A Piton Car Audio és a Fusion 2010-ben is megrendezi a
IV. Magyar dB-Kupát!
Akik már régebben is részt vettek a dB-Kupa valamelyik fordulóján,azok számára nem lesz ismeretlen a többieknek az alábbiak lehetnek irányadóak az autók megépítésére nézve.
Terveink szerint 5-6 fordulóból áll majd a sorozat áprilistól októberig (augusztus pihenő),melynek a végén
Magyar Bajnokot hírdetünk a tradíció szerint.
Amint a pontos időpontok és a helyszínek megvannak,azokat a versenynaptárban megtaláljátok a honlapjainkon.
A terveink szerint az egyéb autós rendezvénnyel együtt bonyolított versenyeken a dB-Kupával párhuzamosan indítunk egy nem kieséses rendszerű versenyt,kizárólag a dB-Kupában nem induló,utcai rendszerrel rendelkező érdeklődők részére.
Segítségért bátran forduljatok hozzánk,akár régi,akár új versenyzők vagytok!
A 2010-es Versenyszabályzat megtalálható:
www.pitoncaraudio.hu
MAGYAR dB-KUPA 2010
UTCAI-SOROZAT
Ez a sorozat azoknak az érdeklődőknek,leendő Versenyzőknek lett kitalálva,akik szívesen kipróbálnák az autójukba épített rendszerüket,de nem akarnak a Profi Versenyzőkkel megmérkőzni. Amolyan kedvcsináló kategóriák egyszerű,utcai széria,kisebb teljesítményű hangrendszerek számára.Zenével vagy az általunk adott frekvencialemezzel történik a mérés. Ebben a sorozatban nem kieséses rendszerben működik a mérés,hanem két mért eredményből a jobb számít.A kategóriákba való besorolásnál a Bírók szakértelme,tapasztalata felülbírálhatja a szabályokat esetenként.
Utcai-1 25cm sub-1db,30cm sub-1db,erősítő-1db 300watt csomagtartóban elhelyezve kalaptartó magasság alatt. A hátsó üléstámla dönthető.
Utcai-2 25cm sub-2db,30cm sub-2db,erősítő-1db 600watt csomagtartóban elhelyezve kalaptartó magasság alatt. A hátsó üléstámla dönthető.
Utcai-open Mindenki,aki nem fér az előző két kategóriába,itt indulhat.
Szeretettel várunk Mindenkit! Jó versenyzést kívánunk!
Versenyidőpontok:
2010:
1. vereny
III. DOMBÓVÁRI TUNING TALÁLKOZÓ!
2010.04.09 - 2010.04.11
Dombóvár-Gunaras Camping Tó u. 5
2.verseny
V. Euroday-Mastercar Hatvani Tuning Találkozó
2010.05.08
Hatvan Népkert
3.verseny
I. Sárbogárdi Tuning Találkozó
2010.06.26.
Sárbogárd
4. verseny
2.Tápiószelei Tuning Fesztivál
2010.07.10
Tápiószele
Sziasztok! Előreláthatólag Dombovár és Sárbogárdon leszek,Hatvan még kérdéses de az szerintem nem fog menni mert nekem akkor lesz egy más jellegű program,többit majd meglátjuk
Sziasztok. Újabb örömhir számomra.Nekem "csak"90-100km .Úgyhogy remélem jövök.Dombóvár után már tisztább lessz a kép ,de úgy néz ki ,h végigmegyek a bajnokságban.
Ez a sorozat azoknak az érdeklődőknek,leendő Versenyzőknek lett kitalálva,akik szívesen kipróbálnák az autójukba épített rendszerüket,de nem akarnak a Profi Versenyzőkkel megmérkőzni. Amolyan kedvcsináló kategóriák egyszerű,utcai széria,kisebb teljesítményű hangrendszerek számára.Zenével vagy az általunk adott frekvencialemezzel történik a mérés. Ebben a sorozatban nem kieséses rendszerben működik a mérés,hanem két mért eredményből a jobb számít.A kategóriákba való besorolásnál a Bírók szakértelme,tapasztalata felülbírálhatja a szabályokat esetenként.
Utcai-1 25cm sub-1db,30cm sub-1db,erősítő-1db 300watt csomagtartóban elhelyezve kalaptartó magasság alatt. A hátsó üléstámla dönthető.
Utcai-2 25cm sub-2db,30cm sub-2db,erősítő-1db 600watt csomagtartóban elhelyezve kalaptartó magasság alatt. A hátsó üléstámla dönthető.
Utcai-open Mindenki,aki nem fér az előző két kategóriába,itt indulhat.
Szeretettel várunk Mindenkit! Jó versenyzést kívánunk!
Előreláthatólag Dombovár és Sárbogárdon leszek,Hatvan még kérdéses de az szerintem nem fog menni mert nekem akkor lesz egy más jellegű program,többit majd meglátjuk