Január 1-től összevonják a környezetvédelmi kártyát a műszaki vizsgával. A hírek szerint ezért a 12 évnél idősebb autók tulajdonosai rosszabbúl járhatnak mivel évente kell műszaki vizsgára vinni az autót.
Bevezethetik ezt?
Felhábotítónak tartom!!!!
Aki tud konkrétumokat a jövőben erről kérem hogy írjon ide, vagy akkor is ha véleménye van.
metróra jaja.hülye voltam én is,3 hónapon át metróztam,aztán rájöttem,kb egy hónapja,h van egy buszjárat,ami sokkal gyorsabb,nem kell jegy,bérlet sem.ha jön a kaller leszarom,jegy?nincs!személyi?nincs!ennyi
Az alapötlet amúgy nem lenne rossz ha belegondolunk mert sok rossz fostalicskát ki lehet így szűrni.. DE a minőség nem kortól függ, de másként meg objektíven külsősként nem lehet megítélni szerintem... Vagyis autó kora?! OK akkor gyere évente... Közben pl Nilo féle gépek azért ugyan jobb állapotban vannak mint egy dinnyés-piacos rozsdaboglya
hidd el, hogy van olyan, aki leszarja, nem fogja föl, vagy nem akarja felfogni, hogy ez lesz. Ha esetleg történne itt valami drasztikus változás....adócsökkentés és társai... az munkáltatók ugyan úgy lenyelnék a pénzt, a munkavállalónak ugyanúgy nem lenne becsülete, ugyanúgy leszarnák, mint ma és ott húznák le, ahol csak tudnák, és nem lehet ellene mit tenni. Ennyi idő elteltével a fejekben már nem lehet rendet teremteni, mindenki hozzászokott a bűnözéshez és a másik átbaszásához. Ez az ország már csak vegetálni fog a jövőben, a kérdés már csak a következő, hogy meddig?
vazz, többször járt már le csütörtökön a bérletem...modnom hétvégén úgyse megyek inni, akkro nem veszek majd csak hétfőn...persze pont jöttek a geci...namost mire beérek egyetemre kell busz sokmegálló, villamos sokmegálló, metro sok...villamos sok..
na visszafelé a villamoson nem volt mit tenni, de felajánlotta h vehetek töle jegyet 400é, hámonodm jólesz.
aztá néztem a híradót szombaton aztá bennevoltak h saját zsebre nyomultak
Amúgy én nem vagyok pesti, viszont hetekig hónapokig jártam 4-6ossal és amikor hullámzóan mentem azon a vonalon volt h. kétszer találkoztam ellenőrrel és csak kétszer voltam összvissz villamoson, mert nem voltam sokáig pesten :D szóval nem lehet ezeknél tudni
igazából metróra kell valami, mert ott az orkok általában köcsögösködnek. Amúgy teljesen felesleges bármit is venni buszra villamosra. Kedvencem, amikor ferihegyen felszáll a sok turista, és szorgalmasan lukasztgatnak. Én rögtön azzal kezdeném a budapesti utikönyvben, hogy este ne vegyél jegyet, mert nincsen ellenőrzés, valamint ha az ellenőr megüt, merj visszaütni nem lesz belőle semmi baj.
Röviden szólva én is így látom, hogy pár év és az ország durván szét fog esni, lehet itt szidni az aktuális rendszert... Jobb v bal. jobbik v. balabbik"
órákat,ékszereket?