MŰSZAKI VIZSGA

Témakör: Real life
aktuális téma
MŰSZAKI VIZSGA

Tud valaki olyan embert, akik tutira levizsgáztatja a verdát?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Adam Vito
2011. június 14. 19:08
Amúgy meg pofára megy mint a borotvahab... Túl sokkal nem vámolnak meg, mielőtt lerakod a forgalmit az asztalra, egy kérdést megér, hogy mikor és hol mennyit kell fizetni, mert nem emlékszel mennyiért megy a vizsga... Azt' ott érzékeled a mátyások mennyiségét :D
Adam Vito
2011. június 14. 19:04
2szer voltam ültetett autóval műszakin, idén köhögtem plusz 5k-t a műveletért pluszba, de jogos is volt, a sportdobom offon volt már rég... Úgyhogy... Lehet jobban jársz, ha bemész egy bimmer szalonba, legtöbb autószalonban van műszaki állomás is... A lényeg, hogy semmiképpen se NKH hely vagy ne oda, ahonnan kaptad a tiptyet a Zötletre:)
Noise
2011. június 14. 18:55
Hali! Február végén voltam műszakin. Nekem ugyan ültetve nincs az autóm, de vannak rajta szépségek. Ügyesen meg tudják csinálni, és nem is kértek el plusz pénzt. Mondjuk én egy nagy márkakereskedőhöz vittem az autóm. Ha érdekel melyik volt, szólj, s leírom privátban
YELLOW
2011. június 14. 18:37
először is olyanok írjanak, akiknek mostanában volt műszaki vizsga, illetve tudnak konkrétumokat a dolog menetéről.

jövőhónap eleje felé lesz esedékes és ma voltam bejentkezni. 22ezer lenne a műszaki.
ám azt mondta a csávó mikor meglátta, hogy ültetve van az autó, hogy arra hiába szereznék papírt, mert hogy nincs papír. mondom akkor elvileg nem lehet ültetve az autó? azt mondja nem. majd úgy fotózzák, hogy ne lehessen észrevenni. ezt valahogy nem értem/nem hiszem. az az érzésem, hogy plussz lóvéval akarnak csak lehúzni. én úgy tudom mind kipufra, ültetésre ilyenkre van papír, amit elfogadnak, pl mint a TÜV.
korábban ami volt 2 műszakin, sosem volt semmivel, de ugye idén megint van változás.
persze helyileg vagy a közelben érdeklődök még, hogy smint... mert egyszerűen vannak olyan eltérésű autók, amiket seemmipénzért nem engednének át. gondolom azoktól sem kérnek sokkal több plusz lóvét. az autóm műszakilag teljesen jó, azokhoz a szedett-vetett tákolmányokhoz képest, amik vannak az utakon. akkor azokkal mi a helyzet?
turbo79
2011. május 19. 17:37
Háy mindenki!

Valaki tudna segíteni műszakiban?
Az átalakítások bejegyzésével együtt. Privátba lehetőleg, köszönöm előre is.
PerecG3
2011. május 04. 15:34
kosza
2011. május 04. 15:24
Hy! Igaz az hogy megszűnt a forgalmiban a különböző színárnyalatok feltüntetése? Pl.: világos-sötétkék helyett csak kék, bézs helyett szürke...
csekesz
2011. április 19. 11:44
Sziasztok! Valaki nem tudna nekem segíteni, hogy hol tudnám leműszakiztatni kocsimat Tatabánya környékén? (úgy hogy át is menjen)
sityuka
2011. március 06. 23:18
aki tud segítsen!
sityuka
2011. március 06. 23:14
hát köszi! de azért bemegyek az örsre vagy az okmányiba hogy mivan???
nem akarom hogy cumi legyen belöle..
thaliaR
2011. március 06. 23:11
hy!

Mi kivonattunk 2 motort télire és nálunk maradt a forgalmi. Beleírták hogy x.x-y.y-ig kivonva. De lehet vigyáznak rá neki
sityuka
2011. március 06. 23:08
sziasztok. venni szeretnék egy kocsit,de a gazdi ideiglenesen kivonta a forgalomból mert nem használja,kinti meló stb. a rendszám , törzskönyv nála van, de a forgalmi az okmányirodában! ez igy helyes? hogy annak ott kell lennie???
sysqo
2011. március 04. 19:46
sziasztok! el lehet úgy vinni a kocsit műszakira, hogy hiányzik az első rendszám, de van igazolás okmányirodából, hogy folyamatban van a pótlása? vagy meg kell várni, míg megjön az új rendszám?
Daniel22
2010. szeptember 13. 18:46
szóval nem gáz ha nincs hátsó dob.......de a középső dob éppen ezért lett kicserélve nagyobbra h tompítson.....azon meg van engedélyszám. Akkor így nem köthetnek bele. Rendben. Köszi

Viszont jó lenne beméretni hogy hány dB. Csak nem tudom h mifelénk ezt hol lehetne
rambustibi
2010. szeptember 13. 18:37
Változtatott kipuffnál, kell az engedélyszám és mérnek dB is, ha az értékek jók akkor nincs probléma
Tudom, mert 1 hete szoptam meg és a gyárit fel kellett raknom, mert nem volt engedélyszám a nem gyárira
Daniel22
2010. szeptember 13. 18:32
Sziasztok

az lenne a kérdésem, hogy követelmény műszakin a 3 dob megléte? mert nekem jelenleg úgy van hogy katalizátor meg van, aztán a középső dob ki lett cserélve egy nagyobbra(benne van az engedélyszám) és utána csak egy cső megy végig mindenkét oldalra kihozva egy-egy dupla véggel. Szal hátsó dob nincs.
Aki csinálta a rendszert ő azt mondta h nem lényeg. Ha a károsanyag kibocsátása megfelelő illetve nem haladja meg a max dB értéket, akkor nincs gond, nem kötnek bele.

Vélemény? Vagy esetleg tapasztalat?
rambustibi
2010. szeptember 13. 18:29
gondolom a másikra a saját rendszámát át kell rakni
thebear
2010. szeptember 13. 18:26
keress vlaakit ugyanolyan kocsival. Aztán ő álljon be a külső fotókhoz......
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Összesen 689 találat 35 oldalon