EL-glow műszerfal egyedileg?!
aktuális téma

Üdv mindenkinek, gondoltam létrehozom ezt a témát külön, hogy ne a neon topicba befolyva müködjön.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
állítható :) csak az enyém nem :))))) egy potival tekergetheted lefele ameddig akarod :) ez majdnem 250 Ft plussz :D
hát mondjuk az nem lene baj, mert a gyári cucc nem igazán okádja a luxokat, hogy finoman fogalmazzak...
ennek a kütyünek állítható a fényerőssége?
elég nagy felületű számlapok vannak rajta, kábé 15cm átmérőjű a km óra és a fordulatszámmérő.
este elég nagy fénye lenne, nem?

ennek a kütyünek állítható a fényerőssége?
elég nagy felületű számlapok vannak rajta, kábé 15cm átmérőjű a km óra és a fordulatszámmérő.
este elég nagy fénye lenne, nem?
Csak világítana is :( :)
Öreg Jag-be mindent :D
ebbe is bele lehetne variálni csontfehér színű cuccot?
nagyon tetszene...
nagyon tetszene...
Rendelni lehet :) Kérdés, hogy elküldöm-e?! :) El, persze :) Merre felé? Azt mondjuk érdemes belekalkulálni, hogy mostmár, ha utánvételes a dolog költségeit is hozzá kell adni, ami néha nem kevés :( Ha olyan a helyszín, meg lehet oldani másképp is :)
szia,
postán lehet rendelni?
üdv
postán lehet rendelni?
üdv
Értés van! :)
Köszi a választ!!!
Bocsi de elb@sztam, mert nem A5 kellene, hanem A4!
Lehet hogy először én is inkább drótot veszek, aztán majd a műszer lapot!
Ja egyébként: IGEN Daewoo!
Bocsi de elb@sztam, mert nem A5 kellene, hanem A4!
Lehet hogy először én is inkább drótot veszek, aztán majd a műszer lapot!
Ja egyébként: IGEN Daewoo!

Köszi az infókat! Ha fóliára nem is, de kábelre sztem bisztos vevő leszek, ha van piros!

Pahoo!
A5, igen, mint az írólap :) Általában elég, ha nem kettő kell belőle, ára uannyi, mint egy A4-esnek. Van piros, de nem ajánlom, az is színezve van, akkor már színezze az ember saját izlése szerint, ugyanis a gyári piros nem túl szép :)
Kábel majd hamarosan lesz kapható csak, kb 1300 és 2400 Ft/m ár között, típustól függően.
A5, igen, mint az írólap :) Általában elég, ha nem kettő kell belőle, ára uannyi, mint egy A4-esnek. Van piros, de nem ajánlom, az is színezve van, akkor már színezze az ember saját izlése szerint, ugyanis a gyári piros nem túl szép :)
Kábel majd hamarosan lesz kapható csak, kb 1300 és 2400 Ft/m ár között, típustól függően.
El drót mennyiért?
Piros fólia is létezik?(mennyi)
(és A5=írólap, igaz? Az nemt túl kicsi egy műszerfalhoz?)

Piros fólia is létezik?(mennyi)
(és A5=írólap, igaz? Az nemt túl kicsi egy műszerfalhoz?)

Sziasztok, újra itthon, megpróbálok sorban válaszolni:
Bishop:
Ha érdekel fólia és inverter, nálam épp van :)
A5 zöld 5900, kék 6800, inverter 1800
Ezek a lapok vághatók.
Viper:
Árak neked is :)
Megcsinálni sajna időm nincs, de minden lépésben tudok segíteni. (Daewoo ugye?)
Invertereknek van egy gyenge sípoló hangja, ez vagy hallható vagy nem (gyártási szórás), de eddig nem volt rá panasz, hogy zavaró lenne, érdemes eltenni valamiszigetelt helyre, és kész.
Hamarosan lesz folyóűméterben nagyobb mennyiségű EL drót is remélem, bár ez nem tartozik ide :)
Bishop:
Ha érdekel fólia és inverter, nálam épp van :)
A5 zöld 5900, kék 6800, inverter 1800
Ezek a lapok vághatók.
Viper:
Árak neked is :)
Megcsinálni sajna időm nincs, de minden lépésben tudok segíteni. (Daewoo ugye?)
Invertereknek van egy gyenge sípoló hangja, ez vagy hallható vagy nem (gyártási szórás), de eddig nem volt rá panasz, hogy zavaró lenne, érdemes eltenni valamiszigetelt helyre, és kész.
Hamarosan lesz folyóűméterben nagyobb mennyiségű EL drót is remélem, bár ez nem tartozik ide :)
Egyébként kapsz gyári invertert kb 1800 Ft fele. Érdeklődj Dekornál.
Szia Bishop!
Sajna időm nincs megcsinálni, de elméletben szívesen segítek ha tudok. A trafó sípol. úgyhogy beletekertem szivacsba, azt meg egykis zacsiba bedobtam a műszerfal alá. :)) Nekem nem hallatszik a hifibe a jele mert egyből a tápján van egy tekercs-kondi (LC szűrő) úgyhogy zaj kinyírva. Az inerter semmi a trafót egy Open collectoros darlington tranyó hajtja meg és ennyi a trafó valami kiselejtezett amerikai adapternek a trafója a tranyóra van kötve a 12 Vos része a 110V-os része a fóliára közvetlenül. Nagyobb lesz a fesz mint 110V mivel négyszögjellel van meghajtva.
Sajna időm nincs megcsinálni, de elméletben szívesen segítek ha tudok. A trafó sípol. úgyhogy beletekertem szivacsba, azt meg egykis zacsiba bedobtam a műszerfal alá. :)) Nekem nem hallatszik a hifibe a jele mert egyből a tápján van egy tekercs-kondi (LC szűrő) úgyhogy zaj kinyírva. Az inerter semmi a trafót egy Open collectoros darlington tranyó hajtja meg és ennyi a trafó valami kiselejtezett amerikai adapternek a trafója a tranyóra van kötve a 12 Vos része a 110V-os része a fóliára közvetlenül. Nagyobb lesz a fesz mint 110V mivel négyszögjellel van meghajtva.
Sajnos csak Honda, meg Mittsubishi van. Tök kényelmes lenne a megadott nyomtatási méretben kinyomtatni az áttetsző lézerfóliára...
Viszont így újra tudom tervezni az amúgy ronda óraképeket valami sportosra (pl.CRX)
Viszont így újra tudom tervezni az amúgy ronda óraképeket valami sportosra (pl.CRX)

http://www.autojoy.com.au/product/interior/ia_eg.htm
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!