Cikk: Neon és a rendőrbácsik

Témakör: Tuning
aktuális téma
Neon és a rendőrbácsik

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
BuXY
2004. január 31. 20:59
nem hinném, hogy ciki lenne ...
Michelle
2004. január 31. 19:13
Sziasztok fiúk!Szerintetek ciki,ha ide egy lány ír?Azért egy picit én is értek az autókhoz...
BuXY
2004. január 31. 13:27
Balage: Ez jó volt

KPM : Közlekedési Parasztok Munkahelye
Balage
2004. január 31. 11:25
Gergényi:"...és aki rám hivatkozik azt nyugodtan büntessék meg duplán"
Ottohoner
2004. január 31. 11:00
Lásd itt!
Már leirtam hogy ki a Gergényi!!
bomba85
2004. január 31. 10:50
Még szerencse hogy a rendőrök ritkán néznek TV-t!Valóban nem húzott volna ki,de elhihetitek,a rendőrök annyira tartanak tőle,hogy nem akartak volna vele önszántukból beszélni!Kössz a linket Domingo!Szal le tudjátok írni nekem a KPM hosszabbítását???Köszi!
gyugyu
2004. január 31. 10:48
csatlakozom Dom.
Ki az a Gergényi ?
Ottohoner
2004. január 31. 10:40
Gergényi a rendőrfőkapitány!
Amugy a tv-be is bemondta hogy nem húz ki senkit a szarból! Ezt megusztad bomba85!
Domingo
2004. január 31. 09:54
hehe én sem tudom de nem akartam parasztnak meg hülyének látszani ezért hagytam, hogy más kérdezze meg helyettem
p@CEmaker
2004. január 31. 09:53
bomba85
2004. január 31. 00:56
Tényleg, tudtok nekem egy helyet mondani, ahol relatíve olcsón nyomják a sötétítő fóliát,installációval együtt:)????
bomba85
2004. január 31. 00:53
Sziasztok!Örülök,hogy végre találtam olyan fórumot,ahol hasonló "őrültek" vannak,mint én!Nekem is van egy sztorim a rendőrös+neonos igazoltatással kapcsolatban:Idő:1 hete, helyszín:Váci út...M1ünk nyugiba belsőbe nőmmel Vácin,látom középen zsaruk...Igaz nagy fénye nincs az autómnak/piros ütemre villogó neon elöl,kék neon hátul,UV neon hátul+zene1000rel/,és ahogy Lhaladtunk a zsaruk mellett,mélyen benéztek verdába:)Ez nem is baj,szeretem ha megnézi mindenki! Csakhogy utána egyből láttam,hogy villan a kis stroboszkópjuk a verdájuk tetején...úgyhogy álltam is le...Elkérte a biztosúr a papírokat (véletlenül minden rendbe is volt) majd kitért a neonokra,fényes beszédében,és srácok,rájöttem mivel lehet a rendőröket halgatásra bírni--->Elég ha felvillantod a Gergényi mobilszámát, vagy ha hitetlen a közrendőrke,akkor feltárcsázod:))) Ne aggódjatok, ennek a rendőrnek már csak az is elvette a kedvét,hogy megvan a száma....egyből kérdezősködött,honnan ismeri?Milyen ember?Jó fej?Milyen a magánéletben?Egyszóval belül én már röhögtem,mert mintha komolyan mondom szerepet cseréltünk volna
Szerintem ez 10 rendőrből 10-nél tutira bejön!:))Mivel elolvastam a topic összes hozzászólását,szó volt az aláírásgyűjtésről,én benne vagyok!!! Nevetséges 800évvel ezelőtti törvények...Ja,és valaki mondta,hogy akkor okés hivatalosan is a neon,ha az ún. KPM kiad róla bizonylatot, vagy mi a túrót...Srácok:Az analfabéták (én) kedvéért,kiírnátok nekem teljesen ennek a KPM-nek a nevét,mert akkor megpróbálnék keresni onnan egy embert,aki kiadna számomra ilyen papírfecnit...Segítségeteket előre is köszi!Üdv.:Péter
BuXY
2004. január 31. 00:43
De azért emgnyugvásul, szerintem több a normális, mint a bunkó, csak okosan kell viselkedni, mint már kitárgyaltuk!
Amugymeg mindent ugy kell beszerelni, hogy oldható legyen! Másnéven kapcsoló, amit relé kapcsol, azt meg kábelsarusra csinálni, hogy k lehessen iktatni! NE fossatok má örökké ...
Egyedül a fólia miatt lehet, mert azt nehéz kiiktatni ...
DE ahogy OPTX irta, kutatni kell "JÓ" helyek után ...
Na hali!
zsolty
2004. január 30. 21:47
Én a helyzetjelző helyére tettem be kék ledeket amiket boltban vásároltam kemény pénzekért. Abszolutt nem volt zavaró de mégis kb egy hétig volt bent mikor elkaptak a zsaruk és egyből az égők miatt cseszegettek. ott elöttük kellett kicserélnem mert el akarták tépni a forgalmit és KPM vizsgával fenyegetőztek. Szerintem csak mák kell ahhoz hogy ne fogjál ki bunkó rendört és akkor nincs gond. de sajnos felénk sok a bunkó zsaru.
Domingo
2004. január 30. 08:49
ja gondolj bele lehet ma már csak neonos kocsik rohangálnának az utcákon.. :)
OPTX
2004. január 30. 08:47
Olyan helyen kell vizsgáztatni ahol kifizeted a díjat aztán átmegy.
Ez Magyarország, mindig is ez volt és szép csendben eltűrte a nép a nyomorgatást. Jött 56 akkor kiborult a bili, de a köcccs Oroszok lenyomtak minket 40-évig. De még mindig kurvára nem élünk jóléti és szabad társadalomban.
Fúú de ideges lettem
Domingo
2004. január 30. 07:37
Egyébként én is valszeg pofánverném az ipsét ha elkezdené lefikázni a belső neonomat, és ki akarná szereltetni... El küldeném a jó anyjába az biztos!
MaxEL
2004. január 29. 19:06
És ha nagyon csesztetnek vizsgán a belső cuccok miatt akkor szereljek ki mindent amit beleszenvedtem? Ez szemétség. Az ember már a saját esztétikai igényeit se szolgálhatja ki a saját autójában. Fejbe is csapnám azt a gyökeret aki nem kezdi el a vizsgát mondjuk egy zöld Optx pedálszett miatt...
Már bocsi, csak belegondoltam kicsit, hogy bekorlátoznak minket egy-két dologban..
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 4180 találat 209 oldalon