Végleges Trafi az M1-en!!!

Témakör: Real life
aktuális téma
Végleges Trafi az M1-en!!!

M1 traffipaxokról infó! A végleges helyszínek: M1-M7 10km+700m M1 17km+000m M1 63km+800m M1 104km+000m A műszerek az elválasztósávban lesznek. Mivel 2 műszer van, azok időnként áthelyezésre kerülnek. Az egyik műszer mindig az első két helyszín valamelyikén, a másik értelemszerűen a másik két hely egyikén lesz. A műszerekről azt kell tudni, hogy 4 irányba képesek mérni, azaz mindkét forgalmi irányból szemből és hátulról is képes sebességet mérni, de egyszerre csak egy irányt lehet beállítani. Üzembe helyezés 2006. november Más forrásból is megerősítve: "Győr, Tatabánya, Bicske és Budaörs közelében szerelnek fel úgynevezett dobozos traffipaxokat, jelenleg az alapozás folyik - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Pausz Ferenc, az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetője. Az alezredes elmondta, hogy a négy helyből mindig csak kettőben lesz mérőműszer, de sosem lehet majd tudni, mikor melyik működik. A dobozok környékén azonban tábla fogja figyelmeztetni az autóst, hogy sebességellenőrzéssel kell számolnia. Előnye a rendszernek, hogy éjjel-nappal, folyamatosan működhet emberi felügyelet nélkül. Hátránya, hogy mivel nem állítják meg az autóst a helyszínen, nehéz bizonyítani, hogy ő vezette a sebességhatárt túllépő járművet, a jelenlegi törvények alapján ugyanis a kocsi tulajdonosa mondhatja, hogy rokona volt a sofőr, de nem akarja megnevezni. E kiskapu megszüntetésére egyébként már két törvényjavaslat is született, de az egyiket alkotmányossági problémákra hivatkozva elvetették tavaly, a másikon még dolgoznak.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
3 4 5 6 7 8 9 10
korn
2006. november 27. 11:41
Edynr1
2006. november 27. 11:39
Szééééééééépek láttam őket, még jó h csak ott mér ahol van max 10-15 m előtte, utánna
Edynr1
2006. november 27. 11:37
M1
traffipaxokról infó!

A végleges helyszínek:

M1-M7 10km+700m

M1 17km+000m

M1 63km+800m

M1 104km+000m

A műszerek az elválasztósávban lesznek. Mivel 2 műszer van, azok időnként áthelyezésre kerülnek. Az egyik műszer mindig az első két helyszín valamelyikén, a másik értelemszerűen a másik két hely egyikén lesz.

A műszerekről azt kell tudni, hogy 4 irányba képesek mérni, azaz mindkét forgalmi irányból szemből és hátulról is képes sebességet mérni, de egyszerre csak egy irányt lehet beállítani.

Üzembe helyezés 2006. november

Más forrásból is megerősítve:

"Győr, Tatabánya, Bicske és Budaörs közelében szerelnek fel úgynevezett dobozos traffipaxokat, jelenleg az alapozás folyik - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Pausz Ferenc, az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetője. Az alezredes elmondta, hogy a négy helyből mindig csak kettőben lesz mérőműszer, de sosem lehet majd tudni, mikor melyik működik. A dobozok környékén azonban tábla fogja figyelmeztetni az autóst, hogy sebességellenőrzéssel kell számolnia.

Előnye a rendszernek, hogy éjjel-nappal, folyamatosan működhet emberi felügyelet nélkül. Hátránya, hogy mivel nem állítják meg az autóst a helyszínen, nehéz bizonyítani, hogy ő vezette a sebességhatárt túllépő járművet, a jelenlegi törvények alapján ugyanis a kocsi tulajdonosa mondhatja, hogy rokona volt a sofőr, de nem akarja megnevezni. E kiskapu megszüntetésére egyébként már két törvényjavaslat is született, de az egyiket alkotmányossági problémákra hivatkozva elvetették tavaly, a másikon még dolgoznak.
vwnilo
2006. november 23. 09:50
na majd bevizsgálom őket!

