Jan. 1-től évente műszaki???
aktuális téma

Január 1-től összevonják a környezetvédelmi kártyát a műszaki vizsgával. A hírek szerint ezért a 12 évnél idősebb autók tulajdonosai rosszabbúl járhatnak mivel évente kell műszaki vizsgára vinni az autót. Bevezethetik ezt? Felhábotítónak tartom!!!! Aki tud konkrétumokat a jövőben erről kérem hogy írjon ide, vagy akkor is ha véleménye van.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Iconic
2009. július 18. 09:26
A tortán már ott van a hab, és a cseresznye az lenne,mindezt a NKH MOZAIK U.5 kiképző bázisán lehetne csak megcsináltatni....hmm mekkora dőlések lennének....
320 bömi megdőlt és a lexus ls600 is csak jóindulattal ment át.

a szégyenruha feljogositja
helyedbe megse állnék
na ellépek régen fordult már be 7ezer fölé
good bye kitty

helyedbe megse állnék

na ellépek régen fordult már be 7ezer fölé

good bye kitty

jáj tee.ne beszélj így róluk......

aha mindent megtehetnek múltkor egyik rosszul kelt és le akarta szedetni a fóliámat mert nincs benne a szám és a műbizonylat hozzá. A másik szólt rá hogy szabályos hagyd a picsába enged már el. Megköszöntem azt elhúztam.
A rendőr magyarországon bármit megtehet sajnos.
A rendőr magyarországon bármit megtehet sajnos.
mien végzettségről beszélsz? aztmondják ha 8álltalánosod van és jelentkezel rendörnek akkr valszeg már sok ember felettese leszel
olaj szürö csere

olaj szürö csere

a poén az szívóként 7,5 evett. majd turbosítás után bejáratáskor ugyanolyan vezetéssel mint szívó modban 6,5 liter lett. most bejáratás után ha végig tőlt 16 liter.

hali all!
ebben a rendőrös sztoriban egy nekem még mindig nem kerek.
mégpedig:hogy a picsába jön ahhoz a rendőr /hiszen nem ez a végzettsége,feladatköre,stb/,h felülbíráljon egy műszaki,z.k. vizsgát,engedélyt???
vagy ŐK már mindent megtehetnek??akkkor végezzen állapotfelmérést,tax becslést,sőt apróbb szervízszolgáltatásokat is pl:olaj,szűrő cserék stb...egyszóval röhejesnek tartom
ebben a rendőrös sztoriban egy nekem még mindig nem kerek.
mégpedig:hogy a picsába jön ahhoz a rendőr /hiszen nem ez a végzettsége,feladatköre,stb/,h felülbíráljon egy műszaki,z.k. vizsgát,engedélyt???
vagy ŐK már mindent megtehetnek??akkkor végezzen állapotfelmérést,tax becslést,sőt apróbb szervízszolgáltatásokat is pl:olaj,szűrő cserék stb...egyszóval röhejesnek tartom
mondjuk nekem is volt még egy két tervem a kocsival de leállok mert eddig megúsztam a rendőrt a műszakit a kpm-et is. Nem akarom hogy rámszálljanak úgyhogy leállok a tuninggal.
mondom nemkell idegeskedni majd lesz vmi, sőt lessz ez még igyse
nemfogja a nép eltürni ha évente lessz vizsga és drágábban is szal nemkell aggódni

nemfogja a nép eltürni ha évente lessz vizsga és drágábban is szal nemkell aggódni

a turbó miatt eszik többet?

engem egyedül a jövedéki adó a benzinnen mozgat. Mivel turbos a gép. megeszi a 16 litert is.

Csak megjegyeztem, hogy ha ezek az emberek összehozzák a műszakit a zöldkarival, biztos hogy nem lessz ócsóság...erre a nyakamat teszem...
kis dolgoknak is örülni kell.
Amugy adóviszatérítés azért nem érdekel mert fősulira álami levelezőn vagyok nem fizetek semmit így nem is kell visszaigényelnem. Lakáskölcsönöm van de LTP-s amire meg marad a kedvezmény. Az egészségpénztáramat és a nyugdíjt a cégem fizeti így az adókedvezmény itt sincs mert nem az én béremből volt levonva.
Ugyhogy tényleg nem mozgat az adókedvezmény.
Amugy adóviszatérítés azért nem érdekel mert fősulira álami levelezőn vagyok nem fizetek semmit így nem is kell visszaigényelnem. Lakáskölcsönöm van de LTP-s amire meg marad a kedvezmény. Az egészségpénztáramat és a nyugdíjt a cégem fizeti így az adókedvezmény itt sincs mert nem az én béremből volt levonva.
Ugyhogy tényleg nem mozgat az adókedvezmény.
ja
amig arra megtudunk venni kocsit hogy szétbombázzuk
na megyek meghúzom a harangot

vagy másnem kivonatjuk aztán ezt is csak itt a hegyben használjuk rugatásra

Örülök amugy ha téged az a 3000 forint megmozgat amit nyersz vele
vagy akár jövőre a havi 10-15 , főleg hogy nem lesznek adókedvezmények amikből azért a 130e simán összejött
ismét jól megláttad a dolog másik oldalát, persze téged aki a kocsiba lövi az összes pénzt, nem mozgat gondolom semmi lakásvásárlási, felújítási stb dolog után igénybevehető kedvezmény
sorry....
bár erre is nyugodtan mondj valamit
ha kell én elhordom évente a gépet műszakira oszt jóvan :)
remélem senki nem bántott meg senkit, jesua üzeni kjutibinek, hogy még mindig a szívében él

bár erre is nyugodtan mondj valamit

ha kell én elhordom évente a gépet műszakira oszt jóvan :)
remélem senki nem bántott meg senkit, jesua üzeni kjutibinek, hogy még mindig a szívében él

1, ha egyáltalán behozzák
2, ha duplája lesz a vizsga
de én naiv vagyok és ezt nem írták sehol és hiszek a mesében és lehet az egészből semmi se lesz.

2, ha duplája lesz a vizsga
de én naiv vagyok és ezt nem írták sehol és hiszek a mesében és lehet az egészből semmi se lesz.

meghuzod a kart feljebb pattanik a motorháztető azt már nem is takar ki annyit, a kép erejéig jólesz ugyis:D
sztem ne emeld fel amugy, majd lesz valahogy, idegeskedés hiján is azlesz amit eldöntenek, de a kiskapuhoz lesz kulcs hidd el
sztem ne emeld fel amugy, majd lesz valahogy, idegeskedés hiján is azlesz amit eldöntenek, de a kiskapuhoz lesz kulcs hidd el

már most is az volt nekem és 12 ezer folt a műszaki vizsga a nem engedélyezett átalakítások pótdíja 5 ezer volt így fizettem 17 rúgót cakk pakk. És a szemlelapot vinnem kell ha a rendőr cseszeget akkor műszakin átengedték a cuccott.(persze átnézték hogy van felrakva meg ilyesmi).
de gondolom a rendőr ha akar szarik a papíromra.
de gondolom a rendőr ha akar szarik a papíromra.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
nekem egy hete volt egy sztorim velük.
szar passzban voltam.legelső vagyok a lámpánál,mögöttem jön walker.kikerültem a buszmeget,ez a büdös fasz meg beáll mellém a buszmegállóba.zöld,elkezdi lőni az octaviának.én meg utána refivel,ködössel.köv lámpánál beáll a buszsávba,csak lassítottam mellette,meg intettem,h ejnye bejnye.de ha én csináltam volna azt amit ő........gecik