MŰSZAKI VIZSGA
aktuális téma

Tud valaki olyan embert, akik tutira levizsgáztatja a verdát?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése

Pécsett az Autóklub vizsgaállomásán.
Netán egy új BMW?

szerintem nyugodtan tedd közzé hogy hol történt, hogy más ne járjon így, meg amúgy is, rohadjon meg az ilyen, megnézném az ő autójukat hány ponton buknának meg egy komolyabb vizsgán!
Mássz a képében.
Tulajdoni társadalom van, így felelősség is.
Ha még mellé demokrácia, akkor nem áll a tőrvény felell.
Sok sikert.
Tulajdoni társadalom van, így felelősség is.
Ha még mellé demokrácia, akkor nem áll a tőrvény felell.
Sok sikert.

Attól, hogy van rajta két csík, már nascar autónak nézik. Mert ez a gondolkozás mód beteges.
De igazából annyira mindegy minek nézik. Attól, hogy neki tetszik vagy sem, megbuktatja vagy sem. NEM KELL RONGÁLNI !!!!! A törvény bünteti. 10e forint alatt szabálysértés, felette bűncselekmény.
Isten szerelmére. Ez másnak a tulajdona.
Hol tart a világ, mikor más személyes tulajdonát valaki önkényesen rongálhatja.
Mi hatalmaz fel bárkit is arra, hogy egy másik ember tulajdonához a munkáján kívül, vagy azzal visszaélve megrongálja más tulajdonát.
De majd úgyis megérti amikor itt lesz az ideje, hogy ezt nem lehet büntetlenül megtenni.
De igazából annyira mindegy minek nézik. Attól, hogy neki tetszik vagy sem, megbuktatja vagy sem. NEM KELL RONGÁLNI !!!!! A törvény bünteti. 10e forint alatt szabálysértés, felette bűncselekmény.
Isten szerelmére. Ez másnak a tulajdona.
Hol tart a világ, mikor más személyes tulajdonát valaki önkényesen rongálhatja.
Mi hatalmaz fel bárkit is arra, hogy egy másik ember tulajdonához a munkáján kívül, vagy azzal visszaélve megrongálja más tulajdonát.
De majd úgyis megérti amikor itt lesz az ideje, hogy ezt nem lehet büntetlenül megtenni.
ha nem úgy nézne ki mint egy nascar autó, ebből kifolyólag nem skatulyáztak volna be idióta hülyegyereknek téged, hidd el hogy leszarnák ezeket a dolgokat
Egy kis adalék, hogy mit csináltak a kocsival műszaki vizsgán.
Ott kezdődött, hogy a kipufogó miatt elsőre visszadobták. Aszongya, hogy poroltóból van.
Legalább annyi műszak érzék lenne bennük, hogy egy saválló lemezből készült egyedi dobot, de legalább a formát egy ovális és egy henger közt meg tudja különböztetni.
Na mind 1, jogos mivel nem bevizsgált dob, fel tettem egy gyárit.
Második menetben:
1., Nem záródik az ajtó:
Persze mivel úgy b@szta be, hogy visszapattant a vasról.
Érdekes, hogy a szerelőm ott előttük betudta csukni 2cm-ről leheletnyi erővel.
Válasz:: Ez egy öreg skoda, nem így kellene csukódnia. Nem így szokott.
(Lehet, hogy rosszul gondlom, de nem gyengén kellene elsőre próbálkozni és csak ha nem megy akkor erősebben.)
(Másik, hogy attól mert valami nem 3-4 éves, nem feltétlenül szar. Sok 3-4 éves szarabb mint egy olyan öreg amivel foglalkoznak)
Eredmény: Eltört két ajtóban a kilincs emelőrúd végén lévő műanyag fül, ami után már tényleg nem nyílt ki.
2., Nem gyári a légszűrő ház:
Tényleg nem az. Egy felicia légszűrő háza van bent ami betét szűrős és nem henger alakú mit a régi.
- A karburátor szívótorok és a ház közti alu gégecsövet szétszaggatták. A karburátoron lévő átalakítóház rugót kiszedték és a tartólemezt elhajtogatták.
(Ezt nem tudom érdemben kommentálni.)
3., Nem tekerhető az ablak, és hiányoznak a tekerők.
-Persze mivel elektromos ablak van bent.
Válasz: Ez nem széria felszereltség egy ilyen idős skodában.
(Mit mondjak. valóban nem az)
És még egy kis érdekesség:
Amikor elvittem a kocsit pöcc röff, indult 4 henger, szép alapjárat. Úgy ahogy minden normális átlag autónál lennie kell.
Mikor visszajött:
Kettes henger nem megy, karbi állító csavarok eltekergetve (jelölve vannak). Szivató kiakadva, külső helyzetben.
Eredmény: Beköpte a 2. henger gyertyáját, és csak 3 henger ment.
(Pucolás és karbi vissza állítás után ismét pöcc röff indul és van ereje is.)
4., Valahogy 12 km alatt elfogyott 25kilóméterre elég benzin.
(Oka valószínűleg, szívatóval vagy 5-6 ezerig forgatták egy helyben, ha nem szelep becsörgésig.)
Sajnálom, hogy a gumikopást nem tudom ellenőrizni. Még az is lehet, hogy a parkolóban meg forgatták a kocsit.
Ezek után mit gondol az illető megúszhatja büntetlenül.
Hát nem. a neve és a munkahelye már megvan..... A többit a képzeletetekre bízom.

