X-AKTÁK

Témakör: Real life
aktuális téma
X-AKTÁK
X-AKTÁK topic

Minden érdekes témával foglalkozó, leginkább tudományos, megmagyarázhatatlan, vagy rejtélyes történeteket, híreket várunk.

Ezen hírből indult a topic

Műsor ajánló
http://www.youtube.com/user/EnigmakTV
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
KatakombaK
2011. április 30. 08:02
"Két kérdés azért felmerül: Katonai – technikai fölényben vannak-e ,vagy nálunk fejletlenebbek ? Jó kérdés,bár erre senki sem tud választ adni,mégis ha ide érkeznek,látni fogjuk mi a céljuk valójában. Lehet,hogy a Földet jöttek gyarmatosítani ? "

szerintem csak 1 kérdés merül fel, mert az, hogy katonai technikai fölényben vannak ez nem kérdés. ekkora ürhajójuk van és idetudnak jönni. mi ilyet hol tudunk? ha kilövünk egy ürhajót az se bíztos, hogy müködik és kiér az űrbe
evildragon
2011. április 30. 08:01
Igen érdekes... Ha más szemmel nézed a filmeket, azért fel lehet fedezni bennük sok elgondolkoztató dolgot.

De, hogy ne zárjam ki a földönkívüliek létezését, eddig hivatalosan még nem jelentették be a kormányok, hogy létezik hozzánk hasonló vagy feljettebb értelemmel rendelkező földönkívüli élet, mert -ahogy már írtam- tömeghisztériát okozott volna. Az is lehet, hogy így készítenek fel minket, hogy tényleg vannak és 2012-ben találkozunk majd velük "hivatalosan" is. Majd kiderül.
YELLOW
2011. április 30. 07:48
USZO!!!

láttam erről több dokumentum filmet. szerintem youtube-on is rá lehet keresni.

megint csak egyezik a véleményünk. de én már több mindnt láttam, mint korábban írtam is. sőt mikor évekkel később olvasom, hogy más is látta, és szinte minden klappol. link is van, valahol a topic elején.
egyébként szinte minden teóriát feldolgoztk már. Descent, Alien vs.Predator, Independent Day....

ha megnézed ezen infókrúl beszélnek, amikről film is van. a kérdés, hogy mi volt előbb? tyúk és tojás esete...
evildragon
2011. április 30. 07:40
Vannak ilyenek. Mondjuk nem ide vág, de nálunk például rendszeresen vannak szellemek és ez nem poén. Majd priviben, ha lesz időm, mert sokan kiröhögnek érte.

A kommentek közt találtam elég Star Trekeseket is. Abban igazuk van, hogy a monetáris gondolkodás és a pénz ideje lejárt, de ezt bizonyítja a létező, vagy inkább tudatosan bennünk elültetett gazdasági válság. Pár ötletet azért már átvettünk a Star Trekből, sokat meg kutatnak és megvalósíthatónak látszanak. (szeretem azt a filmet na...)

Érdekes dolgokat én is sokszor láttam már az égen, meg máshol is. Sőt sok mindenben hiszek. Régen hittem a földönkívüli életben is, de azóta más teóriám van. Szerintem nagyon is földiek. Tegyük fel, hogy volt előttünk egy fejlett civilizáció, akik valamelyik katasztrófa elől elmenekültek, víz alá, föld alá stb. (a Földet még mindig nem fedeztük fel teljes mértékben) Magyarázhatjuk a "szürke idegenek" színét föld alatti élettel is. Esetleg katonai célokra genetikailag "kifejlesztett" emberalapú lények, akik néha szétnéznek nálunk. Én szinte kizártnak tartom, hogy bárhol máshol kifejlődhettek humanoidok a Földön kívül.
Az is tény szerintem, hogy katonai szervezetek sokat eltitkolnak előlünk. A csészealjakról, ufókról meg annyit, hogy (nem mondom, hogy mind) kísérleti repülőgépek, robotrepülőgépek stb. De ez csak az én véleményem, sok mindenben hiszek, csak pont a földönkívüliekben nem. Ennyi szemtanú nem tévedhet, hogy látnak fura lényeket, de annak nagyon sokféle oka lehet, hogy léteznek. Például, amit említettem az előbb, hogy feljett civilizációk, akik a Föld eldugott szegleteiben élnek, elbaszott genetikai hulladékok, akik bújkálnak, mert vadásznak rájuk stb.
KatakombaK
2011. április 30. 07:40
erről már hallottam. ha igaz ez, én kiváncsian várom akármi is lesz. végre valami történik majd
YELLOW
2011. április 30. 07:16
az utolsó mondatoddal egyet értek. az a baj most ezen a dátumon lovagolnak. mintha szándékosan kényszeríteni akarnák az embereket valamire. sok mindene szembe jut.
amúgy a kommenteket is érdemes elolvasni!

