Daylight - nappali fény

Témakör: Tuning
aktuális téma
Daylight - nappali fény

Szeretnék az autómra ilyen nappali fényt, de irreálisan drágának találom az audi féle gyári megoldást. Van-e ötletetek hogy hogyan lehetne otthon kivitelezni korrekt minőségben a dolgot.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
moo
2008. november 16. 17:56
Igazad van hülyeséget beszéltem. Pont az a bajom ezzel a mindenki által használt szarral hogy látsz 20db /jóesetben fehér/ pontot. Nekem olyasmi tetszik mint az audi S6os hogy O-O-O-O-O
és látsz pontokat de összeolvad egy csíkká.
moo
2008. november 16. 17:55
Feco_sx
2008. november 16. 17:55
ennek a daylight-nak mi a pöcs értelme van?
moo
2008. november 16. 17:54
moo
2008. november 16. 17:53
Nem!

Azért raknám fel mert minek égessem a xenont, gyengüljön egy idővel a fénye, fogyasszon többet az autó ha nem muszáj?
Blindmouse
2008. november 16. 17:47
nem mert a tompítottból a fotonok visszafelé lökik a kocsit. :)
Bajzát
2008. november 16. 17:45
de az nem mindegy melyik világít?
Blindmouse
2008. november 16. 17:45
remélem látszik :D
DavidVWfan
2008. november 16. 17:44
E jelzés mindenképp kell bele, ezt még a vámospércsi rendőrök is tudják, azzal inzultáltak engem egy gyári hella lámpánál, hát akkor majd most mikor beindul ez a ledsor őrület

Ha több centi távol lesznek egymástól, akkor meg pont a láhatósága, ami neked annyira kell, el fog veszni. Max 2 centi távolságra raknám, kb 5 db-ot, akkor egybeolvad a fényük, mint az Audié.
moo
2008. november 16. 17:42
Egyébként bár nem szeretem a suzukikat de a swift sport az legalább megy, és a daylightján kívül semmi bajom vele.
moo
2008. november 16. 17:41
Ja pont nem ilyet akarok mint a usernek van. Ez az az olcsó ledes csík szar amit mindenkinek van. Na ezen tutter nincsen E jelzés mert ez egy ilyen gumiba applikált ledes szar.
moo
2008. november 16. 17:39
Természetesen eredeti színű?! a 407-es lökhárítója. Nem fogom szétfúrni mindenképpen valami konzollal lesz odahekkelve. Az E jelzéssel gondban leszek mert valszeg egyedileg lesz megcsinálva. Méretezésben és elhelyezésben a Hella irányelveit fogom alkalmazni. És természetesen fehér színűt fogok alkalmazni miért is raknék más színűt.... Pontszerű fényeket szeretnék nem egybefüggőt.

Nem tudom kivenni a helyzetjelző égőt mert canbusos az autó és égőfigyelő rendszerrel van ellátva így pittyegne minden indításnál ha nem lenen bent égő.
Dodge88
2008. november 16. 17:33
hát igen, ez meg a másik dolog.
Blindmouse
2008. november 16. 17:33
Itt nálunk van egy skoda.. minden bazári szar rajta ami csak létezik.. de már van egy 626-osa is, és azon is van már 1-2 ilyen hányinger. :D
DavidVWfan
2008. november 16. 17:32
Hát ha építő jellegű tanácsot vársz, és megfogadod amit mondok, akkor a tanácsom a következő:

Elhelyezés:

- 56. kommentben jelzett dolog, hogy az autó aljára akarod rakni...hát én nem furkálnám szét a gyári lökhárítót, főleg ha még eredeti színű. De ha csak ragasztani kell, és utángyártottat veszel, akkor még ok

Szabályosság

- én mindenképp a hűtőrácsba raknám bele, vagy nézd meg Tufaa autóját, ő a ködlámpa keretének rakta be

- mindenképp E jelzéssel ellátott darabot vegyél, aminek búrájába bele van gravírozva vagy dombornyomva, csak annyi kell a lámpákhoz, forgalmiba nem írják bele

- helyezd el azokon a méretek között, amit felraktál rajzokon

- mindenképp fehér színűt vegyél

Továbbá:

- olyat vegyél amiben jó nagyok a ledek, és lehetőleg minél távolabb üljenek egymástól, úgy kevésbé melegszenek

- a motortól vagy a főfényszórótól minél távolabb kerüljön, mert a nagy meleg rohamosan csökkenti az élettartamát a ledeknek

- és az nagyon jó ötlet, hogy a helyzetjelző kapcsolójába kötöd be, de akkor én már kivenném a fényszóró helyzetjelző égőjét. Továbbá ha kapcsolod a tompítottat, akkor aludjon ki, ahogy írtad. Akkor nem lesz karácsonyfa.

tufaa
Blindmouse
2008. november 16. 17:32
nem beszélve arról a tényről hogy ezek a mai kocsik alapból is TELJESEN egyformák mind. :)
Dodge88
2008. november 16. 17:31

minden nap látok egy régi vagon r+-t kerepesen a templomtól nem messze a kanyar közepénél lévő ház elött. hát..ilyen ocsmány gány cuccotmég nem láttam. egy az egybe olyan mint ahogy leartad...csak "univerzális" "tuning" cuccok vannak rajta +matrica + morosítás. Asszem króm díszátrcsa van rajta. Ültetésről meg nem is hallot az emberke. Egyszerűen hányadék. Vemyik nap ha látom lefényképezem és feldobom a "le az igénytelen tuningal" topikba. Ottmeglehet tekinteni az a hányadékot!
Blindmouse
2008. november 16. 17:31
kurva nagy differencia egy átlag tucatautónál tényleg.. a lámpa ígyis úgyis kintvan az elején, akkor nem gáz ha világít.. egy Miatán még oké ez a megoldás. :) de mondjuk egy korzán MINEK? :)
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Összesen 401 találat 21 oldalon