NFS Pro-street
aktuális téma

még 6 nap van hátra.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
De ennek semmi története, csak mész pár pályán, nyered a versenyeket és kész, alig lehet áttekinteni mit miért merre...
Az előzőeknél meg órákig eszetlenkedhettél a hatalmas városban, néha kihívtak versenyezni csak ugy...
Kár érte.
Ja igen ami meg be volt harangozva gyönyörű grafkó... ez lóf... főleg ahhoz mekkora a gépigénye...
Az előzőeknél meg órákig eszetlenkedhettél a hatalmas városban, néha kihívtak versenyezni csak ugy...
Kár érte.
Ja igen ami meg be volt harangozva gyönyörű grafkó... ez lóf... főleg ahhoz mekkora a gépigénye...
Nálam az NFS U2 viszi a pálmát! A most wanted is nagyon bejött, csak a rendörös bohockodások nagyon nem kelletek volna! És csak 3. helyen áll nálam a pro street! 

Az eleje az igaz, hogy nem a legjobb! De később beindul a játék! Igaz, hogy nem lett a legjobb NFS de sok nagy áttörés van benne! És elég jó kis játék lett belőle! A gépigényről meg anyit, ha kissebb lenne a gépigény akkor evidens, hogy a grafika is rosszabb lenne! És akkor nem tudná tartani a versenyt a többi autós játékkal! És akiknek meg csúcsgépük van azok nem tudják kihasználni a játékot és így nem is játszanak vele! Soha nem gondolnak a kissebségre!
Az az igazság, hogy a konzolé a jövő! egy konzolt megveszel kb 100 e ft-ért! És minimum 3-4 évig élvezheted hibátlanúl! Aztán meg veszel egy újabb konzolt kb ugyanabban az árban! Ha gépen akarsz akadásmentesen játszani akkor arra kemény 100 e ft-okat kell ráköltened kb 2 évente! Öcsém most vett xbox 360-at és az az igazság, hogy szebbek a játékok mint az én pc-men! Pedig az én pc-m se a tartozik a legrosszabbak közé!
A pro street mégis csak medium-on megy el nálam!
De ez van! Karácsonykor én is beruházok egy xbox-ra! 

mikor jöttök rá végre hogy nem a pc hanem a konzol való játékra? :)
Dragster
2007. november 26. 08:07
Hát nem tudom, szerintem aranyos lett ez a rész, és kifejetten jól néz ki, nekem 8800GTS640Mb, 2gb-4gb ram, 2.6cor2duo, olyan 3.4Ghz-en járatva, hibátlan bármilyen felbontásban, egy lg momo kormányal játszom, és hogy kicsit elvitték arcade-ból szimulátorba, jót tett neki.
Szerintem a NFS széria egyik legnagyobb csalódása azután ,hogy mennyire beharangozták és még nem is annyira ütős...az autók szépen ki vannak dolgozva de a többi....a juiced 2 most azért jobbra sikerült mint az nfs e része ja meg elég nagy a gépigény arra nem gondoltak hogy nem mindenkinek van mindig a legkorszerübb gépe..ugyhogy elég szarra sikeredett a game ...fos ugy ahogy van....
Sztem jól sikerül a gém! SCak Az a Gáz h akkora Gépigénye van ,mint állat...
Minimum Gépigényen meg beszaggat
(Athlon64 3000+,1GBram,GF6800 128mb AGP)

Fiuk...
Itt valami nem stimmel.
Én Nfs 3-at kaptam, vagy mi?
Ez komoly hogy ez a legujabb nfs?
EZ EGY RAKÁS SZAR!!!
Szar garfika, játékélmény semmi, Mi ez?
Ennél az nfs 3 is jobb...
Ekkorát még nem csalódtam semmiben, mintha visszavágták volna az egész játékot a kőkorszakba...

Itt valami nem stimmel.
Én Nfs 3-at kaptam, vagy mi?
Ez komoly hogy ez a legujabb nfs?
EZ EGY RAKÁS SZAR!!!
Szar garfika, játékélmény semmi, Mi ez?
Ennél az nfs 3 is jobb...
Ekkorát még nem csalódtam semmiben, mintha visszavágták volna az egész játékot a kőkorszakba...

gratula! sok sikert a játékhoz
Örülök, hogy sikerült! 

Ha ez megvan akkor beileszted a kapott iso fájlt deamon tools-ba! És innen már megy magátol! Lehet, hogy fog kérni cd kódot telepítés előtt! De azt is megtalálod az iso fájl mellet! És a végén max crack-elni kell majd! De az már a legkevesebb! Jó szórakozást a játékhoz! Én is megyek nyomatni! 

Már rájöttem....
Az volt a baj hogy én az iso fájlt is kitömörítettem!!!!!!!!!!! aaaaaahhhhhhh
Szovak a lényeg: Az iso fájl marad, és azt kell megetetni a daemonnal vagy az alcohoolal...
Kösz mindent, ezt egy életre nem felejtem el
Az volt a baj hogy én az iso fájlt is kitömörítettem!!!!!!!!!!! aaaaaahhhhhhh

Szovak a lényeg: Az iso fájl marad, és azt kell megetetni a daemonnal vagy az alcohoolal...
Kösz mindent, ezt egy életre nem felejtem el

Próbáltam egyszerűen leírni! 

Ha az összes fájl be van csomagolva akkor: belépsz az egyibe! Akkor ugyebár bjön a tömörítőprogi! A tömörítőprogin keresztűl viszalépsz 1 könyvtárrat! Akkor megjelenik neked az öszes fájl ami ott van! Jelöld ki mind a tömörítőprogiban és bondsd ki őket mondjuk az asztalra! így csinál neked az egészből egy iso fájlt!
egy meglátás... ha winrar-on keresztül tömöríted akkor akármelyik darabját is nyitod meg, a megnyitott darabban már egészként fogja kezelni... innentől már csak ki kell csomagolni és azt a file-t amit kitömörítettél azt kell a daemon tools-al vagy az alkohollal bemountolni. onnan már gyerekjáték
Be van...
Most akkor azt nem kell kitömöríteni?
Most akkor azt nem kell kitömöríteni?
Ha nagyon sok fájl van akkor be kell tömörítened az egészett iso-ba! Az az iso ami a végén van az mekkor terjedelmű?
Már régen ki van csomagolva, nem ezzel van a baj. Hanem a többivel.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Ez még nálam a 3. helyre sem jo, kb 10....