Index helyzetjelzőként!

Témakör: Tuning
aktuális téma
Index helyzetjelzőként!

Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban, hogyan tudnám azt megoldani, hogy helyzetjelzőként világítson az indexem, és mikor indexelni szeretnék, akkor meg villogjon rendesen ahogy kell. mint az amerikai autoknál. Sok Honda civicnek láttam már világító indexet helyzetjelzőként, az hogy van megoldva?

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4
harait
2012. augusztus 03. 11:09
hát azért de...a refi inkább messzire visz, a tompított több fényt ad közelebbre....
DPluss
2012. augusztus 03. 11:07
bírná elvileg amíg tompítottnál ráhúzod a refit de nem engeded el mind2 világít... de semmi értelmét nem látom ennek... nem látsz többet vele ha mind2 világít
harait
2012. augusztus 03. 11:02
ha már itt vagyunk kérdésem nekem is lenne....hogy lehet megoldani h a h4 izzó mindkét szála világítson amikor húzok egy refit?(vagy nem bírná az izzó?) azt tudom h valami relé kell de hova hogyan?
grimbow
2012. augusztus 03. 10:53
ez E46nál halál egyszerű :D kivettem a helyzetjelzőt, hibakót -> halványan világít az index, de ugye visszajelzi a boardcomp. LCM ből ODB2 vel kiírni hogy visszajelezze a helyzetjelzőt a BC-n. és voálá kész. ha húzok egy tompítottat akkot elalszik és csak a xenon pírít.
DPluss
2012. augusztus 03. 10:47
upsz kicsit gyorsan írtam, szóval az index foglalatod talpát(amivel az izzó alsó részén levő kis búb érintkezik, azt kell átalakítani 2 érintkezősre(helyzetjelző,index), nem nagy cucc.. kiszeded a gyári talpat és annak mintájára kivágsz egy ugyanolyat(persze olyan anyagból ami nem vezető) fursz bele 2 lyukat olyan távolságra mint amilyen távolságra egy duplaszálas izzó búbjai vannak, belehúzol 2 vezetéket, odaforrasztod őket(egy kicsit több cinnel hogy púposabb legyen), aztán ez megis van, a test az mindenképpen közös lesz az izzó oldalán szóval azt nemkell babrálni!
DPluss
2012. augusztus 03. 10:44
némelyiknek egy különleges vezérlőelektronika vezérli...de ez baromi drága, de van olcsójancsi megoldás is!:)
fogod az indexfoglalatod, a talpát 2érintkezősre a 2. érintkezőre rákötöd a helyzetjelzőt a másikon marad az index, beledobsz egy duplaszálas féklámpaizzót, a féklámpaszál lesz az index mert az erősebb a helyzetjelzőszál meg a helyzetjelző és voilá kész..
dvd_300
2012. augusztus 03. 10:41
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogyan tudnám azt megoldani, hogy helyzetjelzőként világítson az indexem, és mikor indexelni szeretnék, akkor meg villogjon rendesen ahogy kell. mint az amerikai autoknál. Sok Honda civicnek láttam már világító indexet helyzetjelzőként, az hogy van megoldva?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4
Összesen 67 találat 4 oldalon