Cikk: Neon és a rendőrbácsik

Témakör: Tuning
aktuális téma
Neon és a rendőrbácsik

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Grécsy
2004. január 28. 16:17
állítólag menet közben tilos csak a neon és egyébb figyelemelterelő fényjelzés az autón. állóhelyzetben akár karácsonyfát is rakhatsz rá promóciós címszó alatt... legjobb duma az hogy a helyi tuningboltos srácot reklámozod amúgy meg az a tapasztalat, hogyha igényes tuningod van nem pedig szétmatricázott gagyizás és nem száguldozol a városban akkor nem baszogatnak. nekem minden van az autón ami elvileg illegális, mégsem baszogatnak a zsaruk...
BeastieBoy
2004. január 28. 15:55
Most tudtam meg! KPM engedély kell a neonhoz, mivel átépítésnek minősül! Csak nem nagyon adják meg!
MaxEL
2004. január 28. 15:17
Köszi az infót. Gyűjtöm rá a pénzt!
cikasz
2004. január 28. 15:16
hi all
és mitszólnak vajon a rend őrei a villogó szelepsapkához???
mert ugye azt nemlehet kikapcsolni ha felrakod
Zöldet vettem, de még nemraktam fel a szar idő miatt...
zsolti
2004. január 28. 15:06
szia optx. áruld el nekem légyszives hogy az elsö lámpádban melyik fajta neon van helyzetjelzöként ???????nagyon érdekelne.köszi.
Domingo
2004. január 28. 13:57
Ez hülyeség csepeli vagyok, eléggé szarak itt az utak mostanában - meg mindig - , és még egyszer sem veretem oda a neont és nem lett semmi baja, pedig a kocsi alján van másfelöl, ha igényesen akarod megcsinálni akkor a szpojler mögé teszed tehát ha odabaszod az alját a szpojler megvédi a neont....
BeastieBoy
2004. január 28. 12:25
Hello mindenkinek!
Én, most akartam venni kültéri neont az autómra /kéket-POLICE!/, de gondoltam előbb utánna! Bementem a yardra(közlekedésiekhez) megkérdezni. És mondták, hogy NO-NO!! És még azt is, hogyha netán mégis felraknám, akkor ne csodálkozzak, a a rendőr megállít és nemcsak megbüntet, hanem le-is-szakítja az autóról, vagy jobbik esetbe ott a szeme előtt leszerelteti! Sajnos eggyenlőre nem lessz NEON! Bár az igaz, hogy itt Budapesten nem nyerő a cucc! Nem magyar utakra van kitalálva! Beszéltem a győri tuningosokkal és ők mondták, hogy max belülre érdemes rakni! De aki tud valami megoldást a témában, az írjon!

csumi
OPTX
2004. január 28. 11:17
Hali,
Kiálló résznél a kocs alján lévö kis kitüremkedésekre gondoltam, típustól függ.
Neondrót? Mindent külön lehet kapcsolni különböző körök vannak és azokat lehet.
A drótot lehet kültérbe is , és vágni is lehet ha túl hosszú.
majd nyáron lesz 3m-hosszú is most 150cm körüliek vannak. 5láb hosszuak.
A pedált én is leveszem ilyen latyakos havas időben.
De ha jóidő van nagyon baró.
asszem egyenlőre nem megyünk a parlamenthez mert csak jól le sittelnének minket a kocsiainkat elkoboznák és amíg mi a dutyiba vagyunk addig azokkal menőznének esténként a minisztereink.
B2500-jó kiindulási alap.
MaxEL
2004. január 28. 03:34
Szívesen aláírnám én is ha majd lesz ilyen. Nekem lenne egy-pár kérdésem. Nekem B2500as Mazdám van ami elég hasonló a te L200as Mitsubishidhez. A neon-drót amit olyan szépen beraktok belülre az kapcsolható? van hozzá kis potter, netán hangérzékeny is? rakható kívülre? Zöld Optx pedálsort én is szeretnék, csak komolyan mondom sajnálnék rálépni olyan szép =)))
gyugyu
2004. január 28. 00:35
BOSS
2004. január 27. 22:21
Ez van gyerekek!