amúgy pont kb 5 napja, barátnőm ablakán (4. emelet) kinéztem. a szemben lévő panel felett láttam egy kör háromszög vagy hasonló valamit. érdekes volt, mert egy helyben volt, de a színei olyanok voltak, mint a repülőgépnek. mondtam asszonynak is, de fáradt volt és nem nézte meg. másnap megnéztem nappal és semmi nem volt ott csak a panel mögötti erdős részen a fák tetejét lehet látni. tehát sem szellőzőkémény, sem smemi nem volt ott, csak mellette. a panel olyan 40m-re volt, az erdősáv meg olyan 150-200m-re. ami érdekes hogy a fényjelenség a fák előtt volt. következp nap este is kinéztem arra, de akkor semmi ilyet nem tapasztaltam.
Ági84
2011. április 30. 07:10
YELLOW
2011. április 30. 07:09
Ági84
2011. április 30. 07:07
És ennek a topiknak mi köze az autókhoz?
evildragon
2011. április 30. 06:57
Őrület! Kezdjünk el bulizni.

Na jó, viccet félretéve. Tegyük fel, hogy van némi igazságalapja a dolognak és tényleg jön három űrhajó. Biztos, hogy azért jönnek, hogy megtámadjanak? Lehet, hogy evakuálni akarnak, vagy mittudomén... Miért nem jönnek gyorsabban? (Mondjuk, ha a Plútó mögött vannak és másfél év múlva érnek ide az sokkal gyorsabb, mint amit mi el tudtunk valaha is érni...) Na majd kiderül... Az oké, hogy a SETI a rádióteleszkópjaival érzékel mondjuk valamit, de miért nem irányítanak oda űrtávcsövet, hogy megnézzék. Ha a Hubble "kilát" a naprendszerből, akkor ezekről tudna rendes képet csinálni. De nem csinál. Ha tényleg jönnek valamik, akkor már régen tudják, csak nem akarnak tömeghisztériát kelteni? Az amatőr csillagászok miért nem szivárogtatnak ki semmit? Pedig elvileg már nekik is érzékelniük kéne.
Tömeghisztéria bizonyos körökben már így is van. Szerintem a "2012 világvége" hívők találták ki, vagy lesz egy új film és ez a 0. trailer.
YELLOW
2011. április 30. 06:39
2012 Decemberében ideér a három űrhajó, ami felénk tart, közölte a SETI.

http://www.titokfilm.hu/2011/01/2012-decembereben-ideer-a-harom-urhajo-ami-felenk-tart-kozolte-a-seti/
YELLOW
2010. november 19. 16:50
Peiper
2010. október 31. 22:53
Az egyik weblapon már írtak rá lehetséges megoldást. A siemens cégnek volt már akkor hallókészüléke. Azt tarthatja esetleg a kezében.
inahooo
2010. október 31. 22:41
érdekes, ahogy a topikban írt elég sok dologmég, egész éjjel elolvasgatnám!
evildragon
2010. október 31. 22:31
Elolvastam a kommenteket.
Először eszembe sem jutott, hogy nem is volt akkor vezetéknélküli hálózat. Megvakarja a fejét. Igazuk van, hülyeség.
SYNapse
2010. október 31. 21:57
Chaplin 'The Circus' című filmjének Hollywood-i premierje alatt készült egyik felvételen egy nő mintha mobiltelefonnal telefonálna 1928-ban!!!! Ami persze lehetetlen... Vagy tán egy időutazó, nem a mostani jelenünkből, hanem a távolabbi-közelebbi jövőnkből...?! Eddig senki nem tudott rá magyarázatot adni, mit is csinálhat az egyébként furán felöltözött nő...

Nigger83
2010. szeptember 30. 15:49
mndom megnézem mennyi egy távcső 80nál indul egy komolyabb a hobbi meg 20 körül
Nigger83
2010. szeptember 30. 15:48
néztétek a jupitert multhéten? szabad szemmel látszódott elég erősen mert 500 évente van olyan közel a földhöz mint most
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Összesen 1750 találat 88 oldalon