100assal működik csak vagy jó bele a tescosérme is ??

most ugyis megyek az m1en vasárnap pestre!
EclipseGSX
2006. november 23. 09:46
Na valóban. Itt vannak _hiteles_ képek:

klikk
EclipseGSX
2006. november 23. 09:37
Biztos, hogy ezek a magyarországi trafipaxról készült fotók? Nekem nagyon nem úgy tűnik, de lehet, hogy tévedek.
Cabri
2006. november 23. 09:12
A jó édes kurva annyukat! Én ott mindig sietek!Sietnék!
Kerberos
2006. november 23. 09:12
MA KAPTAM MAILEN.. NEM SEMMI..!
fater aztmondja németországban le szokták fujni a huligánok az objektívet! Remélem itthon is lesz egy két rendszer elleni hooligan!!
lehella
2006. november 23. 09:08
hinnye hát ezt lehet hogy nehéz lesz kiszurni 130 fölötti temponál
skodrika
2006. november 23. 08:55
Sziasztok
képek a trafiról
link
steve357
2006. november 23. 08:37
osztrák autópályákon is kint vannak a kis szürke dobozok. de nem mindegyikben van kamera. van ahol csak egy papirkép van odarakva mintha kamera lenne. és nem csak autópályán vannak, mint azt késö tavasszal láttam.
Edynr1
2006. november 23. 08:37
M1
traffipaxokról infó!

A végleges helyszínek:

M1-M7 10km+700m

M1 17km+000m

M1 63km+800m

M1 104km+000m

A műszerek az elválasztósávban lesznek. Mivel 2 műszer van, azok időnként áthelyezésre kerülnek. Az egyik műszer mindig az első két helyszín valamelyikén, a másik értelemszerűen a másik két hely egyikén lesz.

A műszerekről azt kell tudni, hogy 4 irányba képesek mérni, azaz mindkét forgalmi irányból szemből és hátulról is képes sebességet mérni, de egyszerre csak egy irányt lehet beállítani.

Üzembe helyezés 2006. november

Más forrásból is megerősítve:

"Győr, Tatabánya, Bicske és Budaörs közelében szerelnek fel úgynevezett dobozos traffipaxokat, jelenleg az alapozás folyik - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Pausz Ferenc, az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetője. Az alezredes elmondta, hogy a négy helyből mindig csak kettőben lesz mérőműszer, de sosem lehet majd tudni, mikor melyik működik. A dobozok környékén azonban tábla fogja figyelmeztetni az autóst, hogy sebességellenőrzéssel kell számolnia.

Előnye a rendszernek, hogy éjjel-nappal, folyamatosan működhet emberi felügyelet nélkül. Hátránya, hogy mivel nem állítják meg az autóst a helyszínen, nehéz bizonyítani, hogy ő vezette a sebességhatárt túllépő járművet, a jelenlegi törvények alapján ugyanis a kocsi tulajdonosa mondhatja, hogy rokona volt a sofőr, de nem akarja megnevezni. E kiskapu megszüntetésére egyébként már két törvényjavaslat is született, de az egyiket alkotmányossági problémákra hivatkozva elvetették tavaly, a másikon még dolgoznak.

Edynr1
2006. november 23. 08:32
az a baj fixre nem tudni melyukbe van, én inkább 4* lassítok
Edynr1
2006. november 23. 08:31
nem mind1 neked hol futsz bele?
lehet h az elsőre számítasz a második mellett + elzúzol 180-200 azt hahoóóóóóó
Ph
2006. november 23. 08:29
Jo,de nem mindegy hogy 1 vagy 2 helyszin van!!!!!!!!!!
Edynr1
2006. november 23. 08:26
a lényeg , a helyszinek biztosak!
akit érint jegyezze
sztem, mind1 melyikbe futsz bele, jobb félni mint fizetni!
Én ezt vallom!
Ph1
2006. november 23. 08:15
Hello.csak egy müszerük van!!!nincs pénz 2-re.Ismerösöm ott volt ahol tesztelték a műszert!!!
McBlade
2006. november 23. 08:10
Ezekszerint, olyan szar minőségű fotót csinál, hogyha nyitott tetővel döngetek se szúrják ki, hogy az asszony vezetett, vagy én?

Grillparti? Mikor / hol? :)
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
3 4 5 6 7 8 9 10
Összesen 190 találat 10 oldalon