Csak vigyázzatok magatokra!
BuXY
2004. január 27. 21:13
Hali!
Hát ez tényleg elég nevetséges.
Amugy milyen "kiálló rész"re gondoltál a neon feltételére?
OPTX
2004. január 27. 19:36
Jó hallani akarom mondani olvasni hogy ilyen jófejek vagytok.
Én is mesélek remélem nem olvassa egyik pécsi rendőr sem.
Ha néztétek az oldalam biztos láttátok hogy mennyire nem feltűnő az L200.
Lekapcsoltak este föl akarták venni videora amikor kiszáltak. de én kikapcsoltam elötte.
Azt mondja; Kééreem felkapcsoolnáá!
Mondom nem mert lemerül az aksim! :)
Készen voltak.
Mindenért bepofáztam aztán meg mentem nyugisan másnap.
Utánameredtek Astra leültetve legalább5 sport rendőrrel.+Még egy kommandós kocsi is.
Igaz azok elmentek amikor látták hogy nincs gáz.
Tudjátok miért vette el a forgalmim?
A rallykormány miatt mert nem volt műbizonylatom. Komolyan. Nem hittem el.
Mindenféle kiesőfélben lévő kerekekkel közlekedő roncsokat amik olyan füstöt fújnak hogy fel kell tedd a lámpát na azokat nem büntizik meg de engem aki nem szabálytalankodok bekötöm magam minden jó a kocsin 5 ször erősebb tuti kormány miatt elveszi.
Botrány.
-Nem lesz baja a kocsinak ha leszeded mert legtöbbször nem kell alvázat fúrni csak vmi kiálló részt.
ha van kérdés szóljatok csak.
Sréc
2004. január 27. 17:40
xxx
én már alá is írtam
Domingo
2004. január 27. 16:10
Én is aláírok mindetn amit elméntesztek!
NitroTom
2004. január 27. 06:33
Hol az aláirni való?

volt olyan akkor még 1.2 ladám volt berakta aék izzokat arendszám-tábla villágitáshoz.Nem volt benne fél orát mert az elsö rendör lekapcsolt. kivetette és inkább izzo nélkül kellett továb mennem.
NitroTom
2004. január 27. 06:29
Hi

Nekem az a véleményem hogy azért nem kell provokálni a jardodot. Minden hülyeségért kötekszenek. Abban igazatok van hogy rendöre válogatja. Találkoztam olyannal aki oda volt meg vissza az automtól és kérte hogy hagy nézzhesse meg, és azért szúrt le mert nem hallotta hogy jövök(nem szólt a zene).A másik fél meg olyan hogy minden szarba belekötött pl.:miért van ilyen nagy kerék az auton mi ez a kormány(akkora mint a gyári csak sparco Mcrea-nek a wrc-be jó de a magyar rendőrnek nem). Megmondta hogy legközelebb legyen bent a forgalmiba minden átalakítás.(szerintetek bent van?) Elmentem a kpm-hez hogy üssék bele vittem a kormány összes eu-s papírját de a jobbágynak ez sem volt jó.Azt hittem össze-vissza verem olyan flegma volt. Viszont ami érdekes eddig egyik sem szolt a folia miatt pedig nem lehet belátni az autóba.Na mid1 én azért csak ritkán nyomok neont nem akarok fizetni nekik egy árva petákot sem.
Yogi
2004. január 26. 22:50
Én is aláírom!

Hol?
Itt, ok: X
Ottohoner
2004. január 26. 21:25
Ööö... Hol kell aláirni?

MixR!
Mindig akkor jösz a chatre amikor nem vagyok gép közelbe! Bocsi!
BUBU
2004. január 26. 21:05
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 4180 találat 209 oldalon