Cikk: Neon és a rendőrbácsik
aktuális téma

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
nem hinném, hogy ciki lenne ... 

Sziasztok fiúk!Szerintetek ciki,ha ide egy lány ír?Azért egy picit én is értek az autókhoz...

Balage: Ez jó volt 
KPM : Közlekedési Parasztok Munkahelye

KPM : Közlekedési Parasztok Munkahelye

Gergényi:"...és aki rám hivatkozik azt nyugodtan büntessék meg duplán"

Lásd itt!
Már leirtam hogy ki a Gergényi!!
Már leirtam hogy ki a Gergényi!!

Még szerencse hogy a rendőrök ritkán néznek TV-t!Valóban nem húzott volna ki,de elhihetitek,a rendőrök annyira tartanak tőle,hogy nem akartak volna vele önszántukból beszélni!Kössz a linket Domingo!Szal le tudjátok írni nekem a KPM hosszabbítását???Köszi!

Ki az a Gergényi ?

Gergényi a rendőrfőkapitány!
Amugy a tv-be is bemondta hogy nem húz ki senkit a szarból!
Ezt megusztad bomba85! 
Amugy a tv-be is bemondta hogy nem húz ki senkit a szarból!

hehe én sem tudom de nem akartam parasztnak meg hülyének látszani ezért hagytam, hogy más kérdezze meg helyettem 

Ki a túró az a Gergényi?

www.benzo.hu
Tényleg, tudtok nekem egy helyet mondani, ahol relatíve olcsón nyomják a sötétítő fóliát,installációval együtt:)????
Sziasztok!Örülök,hogy végre találtam olyan fórumot,ahol hasonló "őrültek" vannak,mint én!Nekem is van egy sztorim a rendőrös+neonos igazoltatással kapcsolatban:Idő:1 hete, helyszín:Váci út...M1ünk nyugiba belsőbe nőmmel Vácin,látom középen zsaruk...Igaz nagy fénye nincs az autómnak/piros ütemre villogó neon elöl,kék neon hátul,UV neon hátul+zene1000rel/,és ahogy Lhaladtunk a zsaruk mellett,mélyen benéztek verdába:)Ez nem is baj,szeretem ha megnézi mindenki!
Csakhogy utána egyből láttam,hogy villan a kis stroboszkópjuk a verdájuk tetején...úgyhogy álltam is le...Elkérte a biztosúr a papírokat (véletlenül minden rendbe is volt)
majd kitért a neonokra,fényes beszédében,és srácok,rájöttem mivel lehet a rendőröket halgatásra bírni--->Elég ha felvillantod a Gergényi mobilszámát, vagy ha hitetlen a közrendőrke,akkor feltárcsázod:))) Ne aggódjatok, ennek a rendőrnek már csak az is elvette a kedvét,hogy megvan a száma....egyből kérdezősködött,honnan ismeri?Milyen ember?Jó fej?Milyen a magánéletben?Egyszóval belül én már röhögtem,mert mintha komolyan mondom szerepet cseréltünk volna
Szerintem ez 10 rendőrből 10-nél tutira bejön!:))Mivel elolvastam a topic összes hozzászólását,szó volt az aláírásgyűjtésről,én benne vagyok!!! Nevetséges 800évvel ezelőtti törvények...Ja,és valaki mondta,hogy akkor okés hivatalosan is a neon,ha az ún. KPM kiad róla bizonylatot, vagy mi a túrót...Srácok:Az analfabéták (én) kedvéért,kiírnátok nekem teljesen ennek a KPM-nek a nevét,mert akkor megpróbálnék keresni onnan egy embert,aki kiadna számomra ilyen papírfecnit...Segítségeteket előre is köszi!Üdv.:Péter

Szerintem ez 10 rendőrből 10-nél tutira bejön!:))Mivel elolvastam a topic összes hozzászólását,szó volt az aláírásgyűjtésről,én benne vagyok!!! Nevetséges 800évvel ezelőtti törvények...Ja,és valaki mondta,hogy akkor okés hivatalosan is a neon,ha az ún. KPM kiad róla bizonylatot, vagy mi a túrót...Srácok:Az analfabéták (én) kedvéért,kiírnátok nekem teljesen ennek a KPM-nek a nevét,mert akkor megpróbálnék keresni onnan egy embert,aki kiadna számomra ilyen papírfecnit...Segítségeteket előre is köszi!Üdv.:Péter
De azért emgnyugvásul, szerintem több a normális, mint a bunkó, csak okosan kell viselkedni, mint már kitárgyaltuk!
Amugymeg mindent ugy kell beszerelni, hogy oldható legyen! Másnéven kapcsoló, amit relé kapcsol, azt meg kábelsarusra csinálni, hogy k lehessen iktatni! NE fossatok má örökké ...
Egyedül a fólia miatt lehet, mert azt nehéz kiiktatni ...
DE ahogy OPTX irta, kutatni kell "JÓ" helyek után ...
Na hali!
Amugymeg mindent ugy kell beszerelni, hogy oldható legyen! Másnéven kapcsoló, amit relé kapcsol, azt meg kábelsarusra csinálni, hogy k lehessen iktatni! NE fossatok má örökké ...
Egyedül a fólia miatt lehet, mert azt nehéz kiiktatni ...
DE ahogy OPTX irta, kutatni kell "JÓ" helyek után ...
Na hali!
Én a helyzetjelző helyére tettem be kék ledeket amiket boltban vásároltam kemény pénzekért. Abszolutt nem volt zavaró de mégis kb egy hétig volt bent mikor elkaptak a zsaruk és egyből az égők miatt cseszegettek. ott elöttük kellett kicserélnem mert el akarták tépni a forgalmit és KPM vizsgával fenyegetőztek. Szerintem csak mák kell ahhoz hogy ne fogjál ki bunkó rendört és akkor nincs gond. de sajnos felénk sok a bunkó zsaru.

Olyan helyen kell vizsgáztatni ahol kifizeted a díjat aztán átmegy.
Ez Magyarország, mindig is ez volt és szép csendben eltűrte a nép a nyomorgatást. Jött 56 akkor kiborult a bili, de a köcccs Oroszok lenyomtak minket 40-évig. De még mindig kurvára nem élünk jóléti és szabad társadalomban.
Fúú de ideges lettem

Ez Magyarország, mindig is ez volt és szép csendben eltűrte a nép a nyomorgatást. Jött 56 akkor kiborult a bili, de a köcccs Oroszok lenyomtak minket 40-évig. De még mindig kurvára nem élünk jóléti és szabad társadalomban.
Fúú de ideges lettem

Egyébként én is valszeg pofánverném az ipsét ha elkezdené lefikázni a belső neonomat, és ki akarná szereltetni... El küldeném a jó anyjába az biztos!
És ha nagyon csesztetnek vizsgán a belső cuccok miatt akkor szereljek ki mindent amit beleszenvedtem? Ez szemétség. Az ember már a saját esztétikai igényeit se szolgálhatja ki a saját autójában. Fejbe is csapnám azt a gyökeret aki nem kezdi el a vizsgát mondjuk egy zöld Optx pedálszett miatt...
Már bocsi, csak belegondoltam kicsit, hogy bekorlátoznak minket egy-két dologban..
Már bocsi, csak belegondoltam kicsit, hogy bekorlátoznak minket egy-két dologban..
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!