Jan. 1-től évente műszaki???
aktuális téma

Január 1-től összevonják a környezetvédelmi kártyát a műszaki vizsgával. A hírek szerint ezért a 12 évnél idősebb autók tulajdonosai rosszabbúl járhatnak mivel évente kell műszaki vizsgára vinni az autót. Bevezethetik ezt? Felhábotítónak tartom!!!! Aki tud konkrétumokat a jövőben erről kérem hogy írjon ide, vagy akkor is ha véleménye van.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ők teszik is.

Na itt a hiba... Sokan így állnak hozzá csak van aki magasabbra szintre jut ők a politikusok...
Azért amíg nincs bevétele lehet hogy sápolnak így is úgy is de szarból nem lehet várat építeni...
Azért amíg nincs bevétele lehet hogy sápolnak így is úgy is de szarból nem lehet várat építeni...

a héten bukott a gabonabiznisz. Apeh talált valami számlagyárat... több, mint 1 milliárd ft adót elsumákoltak 2 év alatt.
Na ez az igazi szopás.

ők csinálták/ják jól.én is ezt tenném a helyükben...

egy a lényeg minden ugyanúgy a vizsgáztató személyen múlik, esetleg a pénztárcádon...
pstc2001
2009. július 17. 22:24

ezt a részét nem vágom,de remélhetőleg -kis hazánkra jellemzően:)-maradnak "megoldások".
Persze van egy ilyen része is a dolgoknak...
Az tény, hogy ha durván nagyon húz az ember és összefog pár emberrel egy "adótanácsadóval" akkor itthon egész szép pénzeket lehet "találni"... Lásd Prinz Gábor, vagy Sas József ügyek de még sorolhatnánk...
Az tény, hogy ha durván nagyon húz az ember és összefog pár emberrel egy "adótanácsadóval" akkor itthon egész szép pénzeket lehet "találni"... Lásd Prinz Gábor, vagy Sas József ügyek de még sorolhatnánk...

Nekem mamám Nyirpazonyi, vannak ukrán rokonaim is , de szlovák egyszerőbb!!!!!
persze van igazság több oldalról...
De nekem ne mond már ha a politikusok nem lopnak akkor majd a "jómunkás" ember majd nem okoskodik az üzemanyaggal.. Ne legyünk már álszerények... Ez nem a felsővezetőktől függ hanem alapvetően a nevelésektől hogy mit kap az a Herpeszes Ödönke pár évesen az apjától meg anyjától...
Sokan csak azért küldik a gyereket államigazgatásba mert "az biztos" és közben a közösbe pont ő nem tesz semmit... Bocs ha sértek valakit az én (volt) csajom is államigazgatásban dolgozik... Na de érted...
De nekem ne mond már ha a politikusok nem lopnak akkor majd a "jómunkás" ember majd nem okoskodik az üzemanyaggal.. Ne legyünk már álszerények... Ez nem a felsővezetőktől függ hanem alapvetően a nevelésektől hogy mit kap az a Herpeszes Ödönke pár évesen az apjától meg anyjától...
Sokan csak azért küldik a gyereket államigazgatásba mert "az biztos" és közben a közösbe pont ő nem tesz semmit... Bocs ha sértek valakit az én (volt) csajom is államigazgatásban dolgozik... Na de érted...

pedig van, aki nem lopja, mert ha lopná, akkor másnap nem kellene már jönni dolgozni. És azért a mai világban munkát találni....

a műszaki vizsgáról annyit:
tulajdonképpen csak a program változik, ugyanaz a helyzet mint két éve... a rendszer dönti el, hogy mehet-e az autó, de az adatokat ugyanúgy a műszakiztató szerelő viszi be, R-GO nem változik semmi, ami még jó lesz, hogy vizsgákon nem kell egy vizsgabiztosnak kimenni és aláírni, hanem maga a szervízfőnök teheti majd meg... szóval műszakinál nó para
tulajdonképpen csak a program változik, ugyanaz a helyzet mint két éve... a rendszer dönti el, hogy mehet-e az autó, de az adatokat ugyanúgy a műszakiztató szerelő viszi be, R-GO nem változik semmi, ami még jó lesz, hogy vizsgákon nem kell egy vizsgabiztosnak kimenni és aláírni, hanem maga a szervízfőnök teheti majd meg... szóval műszakinál nó para
Na nekem mára vége...
Joccakát mindenkinek.
Joccakát mindenkinek.

Ezzel semmi ujjat nem mondtál de azt ne felejtsd el hogy a fejétől büzlik a hal!
pstc2001
2009. július 17. 22:19
nekem ukrán...sötét ablakokkal...és az lesz a rendszámon nyikoláj

én is ezt fogom csinálni.jóanyámék úgy neveltek,legyek szorgalmas,becsületes és akkor de jó lesz....mondom én:a FASZT!!!lopni,csalni ,hazudni kell...nem,h meggazdagodj,hanem,h megélj...szánalmas,ahol tart ez az ország
Nekem szlovák renszámom lessz a vegen!!!!!!!!!!

Most nagy okosságokba nem akarok és nagyon nem is tudok belemenni.
Maradjunk azon a vonalon, hogy egy jókora generáció nőtt és nő fel úgy, hogy ami nincs lebetonozva azt vinni kell..
Nekem ne mond, hogy a gépjárműsofőrök nem lopják a gázolajat és nagyon nem állami cégektől és nem is milliárdos cégektől...
Ezt csakúgy halkan jegyezném meg, hogy azért néha szerényebben is lehetne anyázni a felső-vezetőket, mert a kisember is kilopja a szemét a másiknak..

Maradjunk azon a vonalon, hogy egy jókora generáció nőtt és nő fel úgy, hogy ami nincs lebetonozva azt vinni kell..
Nekem ne mond, hogy a gépjárműsofőrök nem lopják a gázolajat és nagyon nem állami cégektől és nem is milliárdos cégektől...
Ezt csakúgy halkan jegyezném meg, hogy azért néha szerényebben is lehetne anyázni a felső-vezetőket, mert a kisember is kilopja a szemét a másiknak..

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!