Hogyan törtem össze az autót!

Témakör: Real life
aktuális téma
Hogyan törtem össze az autót!

Autótörő sztorikat várunk!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
4 5 6 7 8 9 10
Bensze
2005. február 15. 10:07
Én:
Clio 1!!!
Ongai tavak!
60-al balra kap, jobbra kap...
bukkanó: jól megdobott...
kereszt először kilinccsel aztán pördülés...
egy oszlop bánta de a kocsinak nem lett nagy baja. kis horpadás ienek.
egy fa villanyoszlop fektetve
A8 david
2005. február 15. 09:10
kérdezed endruuuuutt majd leirja ha akarja
Barny Boy
2005. február 15. 09:05
A sirály!Nagy gáz vót vagy csak karcolás?
A8 david
2005. február 15. 08:55
Két oszlop közé parkolás centi pontosan
dagidög
2005. február 15. 08:51
Tavaly szeptemberi carstyling tali! Kicsit megzúztam az autót a tesco prakolóban.
Sok Carstylingos szeme láttára.
seicento
2005. február 15. 08:42
Barátnőmmel árokba csúsztunk hétfőn este!
Ő vezetett egy Astra caravant! Szemből jött egy kisteherató és előttünk kanyarodott be egy mellékútra balra, de úgy mint egy tetű! Bnőm megijedt kormány el-vissza+fék. A tehert kikerüli, a kocsi segge meg beringott, mint egy pótos Ifa, repültünk v. két-három métert bele az árokba. Rendőr kihív. Rendőr mondta, hogy rutintalan vezetés!Bla bla bla. Viszont a madárral megegyeztünk. Kihívtam a szerelőmet, mondott az mindent.... A csávókám úgy megijedt, hogy 150-ről írtunk papírt. Majd miután a rendőrök elmentek megkérdezte, hogy nem-e írhatnánk betétlapot? Szerintetek?
Megrepedt a lökháritó, elszállt az egyik gólyaláb, két szilent. Ráadásul ez azután történt miután az enyémet lehúztuk a szerelőmhoz, mert kifosott az AC!
Barny Boy
2005. február 15. 08:34
Ja az erőszakosság magyar tulajdonosság!
_Tomiboy
2005. február 15. 08:26
Még 1-et elfelejtettem!
Haver mögött állok, lassan rácsurgok lámpánál, és kezdtem tolni, ez meg berakta rükibe és padlógáz, persze én se hagytam magam, nehogymá Az lett a vége, hogy összetört a lökhárítóm kissé
Bishop
2005. február 15. 08:14
enyém is!
Bishop
2005. február 15. 08:03
Én például a trabival csúsztam bele az elözzem indokolíatlanul fékező verdába..
(ismerjük a trabi fékhatását)

A Hondámat nem igazán szoktam karamboloztatni azt csak koccolgatom...
Barny Boy
2005. február 15. 07:34
Ezt a Renaultott nem de a Fordot már igen!Amúgy ezzel a 19-essel már voltam árokba,szerencsére nem történt nagy baj!
_Tomiboy
2005. február 15. 07:22
Vasárnap hajnalban jöttünk haza buliból, 5-en ültün a kocsiban. Elöttem egy laguna, elötte megy 3-as bmw. Bmw gondolt 1 hegyeset és satufék, merthogy bekönnyezett a szeme, elöttem a laguna még épphogy megállt, én meg éppen belementem. 2 lámpa, motorháztető, hűtőrács szeva.

2. esemény: ladával csapattuk az erdőben. Jó kis kanyargós szűk út, 2-ben szúrom a gépnek, hogy a motor már majd kiesik, kanyarból ki keresztbe az egyenesbe, ott oldalt 1 kis dombra fel, az eldobta a hátulját az ellenkező irányba, és már hiába ellenkormányoztam lestukkóztuk a fát rendesen. Nekem elszakadt az övem, kiharaptam 1 darabot a számból, havernak elrepedt a szegycsontja, és fájt a lába, mert odáig bejött az elsőkerék. Gyalog hazamentünk, és a haver elkérte a nagyfaterja traktorát. Asszondja az öreg: minek kell fiúk? Mi meg mondtuk, hogy elakadtunk a sárban
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
4 5 6 7 8 9 10
Összesen 182 találat 10 oldalon