Sziasztok!2008 márc 26 án az esti órákban Tatabányáról elloptak egy 2001 es ezüst színű kombi VW Passat TDI t....rendszáma KBR-620...volt régebben hollnad autó volt ezért NL es rendszám van az összes üvegbe belegravírozva...segítségeteket kérném abban ha valaki bármit tud róla vagy hall vagy (esetleg vásárol belőle valami darabot ) kérem értesítsen a megtalálónak illetve a nyomravezetőnek magas jutalom...(ha esetleg valaki visszaszerezné akkor visszavásárolnám....Köszönet...Srác
Akkor nem feltétlenül a talpas rendőrt kell szídni.
Én sem értek egyet a magas büntetésekkel, de attól függetlenül, ne legyen már szabályos városban 120-szal menni.
Hanem azért mert le van égve az ország, és szedjék a lóvét.
Azt hiszed érdekel valakit, hogy hány ember hal meg évent, meg a szaros statisztikák?
Csak duma. Addig keresnek valamit, amíg csak elkészül a csekked.
Némelyik versenyzik is azzal, hogy mennyi lóvét gyüjtött az nap, és ezt a saját fülemmel hallottam.
Alapvetően nincs bajom a járőrökkel. Fentebb vannak a gondok.
vannak olyanok akik nem foglalkoznak ezzel, vannak olyanok akik inkabb az ilyen batar talicskákat szeretik már csak azért is tanuljon rendet alapon, mert hozzaszokott ahhoz, hogy nincsen bünti...
szoktak lenni csunyanézések, hogy ezért még nem büntették meg akkor most miért... CSAK! MERT!
itt látszik, hogy a szürkeállományod valoszinüleg csak a koponyaür kitöltését szolgálja a te esetedben, mert csak általánositani tudsz!
nem mindenki egyforma!
sajnos a nagy számok törvénye alapján itt is vannak "nem ide illö elemek" akik nem tartják magukat az esküjükhöz, de az nem azt jelenti, hogy mindenki naplopo es csak a "szegény" polgárt tartja kordában.
pl: trafi, ne aggodj nem kell megállitani, megállitás már nincs egyszercsak megy a csek...
én imádok száguldani. De már ezt is lassan úgy leszabájozzák hogy teljesen elveszik a vezetés élménye. Múlthéten kaptam 90.000.- röl csekket. 80 helyett 156 tal. Hát hülyék ezek? Majd 1 havi fizetés. Menjenek a ....-ba!!!
aki nem volt ott és csak azt látta amit a tv mutogatott az ne nyilatkozzon...
maradjunk annyiban, hogy nem volt teljeskörü a tájékoztatás, mert a média is meg akarta lovagolni a "forradalmat" ami nem masrol szolt mint vandalizmus és mindezt ugy kivanta tamogatni, hogy a randalirozokat allitotta be áldozatnak.
Aki bekesen akart tüntetni az megteheti bármikor, de amikor elszabadulnak az indultok és továbbra is a helyszinen marad a felszolitások ellenére az sajnos ártatlan áldozattá is válhat.
kit erdekel, hogy te mit kersz ki magadnak. 7es rendszam nelkuli BMWst nem meritek megallitani...csak a gyengebbekkel vagytok kemenyek.
Szopassatok a kopasz S mercis parasztokat, kis gengsztereket, vagy az arab penzvalltokata a nagy SUVokkal. Na azt mar nem meritek mi? Vagy fostok toluk, vagy megvagytok kenve...szep mondhatom. Kitol vartok igy tiszteletet. pfff
ezt probálják a rendőrök is megengedett keretek közt.. ha nem csinálsz semmit, nincs okod az aggodalomra.. én tudom, hogy van gubanc a kocsimon, de nem is kapom fel a vizet, és nem hordom le mindennek öket.. nem is tudom, ti tudnátok jobb megoldást ezekre a problémákra? itt nem arra a szituáciora gondolok, mikor felgyujtották fél budapestet
Én sem értek egyet a magas büntetésekkel, de attól függetlenül, ne legyen már szabályos városban 120-szal menni.