Cikk: Neon és a rendőrbácsik

Témakör: Tuning
aktuális téma
Neon és a rendőrbácsik

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
204 205 206 207 208 209
Domingo
2004. január 25. 18:33
Kapcs le neon, lekapar sötétítőfólia, és megyek utánad!
BOSS
2004. január 25. 18:31
Ottohoner: Ne olyanok egyébként /VANNAK KIVÉTELEK!/!
Ottohoner
2004. január 25. 18:26
Boss, Ollah!

Ollah
2004. január 25. 18:24
Nah, gyerekek, bukta van! Neveket leszedni, meg katalizátorokat vissza a helyére, aztán padló!
BOSS
2004. január 25. 18:19
Sziasztok!

Engem is állított már meg a rendőr mert látta hogy van az autómon neon, kék rendszámtábla világítás, megengedetnél sötétebb a fóli az üvegen!

De így köszöntünk egymásnak szia Zoli reggel már én is dolgozok!
OZ
2004. január 25. 18:05
Szerintem is függ attól hogy milyen hangulata van a rendőrnek, vagy esetleg tetszik e neki a dolog.
Volt nekünk is olyan, hogy kocsikáztunk este az egyik haverral (az ő autójával), és az egyik kanyart kézifékkel vette be, csak nem vette észre a rendőrt. Na kék fény fel, megálított a rendőr minket, gondoltuk hogy jól meg fog büntetni. Erre csak annyit mondott, hogy ez szép volt, és elengedett minket.
Domingo
2004. január 25. 18:04
EHHE :)) Az iiiiggggeeeennnn Én a tekintélyük dicsőitésével mindig megusztam az ilyen dolgokat és éjjel nappal ég a neonom! :)
OZ
2004. január 25. 18:00
Egy-kettő nem veti meg közülük a piát még munka közben sem. Van egy ismerősöm, aki régen egy éjjel-nappaliban dolgozott, ő mesélte hogy a rendőrök mindig odajártak meló közben sörözni, volt hogy úgy bepiáltak hogy ott aludtak a bolt raktárában, vagy piáltak és úgy mentek ki helyszínelni.
Domingo
2004. január 25. 14:44
Ilyen részegesek arrafelé a hekusok ? :)
ferszi
2004. január 25. 13:39
Szasztok! Engem a kék rendszámtábla világítás miatt akartak 5000-re megbüntetni a mátészalkai kedves rendőrők. De megegyeztünk egy üveg pezsgőben. A neonnal inkább nem próbálkozom, mert minden méteren megállítanának, az meg elég sok pezsgőmbe kerülne!
pepe77
2004. január 25. 09:28
Sziasztok!
Nekem nincs az autómon neonom, viszont rendőrös sztorim, az rengeteg. Mivel 93-ban kezdtem üzletkötőnek lenni, elég sokat vagyok úton. Biztos ezért van. Két aranyos "indokot szeretnék csak megemlíteni: egyszer Dunaföldváron gyorshajtással fogtak meg, de elengedtek. Az ok: "Tudja elengedem, mert maga jó ember" .
Előtte néhány nappal Izsák belterületén sima ellenőrzés, bár alíg bírtam megállni kb 130 nál intett le, és a beszélgetésünk így záródott: "Tudja mit? Akkor 2ezer Ft szemtelenségért!" Vonjátok le a levonnivalókat!
Bocs tudom, hogy nem ide tartozik, de engedjetek meg mégegy aranyos történetet. Szeliden majdnem bevittek az örsre, mert úgy gondolták, hogy hamisak a papírjaim. Mármint a személyes okirataim. A névjegykártyám bal felső sarkában az állt, hogy "Robex Kelet-magyarországi", középen a nevem, és alatta, hogy képviselő! A rend okos, és büszke őre, mint utóbb kiderült azért gondolta, hogy valami nem stimmel, mert csak annit olvasott el, hogy képviselő. És ő úgy gondolta, hogy ilyen fiatalon nem lehetek országgyűlési képviselő. Tehát biztos hamisak a papírjaim.
