Daylight - nappali fény
aktuális téma

Szeretnék az autómra ilyen nappali fényt, de irreálisan drágának találom az audi féle gyári megoldást. Van-e ötletetek hogy hogyan lehetne otthon kivitelezni korrekt minőségben a dolgot.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
szerintem én nem is mondtam olyat h gagyi dolgokkal foglalkozol de mind1

POnt ezt akartam írni pár perce hogy én ha jól emlékszem láttam már este daylight+tompítottas új audit....

szerintem a helyzetjelzőre kapcsolva ég a ledcsík, tompítottnál pedig elalszik. Bár láttam már tompítottal világító ledcsíkos új audit, de szerintem ott a computeren variáltak egy kicsit :)
Igazad van megkövetlek túl messzire mentem csak berágtam hogy elkezdtél azon lovagolni hogy gyártani akarok ilyet és nem megvenni 90ezerért. Szerintem nem mondható rám hogy gagyi dolgokkal foglalkoznék.
Igen megkell szokni mert 2011től ittvan ez a szörnyen felesleges future...
ööö én a gyári ódi megoldásra gondoltam, abban vajon hogy műxik a dolog?

Én úgy csináltam meg hogy a helyzetjelzőre kötöttem, ha tompítottat kapcsolom akkor is bekapcsolva marad, viszont egy kapcsolóval kitudom kapcsolni pl este. Megoldható lenne relével hogy lekapcsolódjon tompított esetén, viszont szakadó esőben sem hülyeség ha megy, szerintem...
Ja és nem gecizésből de jó a KÉK!!! lángnyelves üléshuzatod. A propán bután ég kéken nem? LPG-s az autó?
nem kötekedés de ha kialszik az egyik halogén izzód azt nem veszed észre nappal, és mingyá nehezebben saccolja meg a távolságodat a szembe jövő...
a led meghát ritkábban ég ki egy picit...
végülis tökmindegy, 2011 után sok ilyennel fogsz találkozin...

Hát nem tudom én ha már annyira venni akarok valamit akkor minőségit veszek nem bóvlit, bár szerintem ez a ledes nappali fény egy hülyeség én 5 ezret sem adnék érte. Nekem ez a véleményem nem leszólni akartalak ezzel

Így már azért egészen más. Bár én még mindig úgy vagyok vele hogy az audié sokkal "zavaróbb", de ha esetleg azon múlik hogy időben észrevegyem a szembejövőt, vagy időben észrevegyen egy gyalogos és ne lépjen ki elém, akkor legyen, zavarjon, legyen giccs viszont legalább baleset nem lesz belőle.
a 235ös hozzászólásban felsoroltak sem hülyeségek.
Nyilván a martin féle ledcsíkok már röhelyesek, de ott nem csak azok azok :D (55W-os xenon kell minden autóba náluk, nyilván sok sok 10-20 éves autóban jelez a comp... :D )
a 235ös hozzászólásban felsoroltak sem hülyeségek.
Nyilván a martin féle ledcsíkok már röhelyesek, de ott nem csak azok azok :D (55W-os xenon kell minden autóba náluk, nyilván sok sok 10-20 éves autóban jelez a comp... :D )
Nekem meg ne emberkedjél hogy olcsó szar kell nekem.
Te is fiam Brutus? 206osod van nem? Márkatárs... Bár az enyém 201el nagyobb 2x olyan erős mint a tiéd...
Te is fiam Brutus? 206osod van nem? Márkatárs... Bár az enyém 201el nagyobb 2x olyan erős mint a tiéd...
Autómata a lámpa a 407esen. Azaz van 0 helyzetjelző és tompított bekapcs állás
ha 0-n van akkor autómata üzemmódban van.
Gondolkodtam hogy ha meglesz valami akkor ha jár a motor akkor menjen a daylight vagy csak ha a helyzetjelző megy. Még nemdöntöttem el, de szerintem akkor csak hogyha helyzetjelzőn van, mert napközben a városban szerintem észrevehető egy ekkora autó, lakott területen kívül meg nembaj ha hátul is világít az autó, sőt igazából a köhém rendeletből is kitűnik hogy így kell lennie...
ha 0-n van akkor autómata üzemmódban van.
Gondolkodtam hogy ha meglesz valami akkor ha jár a motor akkor menjen a daylight vagy csak ha a helyzetjelző megy. Még nemdöntöttem el, de szerintem akkor csak hogyha helyzetjelzőn van, mert napközben a városban szerintem észrevehető egy ekkora autó, lakott területen kívül meg nembaj ha hátul is világít az autó, sőt igazából a köhém rendeletből is kitűnik hogy így kell lennie...
Figyu 300 euro körül van a gyári S6 daylight. Az kb 80 ezer forint. A 12es oldalon van azthiszem szétszedve. Foncsor hűtőfelület és ledek. Eltekintve hogy audi gyári alkatrész szerinted melyik eleme kerül ennyibe?
Egyébként meg nézd meg az autómat 20417 és 47532-es user és nyilván kiderül hogy egy csóringer szar vagyok, tudod vannak dolgok amiért nem hajlandó annyit adni az ember...
Egyébként meg nézd meg az autómat 20417 és 47532-es user és nyilván kiderül hogy egy csóringer szar vagyok, tudod vannak dolgok amiért nem hajlandó annyit adni az ember...
Látom a vakit szóval szurtam el. Bár a ledes ablakspricnivel probáltam elmegyarázni. Egyszóval ZAVARÓ ! Szúrófény... Mint ledes ablakspricni. Zavaró.
Szoval az a jelentősége, hogy féltek, hogy a halogén/xenon lámpát nem veszi észre a szembejövő ?! Ne baromkodj már. Valami olyat mondj amit le lehet nyelni. Volt már olyan, hogy nem vetted észre a szembejövő lámpáit ? SZerinted mennyire nem lát az aki csak a ledsorral veszi észre ?!
Szoval az a jelentősége, hogy féltek, hogy a halogén/xenon lámpát nem veszi észre a szembejövő ?! Ne baromkodj már. Valami olyat mondj amit le lehet nyelni. Volt már olyan, hogy nem vetted észre a szembejövő lámpáit ? SZerinted mennyire nem lát az aki csak a ledsorral veszi észre ?!
Nagyon szép, igényes autód van, az itteni stilusnak ellentmondó. Nem alsókategoriás görgökön, tényleg részletekre figyelve. Az erre szánt pénzen inkább vegyél valami vw kiegészitőt, vagy költ futóműre. Ezzel a led sorral elrontanád a letisztult összképet. (ahogy nézem a cult al favorizálsz, és jó is az úgy) 

mindig működik? (tom hogy kivéve ha megy a tompított) de kell vmit kapcsolni vagy egyből gyujtásra "beröffen" a daylight?

Elég választ kaptál már hogy mi a célja, attól hogy nem érted meg, nem muszáj újra megkérdezni :)
A gyári audié sokkal jobban szúr, sokkal erősebb mint ezek az olcsóbb csíkok.
Továbbra is tartom a véleményem, ha egy ilyen erőségű LED vakít, vagy vezes napszemüvegben vagy kerüld a forgalmat inkább.
Vakítani egy rosszul beállított tompított tud, nem egy 0,3-0,5W-os led.
A gyári audié sokkal jobban szúr, sokkal erősebb mint ezek az olcsóbb csíkok.
Továbbra is tartom a véleményem, ha egy ilyen erőségű LED vakít, vagy vezes napszemüvegben vagy kerüld a forgalmat inkább.
Vakítani egy rosszul beállított tompított tud, nem egy 0,3-0,5W-os led.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!