Daylight - nappali fény
aktuális téma

Szeretnék az autómra ilyen nappali fényt, de irreálisan drágának találom az audi féle gyári megoldást. Van-e ötletetek hogy hogyan lehetne otthon kivitelezni korrekt minőségben a dolgot.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
igen :) szép az a ledcsík, én is inkább azt tenném fel ha lenne helyem, de éjszaka már soknak találom én is :)
RÁ gondoltál?
Ma találkoztam az üllőin valamelyik itteni taggal (fehér Audi nem kicsit átépítve, a komolyabb gyári ledcsíkkal), hát miatta nem csodálom hogy nem szeretik a ledcsíkokat az emberek :)) (6óra, full sötét, szenyonnal együtt ment a csík)
Szerintem hagyjuk elsüllyedni inkább ezt a topicot... :)
Szerintem hagyjuk elsüllyedni inkább ezt a topicot... :)
Vegyél az árából nyelvtankönyvet :DDDD
én 5 ezerér vettem két led csikot és 1000 forintér beszerelték az autovilamosságinál hogy mégis szakszerüen legyen összekötve megy igy de ki is fogom szedni mert most már minden autón az van..
Hozzátenném hogy én nem tervezek semmilyen lángnyelves matricát vagy bármi egyéb tuningot a kocsin, azért vettem gyárilag épített autót hogy ilyen jellegű változtatást ne keljen, így mielőtt belekötnél hogy esetleg ellenzem, nos... nem :) nekem is jobban tetszik az az irány, de ahogy Te nem nézel le senkit mert olcsóbb autója van mint a Tiéd, úgy nem kéne azt sem leszólni aki olyat rak fel mint ami nem tetszik Neked.
attol h egy autó 3 hengeres még nemjelenti azt hogy a tulajdonosa lángnyelvekkel fogja összemócsingolni ... 

szerintem totál egyedi cucc nem létezik, de nem is azért raktam fel. mondjuk márciusban nem nagyon láttam még ilyenekkel rohangálni autókat, viszont azóta elég sok fiatal és öreg ember mondta már hogy sokkal messzebbről kilehet szúrni (én meg nem csak látni, de látszani is szeretek...). Nyilván az állandóan bekapcsolt ködlámpa vagy egy rosszul beállított tompított jobb lenne... De legalább nem éndzsölájt hordok egy swiften és azthiszem a kocsin magán sincs nincs mibe belekötni a két karikán kívül ;) Egyedi lehet egy brutus a 48ezer ccm-es motorjával, de egy jelmentesítéstől, ültetéstől, szépfelnitől senki nem lesz egyedi, csak szebb, így ez az irány amit te is képviseltetni szeretnél mindenkivel is ugyanúgy "tucat", ugyanúgy sok autón találkozom vele, dehát nem mindenkinek tetszhet a kék szín sem hiába mondja valaki hogy az a legszebb...
nem nem. egyiket sem.
Nagyfelni meg ültetés nem minden autón van, és nem mindegy milyen az a felni. El kell találni az összképet. Ugyanis hiába 19 es felni virit a vas alatt, ha ugy néz ki vele mint egy lovaskocsi. Össze kell hangolni. Inkább legyen tele az utca szépen csüccsentett szépen megválasztott felnis autokkal mind ledcsikossal.
ember... pihenj. Megnéztem végülis miért fujod annyira ezt a ledcsikot, hisz te is csinálták ködlámpába.. gratula :) egyböl egyedi lett a swift.
Csinálj bármit, de abba gondolj bele, hány auton lesz még ez a ledes cucc.... és azokkal fognak egy kalap alá venni. hmmmm mindegy. vedd meg, tedd fel. Majd ha minden második roncson is lesz akkor lehet leszeded.
Nagyfelni meg ültetés nem minden autón van, és nem mindegy milyen az a felni. El kell találni az összképet. Ugyanis hiába 19 es felni virit a vas alatt, ha ugy néz ki vele mint egy lovaskocsi. Össze kell hangolni. Inkább legyen tele az utca szépen csüccsentett szépen megválasztott felnis autokkal mind ledcsikossal.

