Cikk: Neon és a rendőrbácsik
aktuális téma

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kösz a választ!
DE b*szhatom , mert összetörik az ápolgatott "kicsikém" és bármennyit fizetnének se lenne olyan.

DE b*szhatom , mert összetörik az ápolgatott "kicsikém" és bármennyit fizetnének se lenne olyan.

BuXY!
Ha van egy baleset ahol világosan kitűnik hogy a parkoló, mozgó gépjármű nem volt kivilágítva a /HELYZETTŐL FÜGG/de az övé is lehet az egész balhé!!!
Ha van egy baleset ahol világosan kitűnik hogy a parkoló, mozgó gépjármű nem volt kivilágítva a /HELYZETTŐL FÜGG/de az övé is lehet az egész balhé!!!
p@CEmaker!
Nyugodj meg ha van egy speciális közllekedési akció ott még a tengelyterhelést is megmérik az út szélén, illetve a felszerelt fények miatt ki is vonhatják a forgalomból/ott a helyszínen/, mert a közútiteherszállítás is jogszabályban ki van kötve!
Nyugodj meg ha van egy speciális közllekedési akció ott még a tengelyterhelést is megmérik az út szélén, illetve a felszerelt fények miatt ki is vonhatják a forgalomból/ott a helyszínen/, mert a közútiteherszállítás is jogszabályban ki van kötve!
Engem inkább a ki nem világított dolgok zavarnak ... merthogy könnyeb nekimenni és sok balf-sz még a helyzetjelzőt sem hajlandó kitenni az út szélén.
És mi a véleményed a kamionosokról?
Ők elvakíthatják a szembejövőt?
Mert az már tényleg zavaró néha ha ezerfajta színben pompázó világító sz*rokkal van tele a kamion eleje!
Ők elvakíthatják a szembejövőt?
Mert az már tényleg zavaró néha ha ezerfajta színben pompázó világító sz*rokkal van tele a kamion eleje!
Kedves p@CEmaker!
Ha belül van akkor csak a műszaki vizsgán szólnak!!! De ha van ott ismerősöd akkor szerintem nem kell belülről leszerelned a világító dolgokat!
Az utastérből meg úgy bocsásson ki fény AHOGY A JOSZABÁLY LEÍRJA ILLETVE /INKÁBB NAGYOBB 15 W-OS IZZÓTÓL JELLEMZŐ!/ hogy a forgalomba résztvevőket ne vakítsa illetve ne tévessze meg /pl. látam hogy a szélvédő belső részén alul kb. 30cm hosszú kéken villógó(strobi szerűen) neon volt/
A pedálokba beépített dolgokért általába a műszaki vizsgán szólnak mindig!!
Egyik haverom egy ilyen vizsga állomáson dolgozik, a pedálon elhelyezett vagy épített világításkor, mér el sem kezdik a vizsgát!! De a szellőzők illetve az ajtó kárpítjába szerelt fénycsőért nem szólnak /DE HA OLYAN EMBERT FOGSZ KI AKKOR VAN AMIKOR AZ SEM TETSZIK NEKI/!!
Ha belül van akkor csak a műszaki vizsgán szólnak!!! De ha van ott ismerősöd akkor szerintem nem kell belülről leszerelned a világító dolgokat!
Az utastérből meg úgy bocsásson ki fény AHOGY A JOSZABÁLY LEÍRJA ILLETVE /INKÁBB NAGYOBB 15 W-OS IZZÓTÓL JELLEMZŐ!/ hogy a forgalomba résztvevőket ne vakítsa illetve ne tévessze meg /pl. látam hogy a szélvédő belső részén alul kb. 30cm hosszú kéken villógó(strobi szerűen) neon volt/
A pedálokba beépített dolgokért általába a műszaki vizsgán szólnak mindig!!
Egyik haverom egy ilyen vizsga állomáson dolgozik, a pedálon elhelyezett vagy épített világításkor, mér el sem kezdik a vizsgát!! De a szellőzők illetve az ajtó kárpítjába szerelt fénycsőért nem szólnak /DE HA OLYAN EMBERT FOGSZ KI AKKOR VAN AMIKOR AZ SEM TETSZIK NEKI/!!
na ja tes' mondjad meg neki!
Pont ezt akartam mondani!!!
A kamionon mér lehet 20 fajta karácsonyfa dísz meg villogó világító szutyok, vagy tán azokat is állandóan megb*sza a rendőr
. (bocs BOSS)
A kamionon mér lehet 20 fajta karácsonyfa dísz meg villogó világító szutyok, vagy tán azokat is állandóan megb*sza a rendőr

Jaja.
Meg különben is jobban észrevesz.
Én személy szerint nem szoktam nekimenni este a milliótonnás kamionoknak amin minden világít.
Nem?
Inkább jobban odafigyelek és vigyázok nehogy átmennyen rajtam.
Na azért én is ütnék.

