NFS Pro-street

Témakör: Real life
aktuális téma
NFS Pro-street

még 6 nap van hátra.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
MelakH
2007. november 26. 13:42
Magyarba valami olyasmi van, hogy "MAZSOLA" "VERSENYZŐ" vagy a "KIRÁLY"
Na mi a királyt használtuk.
KACSAPULT
2007. november 26. 13:40
azt hol lehet beállitani hogy élethü legyen az irányitás röviden hoyg nehéz legyen??ne fékezzen le kanyaroknál meg társai?
Laguna L.
2007. november 26. 13:38
Nemtom, nekem ezekről az 'újdonságokról' mindig az jut eszembe, hogy nem sokkal a ProStreet jött ki a Forza2... és NAGYON sok dolog egyezik... sőt...
Laguna L.
2007. november 26. 13:36
Tök igaz! Ha parázni "akarsz", hogy összetörik és azt is akarod, hogy élethű legyen, legjobb, ha a valóságban vezetgetsz
MelakH
2007. november 26. 13:35
Pont ezt akartam mondani, hogy kíváncsi leszek, hogy a következő rész milyen lesz, mert voltak azért hasonlóan "félresikerült" NFS-ek. Az is biztos, hogy újat akartak vele létrehozni.Csak kérdés, hogy a következő rész milyen irányba változik.Még szimulátorosabb lesz, vagy pedig visszatérnek a megszokott dolgokhoz, csak beleteszik a jólsikerült újjításokat is.
G3rz5oN
2007. november 26. 13:32
Versenypályás-utcai keverék! Mert azért valjuk be sok verseny megy mondjuk föúton vagy városban! Az tény hogy zárt az egész! De azért a hangulat valahol megmaradt! Ezzel az NFS résszel valami újatt akartak elkezdeni! gondolj bele az NFS U1 és a carbon közti külömbségre! Az NFS U1-el is valami újat akartak ami tele volt hibával! És menyit fejlödött a Carbon-ig! Szerintem ebből is valami ilyesmi lesz! epekedve várom a következő részt!
MelakH
2007. november 26. 13:32
Xboxon nyomtuk.Biztos másabb, de elvileg nagyon nem kéne neki :) Igazándiból nemtudom hogy a bónusz autókat lehet-e állítani.Nem találtunk ilyet, de nem is nagyon néztük, meg elvileg a már elkészült autót, ami kapsz a játékban készen, azt még állítani kell? Tudom hogy autó függő, amcsiból is van olyan, ami jó, meg szar, meg gondolom mindegyikből. Az is jó, hogy a tuning úgyvan megcsinálva, hogy csak a pénzen múlik mit veszel, nem kell felszabadítani a külömböző szinteket...
MelakH
2007. november 26. 13:29
Ja, meg az sem tetszik, hogy nem közúton zajlik, hanem versenypályán... Ennyi erővel lehetne már mással is játszani De komolyan, az összes NFS mind közúton ment, és sokkal jobbak voltak szerintem...
Nekem valahogy úgy tűnik, hogy kezd kiveszni belőle a "Need For Speed"-esség.
G3rz5oN
2007. november 26. 13:28
Akkor valami rosszúl van beálítva ha eszúrja a subaru a váltást! Mondjuk ez autó függő is! Szerintem alapjában véve jó, hogy törik az autó! De nagyon sokszor idegesítő! De te nem pc-n játszol? Akkor valószínű azért más a játék nálad!
G3rz5oN
2007. november 26. 13:26
Az tény hogy nehéz benne lerázni a jardokat!
