Rendőri ellenőrzés
aktuális téma

Szerintem nagyon heyes lenne az a törv. módosítás,amely szerint csak akkor állíthatna meg a rendőr ha szbálytalan vagy(úgy mint az USA egyes államaiban)!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
magántulajdon mint a ház és védelmet élvez.kapitánytol irásos engedély kell

150?
akkor módositsd az adatlapod bakker
akkor módositsd az adatlapod bakker

Ja,épp előadtam már,de ez szemléletesebb 

Az igazoltatás megtagadása esetén az igazoltatott feltartóztatható, az igazoltatás sikertelensége esetén előállítható. A rendőr az igazoltatott személy ruházatát, járművét átvizsgálhatja, ha azt a személyazonosság megállapítása, a valószínű veszély elhárítása, bűncselekmény, vagy szabálysértés elkövetésének gyanúja szükségessé teszi.
A fentiek alapján joga van belenyúlni a kocsidba, mivel az egy kiterjesztett "ruházat átvizsgálás" max az intézkedő rendőr nem volt tisztában a lehetőségeivel vagy nem akart erről a késöbbiekben még plusz 1-2 oldal jelentést írni.
A fentiek alapján joga van belenyúlni a kocsidba, mivel az egy kiterjesztett "ruházat átvizsgálás" max az intézkedő rendőr nem volt tisztában a lehetőségeivel vagy nem akart erről a késöbbiekben még plusz 1-2 oldal jelentést írni.
Volt nekünk már pár kellemes történetünk
Pl mikor mentünk Zalaegerszegi talira Orpheus Barátommal meg egy másik haverral és hát ugye az emberre rátör az egyenesben a kis előzgetés aztán 140 környékén elkezdtünk tépni a két autóval mire a versenybe beszélt egy fekete skoda is is hát egye fene akkor játszunk persze mit ad isten rendőrök ültek benne
Azzal a lendülettel melletünk 150-nél csávókám próbált kalimpálni a nyalókájával ami persze ekkora tempánál kirepült a kezéből és hát szokásos papírok minden és a vicces megjegyzés "Hova sietnek a Fordos barátjukkal"
de végül jó fejek voltak és megusztuk amig persze haver eltepert a fordal és beállt valami kis eldugott helyre utánna mentünk megállunk épp beszéljük az eseményeket amikor egy fekete skoda áll meg melletünk milyen meglepő előző rendő barátaink voltak kiszáltak megjegyzés "na akkor most ezt a kocsit is átnézzük" végül haver hificuccán elcsodálkozva mivel bejelentette hogy megy vele versenyre mondták hogy akkor siessünk majd odaszólnak a kolegáknak hogy engedjenek segítsenek eljutni

Pl mikor mentünk Zalaegerszegi talira Orpheus Barátommal meg egy másik haverral és hát ugye az emberre rátör az egyenesben a kis előzgetés aztán 140 környékén elkezdtünk tépni a két autóval mire a versenybe beszélt egy fekete skoda is is hát egye fene akkor játszunk persze mit ad isten rendőrök ültek benne

Azzal a lendülettel melletünk 150-nél csávókám próbált kalimpálni a nyalókájával ami persze ekkora tempánál kirepült a kezéből és hát szokásos papírok minden és a vicces megjegyzés "Hova sietnek a Fordos barátjukkal"

"Mert ő nem nyúlhat bele!"
Nagyot fogsz Te még csalódni.
Nagyot fogsz Te még csalódni.

Miért?
Az a saját tulajdonod!
Miért kérnek meg mindenkit, hogy "mutassa a kötelező tartozékokat!"
Mert ő nem nyúlhat bele!
Én kinyitom nekik, nekem megvan minden!
Nincs félnivalóm!
Az a saját tulajdonod!
Miért kérnek meg mindenkit, hogy "mutassa a kötelező tartozékokat!"
Mert ő nem nyúlhat bele!

