Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
Nekem ugyan nincs strobim de egy havernak van és szinte alig fogyaszt neki.Egy este alatt kb 3 óra hosszát nyomja neonnal és még utánna is beindul a kocsi
Sziasztok! Neonnal gyöngyös felé ne nagyon mászkáljatok! Erre minden szarért megbüntetnek a yardok. Helyzetjelző csak a gyári lehet, ha nem az, a forgalmit elveszik. Neonról szó sem lehet. Nekem belekötöttek a fóliába, mert nem volt papírom a fólia fényáteresztéséről! De a fólia maga be van írva a forgalmiba.
Narancssárga neon-t hol tudok beszerezni, itt volt az oldalon egy hírben, de nem jön be a hírarchívum...
Tudom, hogy nemteljesen ebbe a topicba vág, de a többi neonos zárolva van, megértéseteket köszönöm, és a válaszotokat is!
Hát ma már egy szett húszerer alatt van... ennyiből motort tuningolni nem nagyon lehet... Meg kinek mi számít. Van aki szépíteni szereti a kocsiját, van aki erősíteni. Aki meg gazgag mindkettőt Én sepeciel a motorhoz nem nyúltam, szegény kicsi 1.4-est nem akarom kinyírni, de azt szeretem ha jó ránézni a kocsimra. A témához: Én sokszor neonozok, de főleg a külvárosban (most hamar sötétedik) de figyelek és lekapcsolom ha gyanús kocsit látok. Egyszer már elmentem egy rendőrkocsi mellett, két rendőr ott állt és beszélgetett, néztek utánam de nem, jöttek. Egyszer meg a motoros rendőrök néztek de ők sem jöttek. Viszont mindenhol nagyon megnézik... Szóval én szeretem
rövid a farkad told egy neonnal.
egy szép küldühüz, egy szép hanghoz, és egy nagy teljesitményhez megy a neon.
de mikor az 1,4 benzint fölneonozzák, na az már...
azt amit aneonra költ költené inkább vmi modos(nem homasitás) sportkipuffra, vayg motortuningra, jobban járna.
miért lehet az hogy ma betettem a két beltéri neont, a hangérzékelős fajtát gondolom sokan ismerik, és ma este érzem a "büdöset" látom gallyra ment a biztosíték?
Annyit tudok neketek mondani hogy most hétvégén péntek este barátnőmvezetett ugyanis én piáltamnévnapom alalmából !Neonok kilincs ledek föl szépen gangol kifele a városból erős százas tempóval abban a pillanatban leinti a rendőr mondja neki hoyg ez nem túl szabályos de a két szép szemé ért megússza egy figyelmeztetéssel se lekapcsol se semmi!
Másnap ugyan az a rendőr ugyan ott engem kapott el csak kilincs világított 4 rugó azt mondta hogy leközelebb elveszia forgalmit!
Tanuság vezessen mindig a csajod ha van neon a kocsid alatt!
Csak annyit szólnék hozzá,hogy nekem is csak elöl van neonom egy egészen egyszerü okból: Azt nem veszik észre a rendörök,mert az első lámpák miatt nem látszik elölről! Tapasztalat,mert már régóta használom igy! Volt körbe is,de 2.nap lekapcsoltak a zsaruk,ugyhogy leszedtem!!!
Egy éjszakát végig viloghat nyugottan nem fogja az aksit leszívni