Alesi
2004. január 25. 09:18
Ez nagyképüség dolog teljesen igy van. Mifelénk is van egy csaj, egy tuningolt 4es Golffal, elég nagy az arca...meg is baszták 5000-re a neonja miatt...
Sréc
2004. január 24. 23:04
Nekem faterom játszotta azt mindig régen ha a rendőr megállította,hogy azt mondta neki ,,tudja mit, magának van igaza,büntessen meg,, és mindig megúszta.
na persze ezek általában nem voltak nagy kihágások,nem neonnal rohangált az öreg a kamion alatt
BuXY
2004. január 24. 22:56
Én nem a nyalizás szót használnám semmiképp!
Viszont igazad van, ha beszédedben érezteted velük a tekintélyüket, lágyabb szívűek!
Domingo
2004. január 24. 22:37
Ja a nyalizás mint állat az segít :)))) Egyébként ez azért van mert szeretik a rendörők ha érzik a tekintélyüket! NA nekem mondom eddig nem volt para pedig nekem kék neonom van, de semmit nem szoltak!!!
gyugyu
2004. január 24. 22:17
Ez igy igaz. ha füled farkad be huzod , visza veszel az arcodbol elég jók az esélyek.(tapasztalat) kop-kop-kop
+sürü elnézés kérés
BuXY
2004. január 24. 22:11
Szóval ha lazára veszed a figurát, nem kötekedsz és a rendőr sem retek hangulatba van, akkor poénnal vagy normális hozzáállásal "mindent el lehet intézni".
Nekem sosem volt még gondom a rendőrökkel - eddig- . Kop-kopp
Hali!
BuXY
2004. január 24. 22:04
Hali!
Részben igazad van, mert a vonatkozó jogszabályokat átnézem, előre és hátulra csak a "gyári" fényeket bocsájthatja ki az autó! "Lentre" nem tér ki a jogszabály!
A Kék meg mivel megkülömböztető szín, erre fogják! Szóval zöldért elulra nem pofázhtnak - elvileg-. Persze ez ettól függ, dugják e rendőr feleségét, ugy hogy tud róla, milyen lábbal kelt e föl, mennyit hajtot még ma be zsebre.
De ha épp jó lábbal kelt, fizetés emelést kapott, esetleg előléptették akkor csak ejnye-bejnye lesz ...
Hétfőn amikor igyekeztem be a FIX.TV-be Domingó öcsémhez, én ismegfurdultam kanyarban, villamos sínen, kézifékkel , nem vettem észre a rendőrtnőt!
Odajött, mosolygott, én is szépen rámosolyogtam, mondtam hogy vizsgán igy tanították, csak kézifék nélkül, ekkor más majdnem röhögve.Erre azt mondta, hogy neki is igy tanították, csak neki kézifék nélkül és nem kanyarodó villamossínen! Hozzátette, hogy tetszik neki a kipuff hangom és továbbengedett!
gyugyu
2004. január 24. 22:00
A neonal van egy sztorim. Székefehérvár, tuning shop(ocska), délután. Megyek a bolt fele és látom egy rendőr autó parkol elötte. Gondolom valami gáz van ,biztos azért van itt. Na mindegy , bemegyek a boltba és látom a rendőrét elöttem fizetni és ha hiszitek ha nem kék neon szetett vásárolt. Azért én viccesen megkérdeztem töle.
’’Nem fognak szólni a rendőrök ?’’
Gábor
2004. január 24. 21:47
Ha a rendör meg akar szopatni akkor ugy is meg fog!
Azt mondják, hogy csak a kék szinre ugranak, meg a ledre, ami a kocsi alá világit, ahoz semmi közük, csak elölröl ne lehessen látni.
Én maradok a kapcsolgatásnál, ha rendört látok.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
204 205 206 207 208 209
Összesen 4180 találat 209 oldalon