalább autókkal foglalkozom:D
mi ezzel a baj? legalább olcsobban meg lehet uszni dolgokat

jobb lenne az, mint austriában, h 2 havi fizud rámegy 1 piroslámpára? ezt ti se gondoljátok komolyan... állszentek vagytok

nem késő sohasem váltani, nekem is megvan a B terv ha már mindennel tele a tököm

mert neked több eszed volt mint nekem:D
Komolyan érdekel!
ha nagyon érdekel majd részletezem, hogy mit kell és érdemes tenned.
ami nem titok, hogy mindenképen maradj nyugodt és türelmes!
ami nem titok, hogy mindenképen maradj nyugodt és türelmes!
de én ezt tudtam előtte is és nem mentem el szociális munkásnak

Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
Nincsen meg a kocsi?
Valami hír?