SMS szponzorált autófeltöltés

Témakör: Real life
aktuális téma
SMS szponzorált autófeltöltés

Nem tudom mennyien láttátok az oldal jobb alsó sarkán az új szavazást. Nos, ez az ami megindított, hogy nyissak egy új topicot (meg még amúgysem csináltam ilyet). Gondolom Quadék valami hasonlóban gondolkoznak, ezért ez a szavazás, esetleg ezzel a topikkal segíthetnénk ötleteinkkel ebéli elgondolásukat! El is kezdeném: Szóval szerintem kurva jó ötlet, mert a sok lúzer arcot a kamu szar autóikkal biztosan távol tartaná az oldaltól, ugyanakkor van egy visszás oldala is, mert lehet, hogy tényleg egy jó pár jóarctól mentjük meg magunkat, aki csak azért nem jön az oldalra, mert nem akar fizetni. Én részemről fizetnék szívesen, mert jó az oldal (jó igaz régen jobb volt) szinte csak a carstylingra használom a netem, szóval részemről én akár ha kell bizonyos időközönként is elküldeném azt az smst!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
bYt
2004. november 03. 21:31
huuuuuuuuuuu, akkor jo sokaig gyujthetnek. par carstyling karbantarto generacio lefut ez ido alatt
A fenevad
2004. november 03. 21:27
Gondolj bele hogy a soka fake pénzén vesz a carstyling csapat egy repteret és azon nyomja a rendezvényeket
bYt
2004. november 03. 21:24
szereny velemenyem szerint ezzel nem fogjuk tavol tartani az idiota fake autofeltoltoket, hidjetek azon nem fog mulni, hogy fizetni kell erte ;
ugyanakkor az eppen ujonckent ide latogatokat akik felszeretnek tolteni az autojukat IS tavol lesznek tartva es sztem a nezetseg valamelyest csokkeni fog.
zsity
2004. november 03. 21:14
Ez nem feltétlen igaz, lehet, hogy én vagyok spúr egy kicsit, de pl.: 100 Ft-ot nem fizetnék azért, hogy egy akármilyen oldalra kamuadatokkal beregelhessek! És sztem ezzel más is így van...
A fenevad
2004. november 03. 21:12
Szerintem úgy kéne hogy aki regizve van annak egyszeri alkalommal befizetni mint egyfajta "tagdíj" és aki nem fizeti be az vélhetőleg már nem látogatja az oldal és ki lehet szórni.
adyka
2004. november 03. 21:09
csak az újakra? Akkor csináljuk!
Norbii
2004. november 03. 21:05
vacak
2004. november 03. 21:03
most olvasom h rám nem vonatkozik aminek naon örülök mpstmár támogatom én is. gyüljön a pénzetek ha már csináltatok nekünk 1 ilyen jo lapot.
vacak
2004. november 03. 21:00
vagy ez a fizetés rám már nem vonatkozik?
vacak
2004. november 03. 20:59
velem mi lesz???????
én még kicsi vagyok és nem keresek pénzt amiböl ki tudnám fizetni ha meg van akkor is inkább trabira költöm.
andrewenzo
2004. november 03. 20:51
Tamogatom!
Sanyi00
2004. november 03. 20:41
Szerintem jó ötlet. De nekem még nincs fent a kocsim mert még nincs! Majd jövőre. Ha bevezetitek én akkor is felteszem a kocsit. És tényleg megérdemlitek hogy legyen egy is bevétel az oldalból. Nagyon jól csináljátok.
POS
2004. november 03. 20:40
Fékelésre minden hülyének van 160 forintja. SZVSZ.
Amikor több ezreket SMS-eznek BB-re meg Valóvilágra......
A fenevad
2004. november 03. 20:34
adam156
2004. november 03. 20:29
őőőő izé .....a funt törölnétek?
Quad
2004. november 03. 20:27
Temrészetesen ez az új felhasználókra vonatkoznának, még mielőtt félreértések lennének
adam156
2004. november 03. 20:25
Szerintem az lenne a legjobb ha ezt bevezetnék!HA jönnének kamuk az csak happy (mennének a funba)de dőlne a lé!És még megmaradna a kamuvadászat élménye!

VEZESSÉTEK BE !!!!!!
Quad
2004. november 03. 20:24
Hali! Jó, hogy nyílt ez a topic, mert tényleg érdekelnének a vélemények, a szavazógép meg mint tudjuk nem mindig ad valós eredményt. A lényeg hogy a regisztáció maradna uaígy ingyen, és egyszeri sms-küldésről lenne szó, amihez hozzákötnénk 1-2 "advanced" dolgot, mint pl. az autó feltöltés, vagy akár az új topic nyitás meg még egyebek amik majd még most jönnek. A lényeg az lenne, hogy kevesebb idiot legyen itt, mert ahogy növekszik a látogatottság - aminek persze nagyon örülünk - sajnos a hüje emberek is nagyobb számban találják meg az oldalt. Néhány ilyen intézkedéssel talán gátat lehetne szabni ennek valamennyire.
Norbii
2004. november 03. 20:24
sztem ez nem tartana vissza sok embert!
nem vagyok semmi jónak az elrontója, próbáljuk ki!
de 200 pénz 100 emberből max 10-et fog visszatartani!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2
Összesen 25 találat 2 oldalon