Nem arról van szó, hogy ne találhatna olyat amiért megbuktathatja, DE KÉREM SZÉPEN EGY MŰSZAKI VIZSGÁN EGYÉRTELMŰEN RONGÁLNI !!!!!!
Irigységből, rosszindulatból, élvezetből....?
Ott kezdődött, hogy a kipufogó miatt elsőre visszadobták. Aszongya, hogy poroltóból van.
Legalább annyi műszak érzék lenne bennük, hogy egy saválló lemezből készült egyedi dobot, de legalább a formát egy ovális és egy henger közt meg tudja különböztetni.
Na mind 1, jogos mivel nem bevizsgált dob, fel tettem egy gyárit.
Második menetben:
1., Nem záródik az ajtó:
Persze mivel úgy b@szta be, hogy visszapattant a vasról.
Érdekes, hogy a szerelőm ott előttük betudta csukni 2cm-ről leheletnyi erővel.
Válasz:: Ez egy öreg skoda, nem így kellene csukódnia. Nem így szokott.
(Lehet, hogy rosszul gondlom, de nem gyengén kellene elsőre próbálkozni és csak ha nem megy akkor erősebben.)
(Másik, hogy attól mert valami nem 3-4 éves, nem feltétlenül szar. Sok 3-4 éves szarabb mint egy olyan öreg amivel foglalkoznak)
Eredmény: Eltört két ajtóban a kilincs emelőrúd végén lévő műanyag fül, ami után már tényleg nem nyílt ki.
2., Nem gyári a légszűrő ház:
Tényleg nem az. Egy felicia légszűrő háza van bent ami betét szűrős és nem henger alakú mit a régi.
- A karburátor szívótorok és a ház közti alu gégecsövet szétszaggatták. A karburátoron lévő átalakítóház rugót kiszedték és a tartólemezt elhajtogatták.
(Ezt nem tudom érdemben kommentálni.)
3., Nem tekerhető az ablak, és hiányoznak a tekerők.
-Persze mivel elektromos ablak van bent.
Válasz: Ez nem széria felszereltség egy ilyen idős skodában.
(Mit mondjak. valóban nem az)
És még egy kis érdekesség:
Amikor elvittem a kocsit pöcc röff, indult 4 henger, szép alapjárat. Úgy ahogy minden normális átlag autónál lennie kell.
Mikor visszajött:
Kettes henger nem megy, karbi állító csavarok eltekergetve (jelölve vannak). Szivató kiakadva, külső helyzetben.
Eredmény: Beköpte a 2. henger gyertyáját, és csak 3 henger ment.
(Pucolás és karbi vissza állítás után ismét pöcc röff indul és van ereje is.)
4., Valahogy 12 km alatt elfogyott 25kilóméterre elég benzin.
(Oka valószínűleg, szívatóval vagy 5-6 ezerig forgatták egy helyben, ha nem szelep becsörgésig.)
Sajnálom, hogy a gumikopást nem tudom ellenőrizni. Még az is lehet, hogy a parkolóban meg forgatták a kocsit.
Ezek után mit gondol az illető megúszhatja büntetlenül.
Hát nem. a neve és a munkahelye már megvan..... A többit a képzeletetekre bízom.

Nem arról van szó, hogy ne találhatna olyat amiért megbuktathatja, DE KÉREM SZÉPEN EGY MŰSZAKI VIZSGÁN EGYÉRTELMŰEN RONGÁLNI !!!!!!
Irigységből, rosszindulatból, élvezetből....?
jól van na jól megaszondtam...
de ha nem látszik a helye, akkor nem keresik, föleg nem közuti ellenőrzésnél...

de ha nem látszik a helye, akkor nem keresik, föleg nem közuti ellenőrzésnél...
fujd le rendesen az autó, és akkor valszeg észre s eveszik

Azonnal szigorított KPM ha kiszúrják :D
Hali!!
Ha az oldalindexet eltüntetem átmegy az autó a müszakin?vagy valami "hivatalos" problémám származhat belöle?rendör kpm...
Ha az oldalindexet eltüntetem átmegy az autó a müszakin?vagy valami "hivatalos" problémám származhat belöle?rendör kpm...
Detto... titkos info.. mezei user nem fér hozzá ilyenekhez, jobb ha minél kevesebben tudják hol van csókos vizsga.. ha igény van rá, akkor kocsi bennfentesnek odaad, én meg délutánra másnapra vizsgával visszaadja..
Ezt most igy nem értettem...
írok privátot pill.
írok privátot pill.
Csak keményen, az élet is keményedik.

senki nem ad ki vonalat... én sem...ha kell elviszem a verdát ha nem akkor nem csinálunk semmit
Hát én kérdeztelek, hogy mi lesz még, de eddi csak ennyit mondtál

azt tudom, csak azt nem, hogy hol. -:(
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
amúgy grat az autóhoz látszik hogy sok melód van benne