Rendőri ellenőrzés
aktuális téma

Szerintem nagyon heyes lenne az a törv. módosítás,amely szerint csak akkor állíthatna meg a rendőr ha szbálytalan vagy(úgy mint az USA egyes államaiban)!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Meg kérdeztem egy helyen hogy le lehet-e így vizsgáztatni.Fél órás előadást hallgattam végig kb.

háááát nem gyári a külső

ez már azért durva
amugy ahátsórol volt papírja? hatósági vizsgáért mennyit kellett fizetnie? vagy hogy volt?

sx16v
2005. október 13. 11:32
mutko havert is elkaptak full foliaval,rendör mondta hogy akko irany kpm,srac bele1ezett,hazament lehuzta az elsökröl meg a hátsorol és csak a hátso oldalson hagyta rajta ugy hogy szabályos legyen és ugy ment kpmre.....
..../másnap visszafoliázta/a zsernyak utana má nem állitotta meg....

én is ebben biztam eddig, de ezek most nagyon rámkattantak....

sx16v
2005. október 13. 11:12
nekem is körbe levan foliazva keményen,van mübizom de szart se ér....sajnos.csak abban bizom én is hogy nem egy kötekedös rendör állit meg

hát igen,hiába van műbizonylatod,elvileg,csak a hátsó oldalablakon lehet fólia...

de most mit csináljak? ha a két hátsón rajthagyom a többin meg leveszem, ezért is megerőszakolhatnak ha nincs róla papirom nem? tököm kivan ezzel az egésszel hogy semmit sem lehet ebben a nyomorék országban...
azt mindenesetre jól tetted,hogy megszívattad őket
én anno a kettes golfommal jártam úgy,igaz nem rendőröknél,hanem műszakin,hogy két hátsó oldalablakról le kellett szedni a fóliát
igaz nem volt papírja

én anno a kettes golfommal jártam úgy,igaz nem rendőröknél,hanem műszakin,hogy két hátsó oldalablakról le kellett szedni a fóliát