Csinálj bármit, de abba gondolj bele, hány auton lesz még ez a ledes cucc.... és azokkal fognak egy kalap alá venni. hmmmm mindegy. vedd meg, tedd fel. Majd ha minden második roncson is lesz akkor lehet leszeded.
Így van, mással kell elérni. BMW Angel-eyet minden autóba
(sajnálom, nem szeretem az ilyen jellegű önteltséget, mindenkinek a sajátja a csúcs, mindenkinek más tetszik, de senki ne magyarázza már bele másba hogy mit csináljon és mit ne. Így Te sem vagy különb attól aki lenéz másokat mert olcsóbb vagy jobb autója van. Nagyfelni, ültetés több autón van szerintem mint ledcsík, remélem érted mire célzok.)
A ledcsík célja továbbra is az hogy előre fele világítson és látszódj vele, azt hogy ki hogy rakja fel az ő dolga, megvakulni senki nem fog tőle, egy rosszul beállított lámpa akár életveszélyes is lehet, egy hülyén felrakott ledcsíkon meg max halálra röhögöd magad annyiban lehet veszélyes.. Nyilván van elég rutinod abban Neked is hogy nem az autó lámpájába kell nézni ha vakít.
Node joccak, holnap meló, vár rám a sok krómozott cápaantenna meg a 30 féle ledcsík

A ledcsík célja továbbra is az hogy előre fele világítson és látszódj vele, azt hogy ki hogy rakja fel az ő dolga, megvakulni senki nem fog tőle, egy rosszul beállított lámpa akár életveszélyes is lehet, egy hülyén felrakott ledcsíkon meg max halálra röhögöd magad annyiban lehet veszélyes.. Nyilván van elég rutinod abban Neked is hogy nem az autó lámpájába kell nézni ha vakít.
Node joccak, holnap meló, vár rám a sok krómozott cápaantenna meg a 30 féle ledcsík

Mellesleg a téma lezárásaként. Én mindenkinek a következőt tudom ajánlani ! Ha igényes autót akartok épiteni, ezt felejtsétek el.
Hagyjátok meg a lángnyelves autóknak, akinek már ugy is mindegy. Hisz ha felrakjátok a kocsitokra, ha van haszna (bár vitatható) ha nincs, egyszerüen egy kalap alá fognak venni a közlekedésben résztvevők a lángnyelves 3hengeresekkel ! Sajnos... szoval mással kell elérni a láthatóságot, kis kreativitás, akármi. De ezzel a nagy "tömeg"hez fogsz tartozni ami viszont már ki is ragad az egyediségből.
Nekem még meloznom kellene, majd még visszanézek. de azért 3 ora alatt csak sikerült valami közös képet kialakitani.
Hagyjátok meg a lángnyelves autóknak, akinek már ugy is mindegy. Hisz ha felrakjátok a kocsitokra, ha van haszna (bár vitatható) ha nincs, egyszerüen egy kalap alá fognak venni a közlekedésben résztvevők a lángnyelves 3hengeresekkel ! Sajnos... szoval mással kell elérni a láthatóságot, kis kreativitás, akármi. De ezzel a nagy "tömeg"hez fogsz tartozni ami viszont már ki is ragad az egyediségből.

Nekem még meloznom kellene, majd még visszanézek. de azért 3 ora alatt csak sikerült valami közös képet kialakitani.

látnád az elsöt amihez hozzányultam :D az ugye családi volt :) (akkor mégnem volt keresetem, friss jogsi) volt ám ott olyan amire nem vagyok túl büszke. Piros alvázneon :) meg egy aluszárny de hálistennek mire felraktam volna volt melohelyem, és megvettem az elsö szörnyeteget a "Bélát", és beláttam, hogy másról szól, ha igényest akarok, azt másképp kell elérni. Ezért is nem tudok azonosulni a ledcsikokkal.
csak összekopnak az érveink :)
Csak megmondom elsö körben ott akadtam meg, hogy megamlitetted a kocsid vételárát. Ami szerintem tök mindegy. Ha valaki szereti az autóját mindenkinek a "világ összes kincse". A másik, meg hogy ott én is bezavarodtam, hogy azt hittem a manapság annyira divatos 200 forintos ledsort pártolod a halogénnel együtt bekapocsolva éjjel nappal, ameyek 95% ugy van felszerelve hogy zavarja a szemed, és meg is tudja bizonyos esetekben zavarni a koncentrációt. Ami meg éppen hogy balesetveszélyes. Szerintem.
Csak megmondom elsö körben ott akadtam meg, hogy megamlitetted a kocsid vételárát. Ami szerintem tök mindegy. Ha valaki szereti az autóját mindenkinek a "világ összes kincse". A másik, meg hogy ott én is bezavarodtam, hogy azt hittem a manapság annyira divatos 200 forintos ledsort pártolod a halogénnel együtt bekapocsolva éjjel nappal, ameyek 95% ugy van felszerelve hogy zavarja a szemed, és meg is tudja bizonyos esetekben zavarni a koncentrációt. Ami meg éppen hogy balesetveszélyes. Szerintem.

