MŰSZAKI VIZSGA
aktuális téma

Tud valaki olyan embert, akik tutira levizsgáztatja a verdát?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ja, és nem műszakira vitte, csak megkérdezni hogy ha jön műszakira addig mit kell rajta átvariálni...
Jah, mondjuk a kékes szinű első izzókat kivetették, azt se dijazzák... Szerintem ha nem biztos valaki abban, hogy az Angel Eyes stb átmegy-e, odamegy és megkérdi, nekem is igy volt anno: a szerelő odavitte, nem is ismerte őket, és megmondták hogy Paragi spordob nagy hanggal átmegy, morci elől átmegy, kékes izzó elől nem megy át, sötétitett hátsó lámpa nem megy át... stb. Kérdezni ingyért van...
Amúgy meg olyan szerelőt kell keresni, aki mindig ugyanoda viszi a kocsikat m
szakira, és már van egy jó kapcsolata a szakikkal. Nála ugyanaz átmegy műszakin, ami mondjuk nálad mint mezei autósnak már nem, tehát egy része "pofára" megy, van amiért a szerelő se fizet hogy átengedjék csak ismerik ezért szemet hunynak egy-egy kőfelverődésnek a szélvédőn vagy egyéb apróságoknak...
szakira, és már van egy jó kapcsolata a szakikkal. Nála ugyanaz átmegy műszakin, ami mondjuk nálad mint mezei autósnak már nem, tehát egy része "pofára" megy, van amiért a szerelő se fizet hogy átengedjék csak ismerik ezért szemet hunynak egy-egy kőfelverődésnek a szélvédőn vagy egyéb apróságoknak...
Első morciba KPM nálam a volt Vectrámnál nem kötött bele... Elméletileg a sötétitett lámpákat nem dijazzák, nekem a hátsót műszakira ki kellett cserélnem simára, az első morci meg nem érdekli őket... Csak feljebb ne világitson a lámpád az előirtnál.
nekem azt mondta a karosszériás, hogy a hátsón maradhat nekem is. azzal nem foglalkoznak. előről meg amúgy is le kéne szedni, mert a bal oldali kitört. én is szenvedek, hónap végén vizsga. 50es átmenő rendszer katalizátor nélkül, 88as dobbal, fólia, nincs hátul biztonsági öv, morcosítás, meg hát baleset miatt újraépítés is sürgős lett. de ha minden jól megy, majd csak a morcosításba, meg a katalizátorba tudnak belekötni... aztán majd meglátjuk...
Sziasztok!
Szerintetek mit kellene okosítanom a gépen, hogy átmenjen a műszakin? Első ablakok gondolom cserések.
Szerintetek mit kellene okosítanom a gépen, hogy átmenjen a műszakin? Első ablakok gondolom cserések.
hali. nekem benne volt az angel mikor vizsgázott, nem szoltak semmit.
ha van a cuccon E betü akkor nem kötnek bele...elvileg
ha van a cuccon E betü akkor nem kötnek bele...elvileg

Dodge88
2008. február 02. 19:04
Szia!
Tudtommal ha valami nem gyári a gépen akkor nem megy át, hiába van róla papír. Pl. ha nem a gyári kerekek vannak rajta már meg is bukott. Ami viszont érdekes, hogy a sportdobért nem buktatnak. Hiába
100 db-el üvölt nem érdekli őket. Legyen érvényes zöldkártya és kész. Nekem csak dob van rajta (még) de simán átment KPM-es vizsgán...
Tudtommal ha valami nem gyári a gépen akkor nem megy át, hiába van róla papír. Pl. ha nem a gyári kerekek vannak rajta már meg is bukott. Ami viszont érdekes, hogy a sportdobért nem buktatnak. Hiába
100 db-el üvölt nem érdekli őket. Legyen érvényes zöldkártya és kész. Nekem csak dob van rajta (még) de simán átment KPM-es vizsgán...
Hali!
Azt megtudná nekem valaki mondani, hogy nekem a lexus lámpáimba bele köthetnek-e müszaki vizsgán?
Kell-e hozzá valami papír vagy sem?
Előre is köszi!
Azt megtudná nekem valaki mondani, hogy nekem a lexus lámpáimba bele köthetnek-e müszaki vizsgán?
Kell-e hozzá valami papír vagy sem?
Előre is köszi!
Ettől függetlenül elképzelhető, hogy lesz olyan, akinek belekötnek. Az enyémet is simán átengedték az uccsó műszakin. Igaz, akkor még csak egy kivezetésem volt, nem tudom mit szólnának a duplához. Sőt, az ültetőrugóimmal se törődtek.
Dodge88
2007. május 25. 19:33
sziasztok!
megérdeklődtem márkaszervízbe (ők csinálják a műszakizást + felkészítést): akármilyen sportdob lehet rajta csak produkálja a gyári/megengedett emissziós értékeket. hogy milyen hangos az sem számít.
csak azért írom le, mer hátha valakinek jóljön ez az infó....
megérdeklődtem márkaszervízbe (ők csinálják a műszakizást + felkészítést): akármilyen sportdob lehet rajta csak produkálja a gyári/megengedett emissziós értékeket. hogy milyen hangos az sem számít.

Köszi a segítséget!
Mindenképp írok ha van valami fejlemény!
De mostmár én is megyek aludni mert fáradt vagyok, de ez szerintem látszik is az írási hibáimból!

Mindenképp írok ha van valami fejlemény!
De mostmár én is megyek aludni mert fáradt vagyok, de ez szerintem látszik is az írási hibáimból!

Csak nehogy te is kifogjál egy iylen macerásabb vizsgaheylet!

kíváncsi leszek hogyan oldódik meg. Ha megvan kérlek látogass el az odalamra, érdekelne nagyon!!! Tanulhatok belőle.
köszi
Illetve holnap műszakink van, majd a vizsgabiztosunktól kérdezősködök, meg a tanusítványadóm eredetiségvizsgáztat is, majd érdeklődöm. Hátha tudnak valami jó tippet adni.
megyek, álmos vagyok.
köszi
Illetve holnap műszakink van, majd a vizsgabiztosunktól kérdezősködök, meg a tanusítványadóm eredetiségvizsgáztat is, majd érdeklődöm. Hátha tudnak valami jó tippet adni.
megyek, álmos vagyok.
Csak erre amikor, ezzel az ötlettel visszamentem az okmányirodába (1 óra várakozás után) megint elhajtottak, hogy ők márpedig nem firgálgatnak bele mindenfélét a forgalmiba!

Egyébként nekem is el van írva az alvázszámom, WF0... helyett WFO.. van beírva, de még soha senkit nem érdekelt szerencsére... Azt hiszem már a forgalmi kiállításakor is megreklamáltam, de csak legyintett a hölgy......
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Jól végigkérdezem a dolgokat, aztán ha túl sok a probléma, akkor megy máshova...