Mazlee
2007. november 26. 13:24
én azt 10 perc után offoltam... rendőr elkezdett kergetni és akármerre mentem akármit csináltam jött... na mondom anyád... lemez kidob
MelakH
2007. november 26. 13:23
Tudom, hogy rengeteg mindent lehet állítani. Ez jó is, de akkor is tök más az irányítás alapjában mint a többinél.A lóerő külömbségnél pl ottvan hogy a 900 loerős subarut lelehet nyomi a 400 lovas GT500-al. Csak a bónusz autókról beszlek most, mert azokkal szórakoztunk. a subaru minden váltásnál akkorát torpan, hogy szart se ér már ami utánna jön élethű, meg minden, jó, meg szép. De szerintem élményt nem nagyon nyújt....A régebbiek nekem jobban tetszettek. A másik ami nem tetszik, az ahogy az autók törnek. Az is nagyon élethű, meg minden. De ha vigyázva akarok versenyezni, akkor beülök a kocsimba, és megyek azzal, az még élethűbb, meg azt se szeretném összetörni, úgyhogy kb ugyan az
G3rz5oN
2007. november 26. 13:20
Nagyon hiányzik a belső nézet a mostani NFS részekböl! Nekem a test drive unlimited jött be nagyon! igaz csak 1* nyomtam végig! eszméletlen hosszú a játékideje és számtalan lehetőség van a játékban! Csak kimaradt az autótuning! Ami mondjuk szerintem nem olyan nagy gond!
Mazlee
2007. november 26. 13:17
és ott még igényesen volt kis videoclip az autókról, és "élvezhető" belső nézet kormánnyal
Opeter
2007. november 26. 13:17
Telefonon végig is pörgettem 2 nap alatt!
G3rz5oN
2007. november 26. 13:16
Ez igaz! A régi játékokat én is töbször elővettem! Nem csak az autós témákra gondolok most! pl anno a doom 2-őt számtalanszór végignyomtam és nem untam meg! A doom 3-at pedig örültem hogy 1* végeztem vele! Már nagyon untam a vége fele!
G3rz5oN
2007. november 26. 13:14
Vannak sokkal hosszabb drift pályák is! Hol nehezebbek hol meg könyebbek! Nagyon élethüre sikerült a drift mod szerintem! A lóerőkülömbség az nem sok mindent jelent! Rengeteg beálítást lehet végezni az autókon! Amitől jóval erősebb lesz! Az irányítás meg a nehézségi foktól függ! Legnehezebb módon nagyon jó irányitást sikerűl elérni ami már hasónlit a szimulátorokhoz! Legkönyebb fokon persze, hogy nem jó az irányítás! Mert a gép az utón tartja az autót lefékezi kanyarok és ugratók elött és olyan mintha egy zselés trutyin mennél!
Laguna L.
2007. november 26. 13:13
NFS 1 rulz... Ott tényleg az volt, hogy SOKSZOR vetted elő a korongot kocsikázni, legtöbbször ellenfelek beiktatása nélkül, csak vezetgetni az utakon... A mostaniak az egyszeri végigvitelt próbálják nyújtani/fokozni - ez egyébként nem csak az autóversenyekkel, de sajnos minden más game-el így van...
MelakH
2007. november 26. 13:07
Ez teljesen igaz, egy régi NFS3 HP, vagy a PU, sokkal nehezebben lehetett megunni...Azt szivesen állt neki az ember végigvinni 3adszorra is...
MelakH
2007. november 26. 13:05
A játékról..
A drift fos, egy pályát sikerült találnunk, az 2 kanyarból állt összesen. a rendes versenyek unalmasak, szét kell feszülni, hogy az úton tarsd a kocsit, meg bevedd a kanyarokat, de semmi játék élményt nem ad. a gyorsulás, meg a kétkerekezés geci durva, csak az a baj, hogy a bónusz chargerrel (valami 700-800 lóközött írja asszem, második legerősebb autó) elsőre kb 5 perc alatt a 402 méteres pályán már folyamatosan 409 métert sikerült csinálni...
Az autók, meg a tuning szerintem kurva jól sikerültek, bár az kicsit furcsa, hogy vannak autók, amik 300 lóval gyengébbek a másiknál, mégis jobban mennek :)
Szerintem a carbon összeségéban mint játék sokkal jobb, viszont a pro streetben rámentek inkább az élethű dolgokra, ami nem baj, csak a játékélmény rovására ment. Xboxon játszottunk rajta, nemtom PC-n milyen, vagy PS en.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 1141 találat 58 oldalon