Index helyzetjelzőként!

Témakör: Tuning
aktuális téma
Index helyzetjelzőként!

Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban, hogyan tudnám azt megoldani, hogy helyzetjelzőként világítson az indexem, és mikor indexelni szeretnék, akkor meg villogjon rendesen ahogy kell. mint az amerikai autoknál. Sok Honda civicnek láttam már világító indexet helyzetjelzőként, az hogy van megoldva?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4
zolikaDB
2012. augusztus 03. 11:57
Vagy fúrsz egy lukat oda, ahová helyzetjelezni szeretnél, szerzel egy pár narancs LED izzót, meg fogalaltot, bebarkácsolod, rákötöd a helyzetjelzőre, és kész. Bár, ha a tompítottad együtt ég a helyzetjelzővel, mint pl G Astránál, akkor annak nem nagyon fog örülni a sün bácsi.
DPluss
2012. augusztus 03. 11:56
Forrasztgatosnal folyamatosan világít akkor is ha indexelszcak mivel az index a fék lámpa szalon van ezért az erősebb es tulvilagitja! Bocs helyesirasert es a formaert csak telorol irok ...
DPluss
2012. augusztus 03. 11:54
Deee hulyevagyok ha az izzó elott a refit osszekotod a tompitottal es raksz ra egy mezei relét amit osszekotsz a refikapcsoloval vagy esetleg egy külön kapcsoló al akkor is működik :)
tranS4mers
2012. augusztus 03. 11:52
Sziasztok! Ezzel a forrastgatós témával kapcsolatban nem értek valamit! Ha rányomom az indexet,akkor a másik (helyzetjelző) szál nem fog égni? Miért? Mert ha jól értem a kollégát,ő úgy szeretné,hogy amikor az irányjelzőt használja,akkor a helyzetjelző alszik.
dvd_300
Micsoda 12 ezer ami nekem kell vagy ez a refis megoldás, és ha az indexes akkor hol láttad?:P
LaciToledo
Én az enyémbe betettem 1-1 T10-es izzót...
DPluss
2012. augusztus 03. 11:51
Tizenparezer forint utoljára 12ert láttam h Árulja vki:)
DPluss
2012. augusztus 03. 11:50
Joovanna :D szerintem ha az izzó elott a refi szálat osszekotod a tompitottal es kotsz ra egy diodat h csak refi irányból kapjon áramot visszafele nem akkor ugy mukodhet . Persze kapcsoló oldalról is meglehet vhogy de ahhoz utána kéne néznem hogy is van kapcsolva mert mar nem emlékszem :D de majd megnézem neked
dvd_300
2012. augusztus 03. 11:33
Köszi a választ. valaki mondta h van egy modul vagy valami kütyü ami ezt megoldja utolagosan és pár forint...:) de megnézem ezt a forasztgatóst
harait
2012. augusztus 03. 11:24
haragudjon a fene csak olyan hülye ez a mentalitás h kérdezek valamit és egyből kötekedni kell:D csak pár mondatra lettem volna kiváncsi h milyen relé kell meg hogyan kössem be...de nem egyből a szurkálódás h minek az meg hülye vagy:D
DPluss
2012. augusztus 03. 11:23
:DDDDDDD nemám megharagszol :D
Nevemsincs
2012. augusztus 03. 11:22
oké, okér értem...

de próbáld ki egyszer a kettőt együtt... mintha nappal lenne
harait
2012. augusztus 03. 11:20
mindegy akko hagyjuk a picsába:D nemkérdeztem semmit
DPluss
2012. augusztus 03. 11:19
de miben más ha refivel ugrik eléd a szarvas, vagy ha refi+tompítottal ugrik eléd? kisebb lesz a fékutad vagy mi? :DDD (és igen ugrott már ki elém, szerencsémre a jobb első lemezfelnit kapta telibe és semmi sem sérült a kocsin.. csak a dísztárcsa tört porrá :D)
DPluss
2012. augusztus 03. 11:17
de nemérted... minek a tompított refinél amikor a refi 100m-re világít.... ha azon a 100méteren nem veszed észre amit kell akkor az nem azon a 4méteren fog múlni, ha meg igen, akkor azt a tompított+refi kombóval se fogod észrevenni....capishe?
harait
2012. augusztus 03. 11:16
minden lámpa más, máshogy világít...ugrált már eléd ki 5-6 szarvas??...nembaj az ha közelre is látsz:D
Nevemsincs
2012. augusztus 03. 11:15
a magyar utakon nem árt, ha az ember lát messze és közben az orra elé is
DPluss
2012. augusztus 03. 11:13
de nem értelek most? :D ha valahol mehetsz refivel akkor ott mindent belátsz előre nincs szükséged arra az előtted fekvő 4méterre amit a tompított ad(mellesleg a jól beállított refi is ad némi fényt lefelé), de ha ez megnyugtat az SXemben úgyvolt hogy a h4 mind2 izzója világított ha ráhúztam a refit, ezért írom tapasztalatból hogy nem ad jobb képet az útról
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4
Összesen 67 találat 4 oldalon