Országúti versenyzés

Témakör: Real life
aktuális téma
Országúti versenyzés

Sziasztok! Gondolom sokakat érint ez e téme az oldalon, és beszélhetnénk róla, hogy ki mit gondol a az országúti/városi versenyzésről! Mik a tapasztalatok, ki mit tart még bevállalhatónak a közúton, városban stb.. Szóval kíváncsian várom a véleményeteket!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
10 11 12 13 14 15
Dénes
2004. november 18. 09:13
Én meg azt tapasztaltam, hogy minnél jobb, és újabb autóban ül valaki, annál inkább lenézi (persze nem általánosítok!) a régebbi autóban (főleg ha kis autó) ülő társát. Magyarul nem bírja elviselni, hogy előtte menjen...
pajcseeGTI
2004. november 18. 09:12
Tipikus! Az 1.4-es jelzés mindent elárul rólam!
110nél többel nem közlekedek.
Ha azonban ilyen temponál néhány nagyarc úgy letol hogy már nem látszik a lámpája a visszapillantóban akkor szoktam keményen odalépni!
Az kis 1.4-est mindenki leakarja tolni!
Hát sok sikert hozzá!
ChPh
2004. november 18. 09:08
Hé' a regatát ne szóld le (bár nem toltam neki anno :D)
Roboy
2004. november 18. 09:02
megyek 90-nel, országúton nem szeretek gyorsabban menni, és akkor a 100 éves pl. FIAT Regatával muszáj megelőzniük.
Igaz, hogy az előzés 2 percig tart, majd néhány kilométer után még mindig 90-nel, utolérem, akkor már csak kb. 75-tel bírnak menni.
Tapasztalat: minél sz@rabb az autó, annál jobban akar versenyezni
Mr.Spock
2004. november 18. 07:45
Ezt talán attól a skodás hülyegyerektől kéne megkérdezni, aki tegnap majdnem belémvágódott mert nem bírta belső íven tartani az én külsőívi tempómat a városban. Városban NO TOLERANCIA - túl sok a kiszámíthatatlan tényező, de az országút is veszélyes. Aki versenyezni akar az a forgalom helyett menjen egy VERSENYpályára.....arra való, azért van - ahogy a neve is mutatja.
ChPh
2004. november 18. 06:35
muhaha
Dénes
2004. november 18. 06:28
Sziasztok! Gondolom sokakat érint ez e téme az oldalon, és beszélhetnénk róla, hogy ki mit gondol a az országúti/városi versenyzésről! Mik a tapasztalatok, ki mit tart még bevállalhatónak a közúton, városban stb..
Szóval kíváncsian várom a véleményeteket!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
10 11 12 13 14 15
Összesen 287 találat 15 oldalon