Rendőri ellenőrzés
aktuális téma

Szerintem nagyon heyes lenne az a törv. módosítás,amely szerint csak akkor állíthatna meg a rendőr ha szbálytalan vagy(úgy mint az USA egyes államaiban)!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Sziasztok!Gondolkodtam hogy létrehozok egy külön blogot de szerintem ide is beleférhetne az ötlet!Szeretnék mindenkit megkérni hogy ha trafipaxot lát főleg autóban Fényképezze le rendszámmal együtt helyiségnévvel ellátva és rakja fel ide!Ne csak beszéljünk cselekedjünk is!Ez legéális tevékenység de ha lehet a rendőröket Ne fényképezzétek a személyiségi jogok miatt!
Szarházi ingyenélők most a külföldi rendszámot baszogatják
Dunába lövetni az összes törvényhozót.....
Dunába lövetni az összes törvényhozót.....
"1. neten keresztül"
Eddig eljutottma én is
De engem a konkrétum érdekelne. Wifi kilőve, azzal megvalósíthatatlan.
Mobilnetre ilyet rábízni felelőtlenség, teljesen megbízhatatlan technika.
A lámpán belül mi végzi ezt az egészet? Mi küldi a képet, mi vezérli az egész rendszert? Van minden lámpában egy microszámítógép?
Kicsit végig kell gondolni szakmai szempontok alapján, és az ember rájön, hogy nálunk ilyen rendszer még vagy 20 évig tuti nem lesz
Eddig eljutottma én is

De engem a konkrétum érdekelne. Wifi kilőve, azzal megvalósíthatatlan.
Mobilnetre ilyet rábízni felelőtlenség, teljesen megbízhatatlan technika.
A lámpán belül mi végzi ezt az egészet? Mi küldi a képet, mi vezérli az egész rendszert? Van minden lámpában egy microszámítógép?
Kicsit végig kell gondolni szakmai szempontok alapján, és az ember rájön, hogy nálunk ilyen rendszer még vagy 20 évig tuti nem lesz

blokkoló kell nem detektor.. a baj vele az hogy nekem nincs... 

Jah buszsávnál, de most már legálisan lehet motorral menni buszsávban! tél kivételével meg úgy is motorral megyek :)
Mindent! De a lézer jelzés egyszer sem világított! nem is mértek!
a többi K meg Ka tartomány az szinte használhatatlan mert állandóan világít.
Mondjuk érdekes hogy egy erdő közepén is bejelzett.. Ekkor gondoltam hogy szart sem ér, de kiderült hogy az erdő közepén van egy titkos létesítmény ahol a kormány megbeszéléseket szokik néha tartani. És ez megbízható infó, melyet alá is támasztott a kis kütyü...
a többi K meg Ka tartomány az szinte használhatatlan mert állandóan világít.
Mondjuk érdekes hogy egy erdő közepén is bejelzett.. Ekkor gondoltam hogy szart sem ér, de kiderült hogy az erdő közepén van egy titkos létesítmény ahol a kormány megbeszéléseket szokik néha tartani. És ez megbízható infó, melyet alá is támasztott a kis kütyü...
Esetleg aki ezt beveszi és szabályosan közlekedik annál már elérte az eredményt!
Meg a fotocellás ajtót a benzinkúton...

Használják erre is.

