MŰSZAKI VIZSGA
aktuális téma

Tud valaki olyan embert, akik tutira levizsgáztatja a verdát?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
azért ezzel a témával vigyázzunk ki tudja ki fogja ezt még olvasni. Szerintem
pénzbírság, a forgalmi meg az okmányirodába kerül és csak akkor kapod vissza ha van friss műszaki
mi van akkor ha igazoltatáskor derül ki hogy lejárt a műszaki és a rendőr elveszi a forgalmit?
lucifer207
2008. október 13. 18:21
szia...szerintem akkor is nagy botrány lenne,ha lennének szabályok.Van akinek a drága plussz cuccok nem nagy kiadások,de vannak akiknek a kisebb érték és mélyen zsebbe vág.Ha törvény lenne,mindig lenne olyan réteg,aki valamiért a nemtetszését fejezi ki...megjegyzem jogosan.Ezektől független én nem szeretem,ha fű alatt megy át egy gép a műszakin......számomra ez azt jelenti,valami gáz van vele és balesetveszélyes vagy valamelyik része nem biztonságos.Persze...itt is vannak kivételek egyértelmű......Fő ami a fő....mindig lesznek gondok a tuninggal

TicTac
2008. október 13. 18:14
...ahogy a környezetvédelmi felülvizsgálatnak sincs, fuldoklom a friss műszakis, friss zöldkártyás ezer forintos zománccal lefestett, kikalapált karosszériás IFAk meg Ducatok mögött........
Az autómban kakaskukorékolás kürt, tűzveszélyes lehet... a TÜV-ös Parragi dobbal az autóm túl hangos, a LLumar fóliákról nincs műbizonylat.
Nem gyóóó, aggyá kenőpénzt öcsisajt.
A kürtöt én raktam be, olyan precíz forrasztás, érintésvédelem, kábelminőség hogy még a gyári riasztó -amúgy azonos gyártmányú-, nForcer kürtje is irigykedik az új tesó láttán.
A chopperek, mint a kopterek, persze nem zavarnak semmit és senkit...
A fóliámnál jobb minőségűt nem nagyon találni, hát mit ad isten nincs róla plasztikkártya, nincs benne szám, papír, mert amikor csinálták még nem dívott. Hú, hogy azóta sem hólyagosodott fel, és én vígan kilátok? Nem baj, a szabály az szabály.
Na ezért vagyok én is ott lassan, hogy fogom, átalakítom minden lószar nélkül tovább, hamár így is úgy is kamuvizsga kell minden apró szar miatt.
A lúd legyen kövér.
A szabályok pedig legyenek végre szabályok, s a törvények törvények. Tudniillik, anno az ember ezeket azért találta ki, hogy jobb legyen. Az emberi közösségek, az ország/világ népének java része valamit helyesnek talál, azt írjuk le, legyen úgy. Tartsuk be. A szabály- és törvényi rendszer a köz javát kéne szolgálja.
Azt szolgálja?
...ugye. És még hány témában, az élet minden szegmensében, egyre nehezebb lesz tőlük.

Az autómban kakaskukorékolás kürt, tűzveszélyes lehet... a TÜV-ös Parragi dobbal az autóm túl hangos, a LLumar fóliákról nincs műbizonylat.
Nem gyóóó, aggyá kenőpénzt öcsisajt.
A kürtöt én raktam be, olyan precíz forrasztás, érintésvédelem, kábelminőség hogy még a gyári riasztó -amúgy azonos gyártmányú-, nForcer kürtje is irigykedik az új tesó láttán.
A chopperek, mint a kopterek, persze nem zavarnak semmit és senkit...
A fóliámnál jobb minőségűt nem nagyon találni, hát mit ad isten nincs róla plasztikkártya, nincs benne szám, papír, mert amikor csinálták még nem dívott. Hú, hogy azóta sem hólyagosodott fel, és én vígan kilátok? Nem baj, a szabály az szabály.
Na ezért vagyok én is ott lassan, hogy fogom, átalakítom minden lószar nélkül tovább, hamár így is úgy is kamuvizsga kell minden apró szar miatt.
A lúd legyen kövér.
A szabályok pedig legyenek végre szabályok, s a törvények törvények. Tudniillik, anno az ember ezeket azért találta ki, hogy jobb legyen. Az emberi közösségek, az ország/világ népének java része valamit helyesnek talál, azt írjuk le, legyen úgy. Tartsuk be. A szabály- és törvényi rendszer a köz javát kéne szolgálja.
Azt szolgálja?
...ugye. És még hány témában, az élet minden szegmensében, egyre nehezebb lesz tőlük.

TicTac
2008. október 13. 18:03
Attól függ, hova viszed.
Ha az Octaviamat átvariálom ahogy akarom, a hátsó futómű nem a fix hidas dobfékes lesz, hanem a komolyabb tárcsás. Elviszem a helyi Skodához vagy mondok két másik korrekt csapatot ahol nem játszik a csúszópénz, úgy nem engednek át hogy sicc ne biztos.
Annak ellenére, hogy az autóm biztonságát növelte. Csak igaz ami igaz, ha nem megfelelően lett beszerelve, akkor halált okozhat, veszélyes.
Az megint más kérdés, hogy a jelenlegi szabályozás milyen, a körülmények a korrupció milyen, de azért lássuk be, ha mindenki úgy alakíthatná a kocsit ahogy akarja, értelme nem lenne a műszakinak...

Az megint más kérdés, hogy a jelenlegi szabályozás milyen, a körülmények a korrupció milyen, de azért lássuk be, ha mindenki úgy alakíthatná a kocsit ahogy akarja, értelme nem lenne a műszakinak...

wazze,az kurva messze van
mennyi lenne amúgy?

témára a válasz: én tuok. bcsaba és környékén.
mármint kinek privi

nagyon 1szerű,még nincs kész az autóm és azzal a motorral sem menne át sztem.

Nem értelek meg titeket, akik így műszakiztatnak.. Miért éri meg?
szasztok,tud valaki levelező tagozatos vizsgát Bp-en?

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!