Cikk: Neon és a rendőrbácsik

Témakör: Tuning
aktuális téma
Neon és a rendőrbácsik

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
BuXY
2004. január 29. 18:49
Kösz a választ!
DE b*szhatom , mert összetörik az ápolgatott "kicsikém" és bármennyit fizetnének se lenne olyan.
BOSS
2004. január 29. 18:38
BuXY!

Ha van egy baleset ahol világosan kitűnik hogy a parkoló, mozgó gépjármű nem volt kivilágítva a /HELYZETTŐL FÜGG/de az övé is lehet az egész balhé!!!
BOSS
2004. január 29. 18:36
p@CEmaker!

Nyugodj meg ha van egy speciális közllekedési akció ott még a tengelyterhelést is megmérik az út szélén, illetve a felszerelt fények miatt ki is vonhatják a forgalomból/ott a helyszínen/, mert a közútiteherszállítás is jogszabályban ki van kötve!
BuXY
2004. január 29. 18:33
Engem inkább a ki nem világított dolgok zavarnak ... merthogy könnyeb nekimenni és sok balf-sz még a helyzetjelzőt sem hajlandó kitenni az út szélén.
p@CEmaker
2004. január 29. 18:22
És mi a véleményed a kamionosokról?
Ők elvakíthatják a szembejövőt?
Mert az már tényleg zavaró néha ha ezerfajta színben pompázó világító sz*rokkal van tele a kamion eleje!
BOSS
2004. január 29. 17:58
Kedves p@CEmaker!

Ha belül van akkor csak a műszaki vizsgán szólnak!!! De ha van ott ismerősöd akkor szerintem nem kell belülről leszerelned a világító dolgokat!

Az utastérből meg úgy bocsásson ki fény AHOGY A JOSZABÁLY LEÍRJA ILLETVE /INKÁBB NAGYOBB 15 W-OS IZZÓTÓL JELLEMZŐ!/ hogy a forgalomba résztvevőket ne vakítsa illetve ne tévessze meg /pl. látam hogy a szélvédő belső részén alul kb. 30cm hosszú kéken villógó(strobi szerűen) neon volt/

A pedálokba beépített dolgokért általába a műszaki vizsgán szólnak mindig!!

Egyik haverom egy ilyen vizsga állomáson dolgozik, a pedálon elhelyezett vagy épített világításkor, mér el sem kezdik a vizsgát!! De a szellőzők illetve az ajtó kárpítjába szerelt fénycsőért nem szólnak /DE HA OLYAN EMBERT FOGSZ KI AKKOR VAN AMIKOR AZ SEM TETSZIK NEKI/!!
Domingo
2004. január 29. 17:52
na ja tes' mondjad meg neki!
p@CEmaker
2004. január 29. 17:26
Pont ezt akartam mondani!!!

A kamionon mér lehet 20 fajta karácsonyfa dísz meg villogó világító szutyok, vagy tán azokat is állandóan megb*sza a rendőr . (bocs BOSS)
OPTX
2004. január 29. 16:34
Jaja.
Meg különben is jobban észrevesz.
Én személy szerint nem szoktam nekimenni este a milliótonnás kamionoknak amin minden világít.
Nem?
Inkább jobban odafigyelek és vigyázok nehogy átmennyen rajtam.
Na azért én is ütnék.
Domingo
2004. január 29. 15:24
így van nekem kivül belül van neon ! :) nekem biztos örülnek a rendőrök! :) De komolyan akkora hülyeség, azt aláírom, ha kilóg a neon a szpojler alol mert szarul van felrakva akkor szar lehet a szembejövőnek, de ha jol el van rejtve és csak az aszfalt világít körbe az hol zavaró?? Max megnézi a szembejövő milyen jól is néz ki...
OPTX
2004. január 29. 00:30
Nem azért nem szólhatnak.
Bellülre szabad mindent, csak ne világítson semmi a szembejövő szemébe.
BuXY
2004. január 29. 00:14
Elvileg igen, merthogy az sem gyári!
p@CEmaker
2004. január 28. 23:54
Amúgy mi van ha belül van a neon?
Az is baj?

BOSS?
BuXY
2004. január 28. 19:39
Én is optimista vagyok!
Domingo
2004. január 28. 19:12
Remélem minnél hamarabb eljön aza jóvilág!
OPTX
2004. január 28. 18:46
Nemtudom ti hogy vagytok ezekkel de minden amit a törvény mond meg a rendőrök engem kimondottan lázít.
Na mindegy én próbálkozok törvénymódosítással, mihelyst van valami akkor jelzek.
A szelepsapkáért ha megbüntet írd fel a nevét és amikor következőre karácsony jön elvesszük a karácsonyfaizzójait.:)
Ha magánterületen vagy ott világíthatsz mint atom mert oda be se jöhetnek.
Majd nyáron srácok a versenyen amit mondtam. . . De várom.
Addigra meglessz a Pro Series Headlight Strobe Systemem ami van az amcsi rendőröknek is, még nappal is dúrva.
Meg lesz ledes stroboszkóp a kocsi hűtőrácsa mögé.
Nincs neonom a helyzetjelző helyén csak strobi. http://www.optx.hu/headlightstrobes.htm
Ja és a köcsög állam azért elkéri az áfát meg a vámot amikor nem is szabad használni.
Akkor minek fizetem? nem?
Neféjjetek lessz itt még jóvilág.
BuXY
2004. január 28. 18:23
Hát igen, evvan. Nekem is tele az autó "illegális" dolgokkal. Még a felnit is elvileg engedélyeztetni kell, meg mindent ami nem gyári. Fölösleges próbálatni, hogy legaláizáljuk a dolgot, ugyse fog menni, "viszonylag kis felhajtással" ahogy Grécsy mondta és normális hozzáállásal nem fogja a rendőr leszedetni. Elég nehéz öszetörni a neont az úton csak úgy!:) Akkkor már más is török rendesen. Elvégre ugyse lógva rakod föl, maxx ha nem kellően rögzíted,. akkor ugy jársz mint egyik ismerősöm :)
Domingo
2004. január 28. 17:41
így van! Villogó szelepsapkák.. öcséémmm
BOSS
2004. január 28. 16:40
BeastieBoy!

KPM engedélyt ne is várj tőlük nem fognak adni a neonra!

Majd ha már előírják a jogszabályba, és szabványosítva lessz akkor talán!!!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 4180 találat 209 oldalon