Én kinyitom nekik, nekem megvan minden!
Nincs félnivalóm!
a kocsiba egyébként se nyúlhat bele én egyszer megtagadtam és úgymond "házkutatási parancsal" jöttek vissza
Az alábbiakat érdemes figyelembe venni:
Amit a rendőri igazoltatásról, intézkedésekről tudni kell:
A rendőr feladatának ellátása során igazoltatja azt, akinek személyazonosságát meg kell állapítania. Így különösen bűncselekmény, szabályértés, idegenrendészeti intézkedés, vagy külön jogszabályban meghatározott indokok alapján kerülhet erre sor.
Személyazonosság igazolására elfogadható minden olyan okmány, amelyből az igazoltatott kiléte hitelt érdemlően megállapítható. Így: személyi igazolvány, útlevél, vezetői engedély (fényképes, hatóság által kiállított okmány).
Megtagadható az igazoltatás? Megtagadás esetén miként járhat el a rendőr?
Az igazoltatás megtagadása esetén az igazoltatott feltartóztatható, az igazoltatás sikertelensége esetén előállítható. A rendőr az igazoltatott személy ruházatát, járművét átvizsgálhatja, ha azt a személyazonosság megállapítása, a valószínű veszély elhárítása, bűncselekmény, vagy szabálysértés elkövetésének gyanúja szükségessé teszi.
Mennyi ideig tartható fenn a szabadság korlátozása?
A rendőrség az előállítással a személyes szabadságot csak a szükséges ideig, de legfeljebb 8 óra időtartamban korlátozhatja. Indokolt esetben ezt az időtartamot a rendőri szerv vezetője egy alkalommal, 4 órával meghosszabbíthatja.
Nem érdemes kekeckedni, mert nincs elb@szott igazoltatás csak rosszúl megírt jelentés!
Amit a rendőri igazoltatásról, intézkedésekről tudni kell:
A rendőr feladatának ellátása során igazoltatja azt, akinek személyazonosságát meg kell állapítania. Így különösen bűncselekmény, szabályértés, idegenrendészeti intézkedés, vagy külön jogszabályban meghatározott indokok alapján kerülhet erre sor.
Személyazonosság igazolására elfogadható minden olyan okmány, amelyből az igazoltatott kiléte hitelt érdemlően megállapítható. Így: személyi igazolvány, útlevél, vezetői engedély (fényképes, hatóság által kiállított okmány).
Megtagadható az igazoltatás? Megtagadás esetén miként járhat el a rendőr?
Mennyi ideig tartható fenn a szabadság korlátozása?
A rendőrség az előállítással a személyes szabadságot csak a szükséges ideig, de legfeljebb 8 óra időtartamban korlátozhatja. Indokolt esetben ezt az időtartamot a rendőri szerv vezetője egy alkalommal, 4 órával meghosszabbíthatja.
Nem érdemes kekeckedni, mert nincs elb@szott igazoltatás csak rosszúl megírt jelentés!
Ezt az a fickó is így gondolta, aki az A8-cal az 1.6-os Astra elől akart meglépni.

Ha van!
És beszélnek bele, hogy "kérem húzódjon fére, közuti ellenőrzés!"
persze a rendszámot is be kell mondania!
Ha jól tudom.. persze ebben nem vagyok biztos!
De hát ezek lusták és mögéd mennek, aztán villognak!
Az meg kevés!
És beszélnek bele, hogy "kérem húzódjon fére, közuti ellenőrzés!"
persze a rendszámot is be kell mondania!
Ha jól tudom.. persze ebben nem vagyok biztos!
De hát ezek lusták és mögéd mennek, aztán villognak!
Az meg kevés!
Még bosszantott is,hogy előttem közeledett egy kocsi,a nyomoréktól meg nem tudok majd előzni,lassítanom kell 

"Az autódban nem nyúlhat bele!
Tehát ha te megtagadod, hogy kinyitod neki a csomagtartót, akkor ez van!"
Ez így van. Csak akkor kell lennie egy DT XX-XX rendszámnak a verdán.
Különben meg nagyot fogsz csalódni.

Tehát ha te megtagadod, hogy kinyitod neki a csomagtartót, akkor ez van!"
Ez így van. Csak akkor kell lennie egy DT XX-XX rendszámnak a verdán.
Különben meg nagyot fogsz csalódni.

Mint amikor kb 170 körül észrevettem,hogy mellettem áll egy fekete octavia és egy tányérsapkás kalimpál egy táblával...egészen addig,míg a menetszél kikapta a kezéből
És simán elengedett röhögve,pedig az tényleg meredek volt

És simán elengedett röhögve,pedig az tényleg meredek volt

Na ellépek fodrászhoz, mee mán olyan a fejem mint egy bolygó saját légkörrel. Szasztok

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!