A HŰTŐRENDSZER TUNINGJA

Témakör: Tuning
aktuális téma
A HŰTŐRENDSZER TUNINGJA

Sokan vagyunk akik nem elégedtek meg autóik gyári teljesítményével. A többlet teljesítmény viszont jobban próbára teszi az autó gyári hűtőrendszerét! Ha valakinek problémája van a hűtésével, vagy tapasztalata abban, hogyan lehet stabilabbá tenni az autó hűtését az írjon.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4
-Andrew-
2005. január 04. 21:51
Nekem nem volt még ilyen problémám! Mióta megvan az autó, azóta mindíg az van, hogy bemelegszik és a vízmutatóm sosem megy fél álláson túl. Hidegben sem mozdul lejebb, meg melegben sem. Sem autópálya miatt, sem dugóban, sem sehol. Szal nekem semmibajom nicns vele.
(koppkopp)
Ftomi
2005. január 04. 21:50
az nálam is csak még nem rég lett kész a gép. ezért nincs höséggel kapcsolatban tapasztalatom
RÁki
2005. január 04. 21:47
Én nálam elő szokott fordulni hogy a szart is kihajtom belőle!
Ftomi
2005. január 04. 21:43
ez nálam még nem jelentkezett de nekem is mondták h a nagy melegben ha a szart is kihajtom belöle elöfordulhat. majd kiderül
RÁki
2005. január 04. 21:42
Gondolkozok nagyobb teljesítményű vízpumpa beépítésén illetve külső olajhhűtőn. Van ebbe valakinek tapasztalata?
RÁki
2005. január 04. 21:41
Én nagy nyári melegben erős igénybevételnél el tudom indítani felfelé a hűtővíz hőmérsékletét. Nem vészes nincs az autónak baja (nem hengerfejes, jó a hűtője, vízpunpája, termosztátja stb.) egyszerűen csak többet tud a motor mint a hűtőrendszer.
Ftomi
2005. január 04. 21:41
ez engem is érdedekel
RÁki
2005. január 04. 21:38
Sokan vagyunk akik nem elégedtek meg autóik gyári teljesítményével. A többlet teljesítmény viszont jobban próbára teszi az autó gyári hűtőrendszerét! Ha valakinek problémája van a hűtésével, vagy tapasztalata abban, hogyan lehet stabilabbá tenni az autó hűtését az írjon.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4
Összesen 68 találat 4 oldalon