SMS szponzorált autófeltöltés

Témakör: Real life
aktuális téma
SMS szponzorált autófeltöltés

Nem tudom mennyien láttátok az oldal jobb alsó sarkán az új szavazást. Nos, ez az ami megindított, hogy nyissak egy új topicot (meg még amúgysem csináltam ilyet). Gondolom Quadék valami hasonlóban gondolkoznak, ezért ez a szavazás, esetleg ezzel a topikkal segíthetnénk ötleteinkkel ebéli elgondolásukat! El is kezdeném: Szóval szerintem kurva jó ötlet, mert a sok lúzer arcot a kamu szar autóikkal biztosan távol tartaná az oldaltól, ugyanakkor van egy visszás oldala is, mert lehet, hogy tényleg egy jó pár jóarctól mentjük meg magunkat, aki csak azért nem jön az oldalra, mert nem akar fizetni. Én részemről fizetnék szívesen, mert jó az oldal (jó igaz régen jobb volt) szinte csak a carstylingra használom a netem, szóval részemről én akár ha kell bizonyos időközönként is elküldeném azt az smst!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2
zsity
2004. november 03. 20:20
Sztem biztos, hogy nem képenként kéne érteni, ahnem regenként, és lehet, hogy nem szűnne meg teljesen a kamu autók száma, de azért már elgondolkozna a hülyegyerek, hogy felrakja-e! És ha csak a felére visszaesne a kamu lúzerek száma, sztem már megérte. Ugyanúgy mennének a funba, de előtte még csengetnének. Aki meg komolyan gondolja annak meg szvsz simán megér 200 Ft-ot...
A fenevad
2004. november 03. 20:18
De most csak annak kell fizetnie aki feltölt vagy annak is aki regisztrálva van?

Szerintem a sok gazdag hülyegyereknek megér 200Ft-ot hogy feltöltsön egy kamuautót, de ez jó az oldalnak is mert nő a lé
ChPh
2004. november 03. 20:15
Izé, ha nem képenként érint a dolog, akkor ennyi még belefér, csak nem olvastam a kérdést ott lenn (szánom bánom)
ChPh
2004. november 03. 20:12
Hát már volt ilen topic, akkor is kifejtettem, hogy akkor legfeljebb néző maradnék, ha ezen múlna...

De én 1 vagyok a sok közül...
zsity
2004. november 03. 20:10
Nem tudom mennyien láttátok az oldal jobb alsó sarkán az új szavazást. Nos, ez az ami megindított, hogy nyissak egy új topicot (meg még amúgysem csináltam ilyet). Gondolom Quadék valami hasonlóban gondolkoznak, ezért ez a szavazás, esetleg ezzel a topikkal segíthetnénk ötleteinkkel ebéli elgondolásukat!
El is kezdeném:
Szóval szerintem kurva jó ötlet, mert a sok lúzer arcot a kamu szar autóikkal biztosan távol tartaná az oldaltól, ugyanakkor van egy visszás oldala is, mert lehet, hogy tényleg egy jó pár jóarctól mentjük meg magunkat, aki csak azért nem jön az oldalra, mert nem akar fizetni. Én részemről fizetnék szívesen, mert jó az oldal (jó igaz régen jobb volt) szinte csak a carstylingra használom a netem, szóval részemről én akár ha kell bizonyos időközönként is elküldeném azt az smst!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2
Összesen 25 találat 2 oldalon