Meg különben is jobban észrevesz.
Én személy szerint nem szoktam nekimenni este a milliótonnás kamionoknak amin minden világít.
Nem?
Inkább jobban odafigyelek és vigyázok nehogy átmennyen rajtam.
Na azért én is ütnék.

így van nekem kivül belül van neon ! :) nekem biztos örülnek a rendőrök! :) De komolyan akkora hülyeség, azt aláírom, ha kilóg a neon a szpojler alol mert szarul van felrakva akkor szar lehet a szembejövőnek, de ha jol el van rejtve és csak az aszfalt világít körbe az hol zavaró?? Max megnézi a szembejövő milyen jól is néz ki...
Nem azért nem szólhatnak.
Bellülre szabad mindent, csak ne világítson semmi a szembejövő szemébe.
Bellülre szabad mindent, csak ne világítson semmi a szembejövő szemébe.
Amúgy mi van ha belül van a neon?
Az is baj?
BOSS?
Az is baj?
BOSS?
Remélem minnél hamarabb eljön aza jóvilág!
Nemtudom ti hogy vagytok ezekkel de minden amit a törvény mond meg a rendőrök engem kimondottan lázít.
Na mindegy én próbálkozok törvénymódosítással, mihelyst van valami akkor jelzek.
A szelepsapkáért ha megbüntet írd fel a nevét és amikor következőre karácsony jön elvesszük a karácsonyfaizzójait.:)
Ha magánterületen vagy ott világíthatsz mint atom mert oda be se jöhetnek.
Majd nyáron srácok a versenyen amit mondtam. . . De várom.
Addigra meglessz a Pro Series Headlight Strobe Systemem ami van az amcsi rendőröknek is, még nappal is dúrva.
Meg lesz ledes stroboszkóp a kocsi hűtőrácsa mögé.
Nincs neonom a helyzetjelző helyén csak strobi. http://www.optx.hu/headlightstrobes.htm
Ja és a köcsög állam azért elkéri az áfát meg a vámot amikor nem is szabad használni.
Akkor minek fizetem? nem?
Neféjjetek lessz itt még jóvilág.
Na mindegy én próbálkozok törvénymódosítással, mihelyst van valami akkor jelzek.
A szelepsapkáért ha megbüntet írd fel a nevét és amikor következőre karácsony jön elvesszük a karácsonyfaizzójait.:)
Ha magánterületen vagy ott világíthatsz mint atom mert oda be se jöhetnek.
Majd nyáron srácok a versenyen amit mondtam. . . De várom.
Addigra meglessz a Pro Series Headlight Strobe Systemem ami van az amcsi rendőröknek is, még nappal is dúrva.
Meg lesz ledes stroboszkóp a kocsi hűtőrácsa mögé.
Nincs neonom a helyzetjelző helyén csak strobi. http://www.optx.hu/headlightstrobes.htm
Ja és a köcsög állam azért elkéri az áfát meg a vámot amikor nem is szabad használni.
Akkor minek fizetem? nem?
Neféjjetek lessz itt még jóvilág.

Hát igen, evvan. Nekem is tele az autó "illegális" dolgokkal. Még a felnit is elvileg engedélyeztetni kell, meg mindent ami nem gyári. Fölösleges próbálatni, hogy legaláizáljuk a dolgot, ugyse fog menni, "viszonylag kis felhajtással" ahogy Grécsy mondta és normális hozzáállásal nem fogja a rendőr leszedetni. Elég nehéz öszetörni a neont az úton csak úgy!:) Akkkor már más is török rendesen. Elvégre ugyse lógva rakod föl, maxx ha nem kellően rögzíted,. akkor ugy jársz mint egyik ismerősöm :)
így van! Villogó szelepsapkák.. öcséémmm 

BeastieBoy!
KPM engedélyt ne is várj tőlük nem fognak adni a neonra!
Majd ha már előírják a jogszabályba, és szabványosítva lessz akkor talán!!!
KPM engedélyt ne is várj tőlük nem fognak adni a neonra!
Majd ha már előírják a jogszabályba, és szabványosítva lessz akkor talán!!!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!