Hogyan törtem össze az autót!

Témakör: Real life
aktuális téma
Hogyan törtem össze az autót!

Autótörő sztorikat várunk!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
3 4 5 6 7 8 9 10
Barny Boy
2005. február 15. 11:52
Itt a megoldás minden baj ellen!
Barny Boy
2005. február 15. 11:34
Barny Boy
2005. február 15. 11:30
Akkor jó!

De számítasd bele a munkadíjat is!
kaszi
2005. február 15. 11:28
többszáz forintot akarok rajt húzni
jakuzaaa
2005. február 15. 11:28
Én Wartburg 1.3-ast törtem háromszor.
1. Ködben este hazafele jöttem, mikor arra lettem figyelmes, hogy a velem szemben közlekedő autó az út közepén megy. Utolsó pillanatban elrántottam a kormányt és elvitte a tükrömet. Szerencsére volt annyi lélekjelenlétem, hogy elrántsam a kormány de csak annyira, hogy ne az árokban kössek ki. Így csak a tükröm robbant szét.
2. Földúton gyök kettővel (de tényleg) mentem, és egy kb 40 cm mély, 20cm széles esőmosta mélyedésbe belementem és kirántotta a kezemből a kormány. Kapásból nekibaszta az autót egy farönknek. Az autó jobb első ajtaján a lemez beljebb került egy 10 cm-t.
3. Havasesőben hazafele jöttem ismét. Elöttem ment egy öreg papa Astra-val. A szél kicsavart egy fát rá az útra. Papa bepánikolt azt nyomott egy satu féket. Neki volt ABS, nekem nem. Az idegesítő az volt, hogy löktem előre vagy 30m-ert és még mindíg vagy 100m-re rolt az akadály. Astrának semmi baja nem lett, énnekem meg az eleje és a bal sárvédő lemez tört össze.
Barny Boy
2005. február 15. 11:22
Drága mulatság lehetett!Fizet a biztosító?
Crampus
2005. február 15. 10:55
Semmi komoly, lökösről festék le, meg kicsit megnyomorodott felfelé, így a csomagajtó nehezen nyílik...betétlap megvan, biztosító másfél hónapja bírál...ha megvan a pénz, meglátom mire futtya...
tommy
2005. február 15. 10:47
Hát tényleg pofátlanság, de értjük!
Pitykevo
2005. február 15. 10:28
Hali.
Egy skoda pick up kormánya mögött 70km/órával ballagtam, mikor elöttem pár méterre lévő buszmegállóból kifordult keresztbe (meg akart fordulni a hógolyó) egy fábia. Fék,majd durr....
Autóm TK, a fábia minimum 5-öt pörögve az útszélén állt meg.
Rendőri intézkedés:a fábiás 3 hónap jogsi+20e
Én meg hívtam egy aútómentőt....
Barny Boy
2005. február 15. 10:26
Tél csúszos út Tau-val a kereszteződésbe.Jön autó én vár,elmegy jön a másik de még messze én még rutintalan kiscsávó,1 nyik kiér kereszteződésbe 2 nincs nyik far indul a másik sáv fel én satú fék,egy pörrentés,irány a járda mellette Postaépület.Én szorítom a kormányt mint a állat, közbe,még most se értem ,hogy a fenébe sikerült 2-esből visszavágni lügvercbe,de ben vót én meg csak arra emlékszem,hogy a motor bőg mint a állatt füstöl a hátulja.Leállítom a motort na most biztos rongy az eleje!És semmi cak annyi hogy a lököst benyomtam egy picit.Para meg rajtam ezerrel!
marusz
2005. február 15. 10:22
Lehet, hogy sokan úgy érzik amjd, hogy pofátlanság amit ideírok, de eladó a Seatom 170E körűl, és a lényeg:

MINDEN MEGOLDÁS ÉRDEKEL

aki érti- érti, aki nem-nem
kaszi
2005. február 15. 10:21
Nekem még nem volt balesetem

csak még a Matizomba tolattak bele egyszer egy suzukival, suzuki lökös darabokba, matizon meg eltörött a rendszámtábla keret
marusz
2005. február 15. 10:17
...Betétlap megír
hátulról jövő bűnös
biztosító fizet
tuning-lökős felugrik

Mi itt a baj?
Crampus
2005. február 15. 10:12
Ezek után én sehol se vagyok...
Andrássy út, csúszós út...paraszt előttem kanyarodik satuval, én mögötte szédületes reflexel satu, és visszapillantóba végignézem, ahogy Mr Rutintalan lenyomja a lökösöm...
Csúszós út, csúcsforgalom, sötétség, idgesség a köbön...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
3 4 5 6 7 8 9 10
Összesen 182 találat 10 oldalon