igaz nem volt papírja

Az egész történetem kb. egy héttel ezelőtt kezdődött, amikor az autóm szervizben volt járókerék csapágy cserén. Akkor mondta a szerelő, hogy mikor javította a kocsim jött hozzá egy rendőr ÚR és kérdezte tőle, hogy kié ez a kocsi a fóliázás miatt. A szerelő ugye nem mondta meg neki, hogy ki a tulaj (legalábbis nekem ezt mondta) csak hozta egy kuncsaft, hogy javítsa meg.
A lényeg, az hogy állítólag a rendőr mondta neki, hogy ha nem szedem le a fóliát nem sokáig lesz meg a rendszámom.
Ezt ugye mikor elmesélte nekem a szerelő én nem nagyon foglalkoztam vele, mert úgy tudom, kicsit szeret lódítani meg levegőbe beszélni, így nem zavartattam magam.
Ám tegnap este szembe kellet néznem, azzal hogy lehet, hogy téllég igazat mondott. Ugyanis este egyik haverommal kimentünk az egyik helyi benzinkúthoz, mert ott dolgozik egy csajismerősünk, és gondoltuk kimegyünk kicsit vidítani. Szépen megálltam ott a benzinkúton, a jobb szélen hogy ne zavarjam a forgalmat, mikor egyszer csak megjelentek a rend őrei. Mivel az én kocsimon kívül egy darab nem volt ott nem volt nekik nehéz kiszúrni. Szép okosan megálltak a kutak között és várták hogy elinduljak. Gondolom, azt hitték, hogy fizetek és megyek. én szép okosan beszélgettem tovább mit sem törődve velük mikor kb. negyed óra múlván a várakozást megunva, távoztak a kúttól, lehet, érezték, hogy én addig, sehova míg ők ott vannak. De hülye azért nem vagyok, fogtam magam és kilestem őket, hogy merre mennek. Hát nem éppen vissza a városba, hanem a kúttól pár méterre lévő földes út lejáróba beálltak figyelgetni, hogy mikor ugrok bele a csapdájukba. Ugye én nem siettem különösebben így vártam meg beszélgettem tovább. Míg kb. 1 óra múlva rendőrmódra kb. 20km/h sebességgel eltávoztak vissza a városba (bizti fáztak már) megvártam, míg kellő távolságban lesznek és elmentem haza.
Ennek az egésznek a lényege végül is az, hogy nem értem hogy mért mindig engem "csesztetnek" mindenért mikor rajtam kívül min 10 autó ugyan így le van fóliázva (papír nélkül) engem mindig megtalálnak....
Kérdezném hogy ti most mit csinálnátok a helyemben, vagy hogy nektek volt e ilyenben már részetek?
A lényeg, az hogy állítólag a rendőr mondta neki, hogy ha nem szedem le a fóliát nem sokáig lesz meg a rendszámom.
Ezt ugye mikor elmesélte nekem a szerelő én nem nagyon foglalkoztam vele, mert úgy tudom, kicsit szeret lódítani meg levegőbe beszélni, így nem zavartattam magam.
Ám tegnap este szembe kellet néznem, azzal hogy lehet, hogy téllég igazat mondott. Ugyanis este egyik haverommal kimentünk az egyik helyi benzinkúthoz, mert ott dolgozik egy csajismerősünk, és gondoltuk kimegyünk kicsit vidítani. Szépen megálltam ott a benzinkúton, a jobb szélen hogy ne zavarjam a forgalmat, mikor egyszer csak megjelentek a rend őrei. Mivel az én kocsimon kívül egy darab nem volt ott nem volt nekik nehéz kiszúrni. Szép okosan megálltak a kutak között és várták hogy elinduljak. Gondolom, azt hitték, hogy fizetek és megyek. én szép okosan beszélgettem tovább mit sem törődve velük mikor kb. negyed óra múlván a várakozást megunva, távoztak a kúttól, lehet, érezték, hogy én addig, sehova míg ők ott vannak. De hülye azért nem vagyok, fogtam magam és kilestem őket, hogy merre mennek. Hát nem éppen vissza a városba, hanem a kúttól pár méterre lévő földes út lejáróba beálltak figyelgetni, hogy mikor ugrok bele a csapdájukba. Ugye én nem siettem különösebben így vártam meg beszélgettem tovább. Míg kb. 1 óra múlva rendőrmódra kb. 20km/h sebességgel eltávoztak vissza a városba (bizti fáztak már) megvártam, míg kellő távolságban lesznek és elmentem haza.
Ennek az egésznek a lényege végül is az, hogy nem értem hogy mért mindig engem "csesztetnek" mindenért mikor rajtam kívül min 10 autó ugyan így le van fóliázva (papír nélkül) engem mindig megtalálnak....
Kérdezném hogy ti most mit csinálnátok a helyemben, vagy hogy nektek volt e ilyenben már részetek?
hát jah, elég gáz. pedig voltak olyan verdák megjött a dedra integrale is
de azt már nem láttuk...

Most gondolj bele, lenne egy "ring" és ez mind a te érdekedből, mindenki hogy szeretne... 

eh eh eh
de rendi vagy

de rendi vagy

Eladjuk a verdád, aztán már 100 m-es útszakasz kész is! Na??? Majd ha jó kisfiú leszel néha ki is viszlek a "ringre" 

aha igen sok ember kéne oda
vagy legalábbis elég sokat kéne beledobni
mivel ez nem egy olcsó dolog
egy jobb pálya pár misiból kijönn

vagy legalábbis elég sokat kéne beledobni
mivel ez nem egy olcsó dolog
egy jobb pálya pár misiból kijönn

Dobjuk össze a pénzt aztán a Hortobágyon aszfaltozunk egyet! 

Ja, meg ne legyen magánterület meg forgalom.. Igen ritka az ilyen hely...
Mondjuk az szar hogy nem engedik az illegál versenyeket. Bár beszélgettem egy rendörrel erröl és azt mondta ha találnánk egy olyan helyet ahol tényleg nincsenek házak meg emberek akkor leszarnák itt mindig a bizti bácsik hívják ki őket meg a lakosok.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!