amúgy nem tom, most próbálok majd ki egy ilyen "lézerdetektort" de azt mondták a rendőrbácsik hogy mire azzal észreveszem ők már régen bemértek. az tény hogy a sebesség mérős figyelmeztetős táblát 2 km -ről jelzi
a térfigyelőt nem erre használják, azzal csak baleset esetén kell számolni.
Ez úgy működik mert itt nálunk ilyet lehet, hogy fogod a cuccot tehát te beruházol és aztán a büntiből százalékot kapsz. Namost, a mai technikai háttérrel ez nem gond megoldani, mert a rendőrségnél ugye már külön csoport van akiknek csak és kizárólag az a melója hogy a büntetést gyártsák.
Ezt hívják közigazgatási bírságnak vagy minek. Ezért nincs már olyan hogy el lehet simítani a dolgot.. (csak nagyon drágán de az nem a mi asztalunk)
Amúgy én nem járok pesten csak kaptam ezt a levelet gondoltam hátha aki arra jár megnézni hogy van e célhardwer valóban
Ezt hívják közigazgatási bírságnak vagy minek. Ezért nincs már olyan hogy el lehet simítani a dolgot.. (csak nagyon drágán de az nem a mi asztalunk)
Amúgy én nem járok pesten csak kaptam ezt a levelet gondoltam hátha aki arra jár megnézni hogy van e célhardwer valóban
1. neten keresztül.
2. Nincsenek ilyenek felszerelve, max. térfigyelő kamerák, az meg max. csak a piros lámppára jó.
2. Nincsenek ilyenek felszerelve, max. térfigyelő kamerák, az meg max. csak a piros lámppára jó.
Ezek a hírek minden évben felröppenek, ugyan ezzel a "belsős" szöveggel.
Csak valaki árulja már el (esetleg kérdezze meg a haverját aki felszerelte), hogy hogyan jut el a fénykép a hatósághoz. Baromira érdekelne a technikai háttere.
Ja, és hogy annak a rendőrségnek, akinek nincs pénze járőröket felvenni, mi a nyavajából tellik erre a "szolíd" beruházásra?
Köszönöm
Csak valaki árulja már el (esetleg kérdezze meg a haverját aki felszerelte), hogy hogyan jut el a fénykép a hatósághoz. Baromira érdekelne a technikai háttere.
Ja, és hogy annak a rendőrségnek, akinek nincs pénze járőröket felvenni, mi a nyavajából tellik erre a "szolíd" beruházásra?
Köszönöm
TicTac
2010. március 24. 08:20
TicTac
2010. március 24. 08:19
Én úgy tudom, hogy ez egy hoax. 

Ez már hányszor volt....

Egy kis segítség akit érdekel:
Piros lámpánál fényképez.......
Figyelem! Május 1-től automata traffipaxok!
Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén.
Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött:
> - a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca sarok után következő első lámpasor
> - Ferenc krt. - Üllői út sarok
> - Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé)
> - Attila utca - Alagút sarok
> - Hegyalja út - Jagelló út sarok
> - Fehérvári úti piacnál
> - Budafoki út
> - Mártírok útja - Bimbó utca sarok
> - Moszkva tér
> - Kőbányai út (Egészségháznál)
> - Kőbányai út - Könyves Kálmán krt.
> - Szentendrei út felüljáró + minden lámpasor a csillaghegyi elágazásig
> - Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor
> - Szamuely utca - Petőfi híd felhajtónál
Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen
(mért szakaszon) az áthaladási sebességet. A sebességmérő műszer három fotót készít és rögzít a kereszteződésben.
Piros lámpánál fényképez.......
Figyelem! Május 1-től automata traffipaxok!
Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén.
Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött:
> - a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca sarok után következő első lámpasor
> - Ferenc krt. - Üllői út sarok
> - Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé)
> - Attila utca - Alagút sarok
> - Hegyalja út - Jagelló út sarok
> - Fehérvári úti piacnál
> - Budafoki út
> - Mártírok útja - Bimbó utca sarok
> - Moszkva tér
> - Kőbányai út (Egészségháznál)
> - Kőbányai út - Könyves Kálmán krt.
> - Szentendrei út felüljáró + minden lámpasor a csillaghegyi elágazásig
> - Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor
> - Szamuely utca - Petőfi híd felhajtónál
Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen
(mért szakaszon) az áthaladási sebességet. A sebességmérő műszer három fotót készít és rögzít a kereszteződésben.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!