Jó lett. Isten láttja lelkem nem gecizni akartam hogy milyen autód van hanem furcsa volt hogy nincsen fent autód, pedig írtad hogy régi motoros vagy.
Gratulálok hozzá szép autó. És normális hozzászólás is volt tőled így 9 órára
Bár már korábban is voltak bíztató jelek.
Egyébként mint írtam nem annyiért vettem az autót hanem 2.285400 forintért mélyen áron alatt a bátyámtól. De attól még ez egy drága autó és nemfúrom ki a lökösét. Ezért írtam hogy 8.5 milliós autó mert annyi volt a vételára. Ja és nekem is van törzskönyvem nálam. Semmilyen hitelem nincsen.... Nem érzem magam különbnek.

Egyébként mint írtam nem annyiért vettem az autót hanem 2.285400 forintért mélyen áron alatt a bátyámtól. De attól még ez egy drága autó és nemfúrom ki a lökösét. Ezért írtam hogy 8.5 milliós autó mert annyi volt a vételára. Ja és nekem is van törzskönyvem nálam. Semmilyen hitelem nincsen.... Nem érzem magam különbnek.
plussz egy kis érdekesség az első története képekkel most készülök a másodikét is igy elkésziteni.
mielött jönne a fika: 5genen a lámpa nem volt "szabályos" de 5 és 6gen lámpája köztudottan szart sem ér. A coupen már E betüs lámpa volt (lényegében gyári csak fekete hátterü) :) a 7genen nincs mibe belekötni, nem is lesz. JAh igen 5genen azért nincs a képen rendszám mert épp 2 napos volt a fényezés, és csak a fotó erejére toltam ki garázsból :) MEgsugom: el is kapott a rendör, pedig ablakba letisztitva volt a rendszám, de miután elmagyaráztam neki el is engedett. utána igy nézett ki http://dog.uw.hu/bela/11.jpg
nah akkor találgatások elkerülése végett:
Első autóm: http://dog.uw.hu/bela/10.jpg
Második autóm: http://dog.uw.hu/cc5.jpg < 2 hete adtam el
Mostani autóm: http://dog.uw.hu/7genem2.jpg < 2 hete vettem, még alakitgatom, addig meg nem szeretném felrakni, majd ha összeált a kép. (kell: felni, rugo-gátló, faceliftes model projectoros gyárilag xenonos lámpája, és a "sport" kivitel apró toldatai, ez meg még nem most lesz). Addig nem akarom felrakni. ÉS igaz hogy ez nem 8.5 milios autó, de nálam a törzskönyve. És ettöl még ne kussoljon nekem az akinek olcsobb autóra tellik. De az se érezze magát felsöbbrendünek aki 8 miliosban ül...
Első autóm: http://dog.uw.hu/bela/10.jpg
Második autóm: http://dog.uw.hu/cc5.jpg < 2 hete adtam el
Mostani autóm: http://dog.uw.hu/7genem2.jpg < 2 hete vettem, még alakitgatom, addig meg nem szeretném felrakni, majd ha összeált a kép. (kell: felni, rugo-gátló, faceliftes model projectoros gyárilag xenonos lámpája, és a "sport" kivitel apró toldatai, ez meg még nem most lesz). Addig nem akarom felrakni. ÉS igaz hogy ez nem 8.5 milios autó, de nálam a törzskönyve. És ettöl még ne kussoljon nekem az akinek olcsobb autóra tellik. De az se érezze magát felsöbbrendünek aki 8 miliosban ül...

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!